25k ev kirası 20k fatura - aidat - aylık alışveriş masrafı 2k spor salonu üyeliği 3k ulaşım, sigara, abonelikler vs diğer masraflar ay sonunda cebe kalan 0 TL "Gıda harcaması ile giyim, konut (kira, elektrik, su, yakıt), ulaşım, eğitim, sağlık ve benzeri ihtiyaçlar için yapılması zorunlu diğer aylık harcamalarının toplam tutarı ise (yoksulluk sınırı) 49.019,19 TL'ye, Bekâr bir çalışanın 'yaşama maliyeti' de aylık 19.630,40 TL'ye yükseldi." yani bu 50k benim sadece hayatta kalmamı sağlıyor rahat denilebilecek bir hayat için istanbulda bekar yaşayan birinin eğer kirada oturuyorsa aylık 100k gelire ihtiyacı var |
istanbulda aylık 50k bile yetmiyor şaka gibi

-
-
Maaşın yarısı kiraya gidiyor. 25 bin kira cok fazla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
daha altına kömürlük bile yok
-
1 milyona ev alabileceğin bir şehre taşınman lazım. Kiran kadar kredi ödersin ama en nihayetinde malın olmuş olur
Eğer bu kira %25 zam sınırına takılı bir kiraysa 2 temmuzdan sonra o kira 35 40 bin olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İşte bu yüzden zamanında trendyolu kabul etmedim. Kocaeline gebzeye gitsem bile kiralar ve diğer şeyler adığım maaşı eritecekti.
Bu devirde kirada oturmak işkencedir. Evin varsa iyisin, depreme dayanıklı evin varsa senden iyisi yok, hem evin hemde market veya mağazaya cevirip kirasını alabileceğin cadde üzerinde dükkanın varsa senden kralı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E93B1AADE -- 25 Haziran 2024; 21:23:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İktidardaki ismi lazım deel orda durduğu sürece herkeşlerin işi zor...Buna oy verenlerin çoluk çocukları torun tombalakları ana babalarını, dede ninelerini lanetle anacaklardır...
-
15 bine kira yok mu fatura aidat ile 20 olsa 30 yetmez mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbulda 15 bine ahırda bile oturamazsın
-
Arkadaşımın ablasının eniştesinin İstanbuldaki ev kirası 15K
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 26 Haziran 2024; 12:57:13 > -
Durum o kadar vahim desene
E o zaman istanbulda çalışan asgari ücretliler nasıl geçiniyor
Bir evde iki kişi çalışsa 35 gelse 20 kira olsa 15 e kit kanaat gecinirler
Benim halen bu durumu aklım almıyor
Yıllardır sorduğumuz "bu adamlar hala nasıl bu kadar oy alabiliyor" sorusunun bir diğer versiyonu...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 26 Haziran 2024; 15:25:51 > -
Sağlıklı bir seçim ortamı yok, yıllardır muhalefet "oy çalıyorlar!" diye saçmalasa da böyle bir şey yok.
Adil bir seçim ortamı yok, sorun burada.
Pek çok Afrika ülkesinde de yolsuzluk olmadan seçim yapılıyor ama demokrasi var mı? Tabii ki yok. TRT gibi bütçesi çok elverişli bir kurumu kendi propaganda üssü olarak kullanabilen bir iktidar, seçim yasasını deldiği için artık çok fazla koltuğunda yer etmiş ve bu sayede ana akım medyayı kendi zenginlerine satmış bir iktidar. Hazine ve Maliyeyi de kezâ kendisinin gibi kullanabildiği için oy almalarına şaşırmıyorum.
Bir diğer cevabını bulamadığımız sorulardan birisi
up
-
Sosis lol’ü bıraktın mı
-
Bu ayki kredi kartı ekstrem 68.000 TL. Yazıyla Altmışsekizbin TL!!! Ve çocukta yok! Yemin ederim son haftalarda sürekli birşeyler çıkıyor 1500 TL 2000 TL 2500 TL hergün masrafım oluyor. Gerçekten şuan yoksulluk sınırı 60.000 TL fln. Ortalama yaşam için 100.000 TL şart!!!!
-
2018 de falan kurtuldum o illetten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 27 Haziran 2024; 20:8:11 >
En Beğenilen Yanıtlar

1 milyona ev alabileceğin bir şehre taşınman lazım. Kiran kadar kredi ödersin ama en nihayetinde malın olmuş olur
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X