Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majördepresyon55 -- 2 Haziran 2025; 13:37:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kullanıcı adın herşeyi açıklıyo,geçmiş olsun ::(

• 12 saat mesai. Polissindir. Çekilmez o iş. Yıllarca işsiz kaldım kpss'de atama bekledim ama bir kere pomeme başvurmadım. Meslek kötü, şartlar kötü.

• Hayatında işsiz olarak yaklaşık 2-3 yıl geçirebiliyorsan istifa et ben öyle yaptın şimdi 2 yıl ne yapacam bilmiyorum youtube spotify ile geçiriyorum günlerimi

• Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Ne iş yapıyordun?

• Majördepresyon55 M kullanıcısına yanıt
    Tayin için zorlayamaz mısın Neden tayininizi veya yer değişikliğinizi çıkarmıyorlar belki sizi beğenmeseler sürecekleri yeri bile istiyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Çalışıp ne yapacaksın? Ben Almanya'da yıllarca her sabah ofise gidip aksam gelip calıstım ve artık sadece freelance is yapıyorum kira ve faiz yiyorum. Millete kölelik yapmakla sosyallesme olmaz. Arkadaş bul, gez, dolaş, manita bul, dağa tırman, yamaç paraşütü yap, denize git, kanyona git, rafting yap, domuz avına git eğlen.. Yapabileceğin tonla şey varken millete kölelik yapmak neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Haziran 2025; 12:17:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özel sektörde de durumlar çok iyi değil ki min 10 saat + mobbing + asgari ücret
    Ne güzel kamudasın işte değerini bil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Majördepresyon55 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kafanızı istifadan çok buna yorun ne yapar eder tayinimi çıkarırım gibisinden yasal olarak boşluk arayın inşallah bir çıkış kapısı nasip olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sevmediğin, istemediğin bir iş ve şehir için çakılı kadroda hayat zor... aileler de genelde destek olmuyor (kendimden biliyorum) tayin konusunda ise bu gözler çok garip tayinler gördü detay vermeyeyim ama anlayın. tek çare hali hazırda çalışıyorken ekstra bir meslek dalına yönelmek, öbür türlü istifadan sonra işler daha kötüye sarabilir.

• Memleketin hali her gün daha kötüye giderken dişinizi sıkıp çalışmaya devam etmezseniz önümüzdeki senelerde kafanızı çok vurursunuz. Hele ki aileniz size bırakın destek olmayı daha çok üzerinize gelecek gibi duruyor yazdıklarınızdan. Umarım bir şekilde torpil bulup başka bir şehire tayin yaptırabilirsiniz.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Ailem bir gram destek olmaz onlardan bir beklentim de yok istifa ettikten sonra tek başımayım bunun farkındayım. Torpil işi çok zor.Ama asıl sorun paradan çok şehre alışamamış olmam.İstanbulda ki yaşam tarzına alışamadım çok hareketli gürültülü. Ben küçük bir şehrin ilçesinde büyüdüm yaşadım ve muhafazakar biriyim bu yüzden istanbulu kaldıramıyorum

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Dediklerin pek ilgimi çekmiyor hocam ama öneri için sağ ollll

• imkanin yoktur ondandir

Imkan meselesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.