Burada yeni işe başladım. Hayatım boyunca da hep küçük şehirlerde yaşadığım buraya alışma sürecindeyim.Üniden 4 yıl önce mezun oldum. Okuduğum şehir bile istanbul'un bir Ümraniye ilçesinin yarisi kadar yok mesela. Burada ortamlara nasıl girerim ne tavsiye edersiniz. Kız arkadaş olsun, kulüpler olsun, etkinlikler olsun vs.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Istanbulda nasıl arkadaş bulunur, çevre edinilir

-
-
Ben de aynı dertten müzdaribim. 7 ay oldu ne işten ne de sağdan soldan samimi bir arkadaşlık edinemedim düzgünce.
-
Bir hobin var mı hobi üzerinden yuruyebilrisin mesela?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi kursa yazilin event uygylamalari var onlari takip edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hangi kurs mesela hocam. Hangi platformdan basvuruyoruz
Var trekking + pc oyunları + müzeleri tarihi yerleri gezmek + kitap okumak.
Nasıl bulucam mesela
Eventbritetan etkinlik takip edebilirsin, ismek kurslari (ibbnin) var ama saniyorum okul donemiyle kapaniyor emin degilim, istanbul senin uygulamasina da indirebilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dans kurslari maraz iyi anlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Uzayincani ümraniyede internet kafe işletiyor sana yardımcı olur çevresi de çok geniş
-
bunu ben de denedim. gideceğin kursu iyi seçmek lazım. bağdattaki veya cihangirdeki kurslara falan gitmeli. ben ataşehirde gittim zerre ortam yok.
-
Araba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye hocam
Hobi. Hobi edinmen gerek.
Çocukken arkadaşlıklar mekana bağlı olarak oluşuyordu; aynı okul, aynı mahalle, vs... Fakat yetişkin arkadaşlıkları ilgi alanına bağlı olarak gelişiyor. Aynı iş yerinde çalışıyor olman, aynı apartmanda oturuyor olman yeterli değil yani, çünkü herkesin kendi hayatı var.
O nedenle sosyal çevreni geliştirmek istiyorsan, bunu hobilerin üzerinden yapman gerek. Trekking demişsin mesela. Bunu sosyal olarak yapabileceğin ortamları bulup, bunlara katılman gerek.
-
Ben 35 senedir arkadaş edinemedim
-
Hangi yönden ortam yok hocam? Ben de başlamayı düşünüyorum. kurstakilerle anlaşamasak bile sürekli geceleri oluyormuş kafa dengi insanlar bulunur belki
ya 2 muhabbet edeceksin kimse kalmıyor gidiyor ankarada gitmiştim orada herkesle sohbet ediyorduk. burada sohbet yok gelen giden yok bilmiyorum özenli seçmeli bir de çok gelen gidenli bir yere başvurmalı. depo dans var mesela, vedans var kadıköyde bunlar iyi çok da kalabalık oluyor.
-
kurs önemli demek ki istanbul bana uzak buradakileri araştırıcam. Belki şehirle de alakalıdır istanbulda ticarete dökmüşler herhalde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X