Şimdi Ara

... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
6.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
82 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsanlar kurallara uysalar zaten trafik %60-70 azalır.Kaynak yapan yamyamlar trafiği kilitliyor adam öne geçicek diye şeriti kesiyor hop bütün şerit durmak zorunda kalıyor.İkincisi ki daha vahim olanı takip mesafesine uymayan mantıken kısıtlılar şahsen önündeki arabanın dibine girmek onu daha erken eve götüreceğine inanıyor halbuki gideceği en uzak mesafe önündeki arabanın gideceği mesafe bu kadar basit.Asıl sorun takip mesafesine uymadığı için öndeki araç 5 birim yavaşlamak için frene bastığında arkasındaki telepatik güçlere sahip olmadığı için (olanları varsa tenzih ediyorum) 20-30 birimlik fren yapıyor arkasındaki de 50 birim yapıyor haliylede trafik doğal olarak duruyor.Sadece bilinçli olarak araç kullanın yeter.Sağdan ayrılacaksınız 1-2 km önceden tabela çıkıyor öncesinde sağ şeride geçin yol ayrımı gelince zart diye kendiniz atmayın sağa bu kurallara uyarsanız istanbul çok daha güzel bir yer olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeyzenEfendi

    Benim yaşadığım şehirde ilçe gibi,1 avm var küçük bi çarşısı var havası soğuk zaten; sıkılıyorum bari üniversiteyi İstanbul'da okuyayım diyordum,üniversite'demi okunmaz İstanbul'da ?
    doğma büyüme istanbulluyum. ya üni-ev çok yakın olacak ya da 2.öğretim okuyacaksın. ulaşım,kalabalıklık,trafik büyük rezillik. ütüne bbir de suri,afgan,pakistanlı,ortaasyalılar eklendi. dışarı çıkıp gezesim bile gelmiyor. fırsatım olsa giderim burdan
  • İstanbul pişmanlıktır.
  • istanbul çok güzel olmasına çok güzelde nerde çokluk orda b*kluk demişler
    zenginsen süper yer olma özelliğini korumakla birlikte fakirsen çekilecek çile değil yani
    toplu taşıma özellikle metrobüsler balık istifi üst geçitlerinde dahi yaya trafiği var yahu çok kalabalık çook

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcdaly kullanıcısına yanıt
    Sanki her gelen keyfine geliyor? Cennet gibi Antalya varken, iş imkanları yüzünden geldim ben b*ktan şehre.
  • Dogma buyume istanbuldayim. Istanbulu istanbulu yapan metrobustur. Gece canin mi sikildi? Cik disari dolas.mecidiyekoy e git sonra acik bi yerden pizza soyle. Oh be .

    O da olmadi. Kadikoy yap. Sahil havasi al . Besiktas ta olur ama gece sikinti olur taksi falan.

    Istanbul guzel degil . Shite gibi bi yer . Ama su olayi beni benden aliyo. Ben izmir yada antalya ya tasinmayi dusunuyorum ileride. Tabi olursa kiz arkadasimla dusunuruz. Yada i dont know

