|
Bulunana 1 ad iskender ismarlaycam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
Bulunana 1 ad iskender ismarlaycam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
:=)) |
|
|
|
|
Hakikaten AKP'limisin ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
akpli olmam iyi mi kötü? söyle anlatayım ben önceden yarı veya ceyrek akpliydim. iş hayatına atıldım elaman ve eczacı bulamadım eczacı ya 80.000tl maas veriyorum eczacı bulamadım bu yüzden diğer insanların nankörlük ettiğini gördüm tövbe ettim cumhurbaşkanımıza sığındım ve akp li oldum |
|
gurbetçileri olduğu yerde bırakırsan, memleketin %50 den biraz daha azı akp li . % 52 ile paçayı sıyırmasıı ise kendi seçmenlerini satıp hainlik yaparak dışardan destek veren döneklerin sayesinde oldu... |
|
|
millet nankörlesmis. 80.000tl gibi büyük bir maas yazmısım.kimse aramıyor. önceden arayanlar da küfür edenlerdi son zamanlarda azaldı. millet nankör olduğu için ağlıyor ekonomik kriz falan yok millet sunu istiyor ben hiç çalışmıyım az çalışayım çok kazanayım derdinde. yoksa millette çok zengin nankörlük ettiğinden cumhurbaşkanını beğenmiyor. ayrıca bizim bir arkadaşn köyde evi var 2.500.000tl vermem ama 2.500.000tl yi getir de ki bana burayı sat satmaz. normalde ben muhtacım falan diyor da yalan. gidip hayvan beslese adam gibi çalışsa 10 tane 2.500.000tl si olur ben açım ise ihtiyacım var devlette 23000tl ye calisan adam köy de kimse yaşamak istemez. 2.500.000tl yi getir evini satın alıcam de. vermez o paraya. dolayısıyla neymiş bugun köyde yaşayan adam 2.500.000tl gibi parayı kücümsüyor. işyeri açacağım 80.000tl aylık maas yazmısım eczacı bulamıyorum. akp iyi yönetiyor ki bu adamlar para begenmiyor. |
|
Çalışma konusunda çok haklısın kardeşim, mesela ben 5 sene 8 aydır ŞOK marketlerinde çalışmaktayım, bu süre zarfında kimler çıktı kimler girdi sayısını bile unuttum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Peki 80 bin tl ye eczacı bulamıyorsun. Onun yerine universite sınavına girip eczacılık yazıp 5 senede bitirdikten sonra eczane acsan? Hem 80 bin tl de vermemis olursun. Cok kazanclı olmaz mı? Hem de baska insanlar nankör olmamıs olur. Herkese sahte diploma verdiker. Keske siz de alsaymıssınız. Cumhurbaskanına geç sıgınmıssınız sanırım erken sıgınsanız hızla bitirirdiniz bi eczacılık < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 2 Kasım 2025; 20:29:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Koskoca eczacı 80 bine çalışır mı? Küfür etmekle az bile yapmışlar. |
|