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış tanı ülke de yaşayanın olmalıydı !!!
  • İstanbul u öven ağır ılıktır.
    Pubg de tanışıyoruz
    Nerelisiniz diyorum
    Çoğu İstanbul diyor. Birine odaklanıp
    Ne zaman yatıp işe gidiyon diyorum. 10 gibi yatıp 5te yola çıkıyoruz diyor.
    Aldığın maaş yetiyor mu diyorum. Ucu ucuna diyor
    Peki memleket nere diyorum. Gururlanarak aslen Erzurum diyor.
    Köyüne gidip çalışsana diyorum. İş mi var diyor.
    Kendi işini kur diyorum amaaan kim uğraşcak diyor.
    O zaman karga bokunu yemeden yolda olmaya mahkunsun diyorum. Mikrofonu kapatıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşim düşmüştü hayatımda bir kere istanbul a geldim biraz gezerim dedim ama işleri bitirip aynı gün geri kaçtım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbulun bütün dertlerini geçtim deprem kapıda kimsenin umurunda değil. Sırf bunun için bile bu şehirden kaçılır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulda doğdum büyüdüm şimdi aynı şehirde üniye gidiyorum. Okula git gel esnasında gördüğüm işe gidip gelen insanların çok büyük çoğunluğu suratsız mutsuz ve yaşadığına küfür ediyor vaziyette nerdeyse. Öğrenciler daha hayat dolu, fakat iş hayatına atılmış 30-40 hatta 50 yaşlar sanki yıllardır şehrin sabah kaosunu her gün her gün çeke çeke bu hale gelmiş gibi sanırım. Sadece sabah kaosu da değil direkt şehir kaotik zaten. Dışarıda bulunmak insanı tüketiyor, yoruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 15 Ekim 2019; 16:35:30 >
  • İstanbul'da hayat neredeyse 24 saat devam ediyor. Türkiye'nin en gelişmiş,belki de yerine göre en pahalı ili. İstanbul'da doğmuş büyümüş, yaşamaya bir şekilde alışmış, ayak uyduran insan genel olarak İstanbul'u seviyor. İş icabı vs. sonradan gelen(özellikle son 5 yıl içinde) insanlar kaçacak delik arıyorlar. Hele bir de sakin, hayatın ucuz olduğu yerden geldilerse eyvah eyvah. Kusura bakmayın da ipini koparan bir şekilde İstanbul'a kancayı takma peşinde. Ne yeşil kaldı ne huzur. Popülasyonun abartı şekilde birden artması yüzünden, ne kentleşme kaldı ne insanlık kaldı, ne de seviye farklılığı. İstanbul eskiden güzeldi diyenler harbiden haklı. Şuan herkes sayılsa belki 25 milyondan fazla insan yaşıyordur. Halen daha gelmeye devam ediliyor. Adama baksana Ümraniye'yi gözünde nasıl büyütmüş. Düzgün bir semtte 1+1 sıfır daire almaya çalışsan min 300k. Neyse, bundan 15-20 yıl sonra İstanbul'a vize ile falan giriş yapılacaktır herhalde Sonradan görme zenginlerin gelip her yeri işgal etme sebebiyle bu çarpık gelişme durmayacak. Orta-düşük gelir sınıfına dahil insanlar dışarı itiliyorlar zorla. Araplar yeni yapılan rezidans veya lüks villaların yarısını hemen alıyorlar. Bazıları direkt toprak sahibi olma peşinde. Özellikle İran'dan gelme zenginler. İstanbul'da aşırı varlıklı Türk ailelerden başkası kalmayacak yıllar sonra. Köylerinde arsası olan yaşlılar gidip oralara yerleşecek. Olmayan da başka illerde kiraya. Beylikdüzü, Ataşehir vs bitti, şimdi de yeşil görmek istiyorlar Zekeriyaköy,Kilyos,Beykoz, Sarıyer vs gibi yerlere abanmaya başladılar, oralardaki dairelerini satıp. Görüyoruz,duyuyoruz. Yapacak bir şey, bundan dönüşte yok sanırım. Benden size tavsiye, buralarda küçükte olsa bir toprağınız var ise son ana kadar beklemeniz. Sonra siz satmak istemeseniz de zaten alacaklar elinizden merak etmeyin. Bu arada Esenyurt, Avcılar, Haramidere, Ümraniye vs gibi beton soluduğu yerden kalkıp 2-3 saat yol çekip, Belgrad, 3.köprü, Sarıyer Sahil vb. gibi yerlere gelip(Avrupa yakası için konuşuyorum. Anadolu yakasının da halini biliyorum), oralarında içine edip, ''Ağbi İStAĞnBUl gebisi Yoghk Vallajğ'' dedikten sonra mutlu mesut evine giden tiplere de ne diyeyim. Gittiğiniz yeri çürütüyorsunuz. Yazacak daha çok şeyim var da, neyse anlayan anladı. Ondan sonra İstanbul niye böyle, aynen.




  • Bana göre kalabalık şehirlerin hiçbiri yaşanılabilir değil. İmkanım olsa gider Alaska'da yaşarım yani o derece
  • Şu istanbulu beğenmeyip ama istanbulda yaşayıp çalışıp 7/24 memleketini öven köylü tayfa evine dönse de işimize gücümüze rahat rahat gidebilsek. Dizilerde kız kulesi sahnesini gören tarlasını hayvanını bırakıp buraya geliyor.
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Birader orası istanbul değil ki ?! Merter ' den ötede oturanlar istanbulda yaşıyorum demesin lütfen kim size satıyor oradan daireleri istanbul diye anlamıyorum gerçekten.
  • Nereye gittin hocam?
  • Beğenmeyen gitsin İstanbuldan. İt kopuk azalır hem.
  • Masrafın çok olur uzak dur derim. Anadoluda izmirde falan çok güzel okullar var. Ankara da dşünebilirsin. Bence uzak dur.
  • Akşam mesai çıkışı cevizlibağ da metrobüse binmek çok zevkli tavsiye ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.