Şimdi Ara

İstanbul Yeni Havalimanı'nın bilgilendirme ekranlarını Vestel üretecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  İstanbul Yeni Havalimanı'nın bilgilendirme ekranlarını Vestel üretecek
    2018 yılının ilk çeyreğinde birinci etabı faaliyete geçmesi planlanan İstanbul Yeni Havalimanı'nda kullanılacak ekranlar için yapılan ihaleyi, Türkiye'nin teknoloji devi Vestel kazandı. Dünyanın en büyük havalimanı projesi olan İstanbul Yeni Havalimanı’nda kullanılacak tüm uçuş bilgilendirme ekranları Vestel teknolojisi ile üretilecek.
     
    Vestel tarafından geliştirilen sektöre özel ekranlar; uçuş saatlerinden, kapı ve kontuar bilgilerine kadar tüm gerekli bilgileri yolculara kesintisiz olarak aktaracak. İstanbul Yeni Havalimanı'nda kontuar ve kapıların olduğu alanlarda, havalimanı girişinde ve bekleme alanlarında bulunacak bu ekranlar, Vestel Teknoloji Çözümleri ekibi tarafından özel olarak tasarlandı. 2012 yılından bu yana Vestel bünyesinde eğitim, sağlık, turizm ve finans gibi birçok sektöre özel dijital ekran çözümleri sunan Vestel Teknoloji Çözümleri, sunduğu teknoji ve hizmetler ile hızlı büyümesini sürdüyor.
     
    Vestel'in İstanbul Yeni Havalima ihalesini almasının ardından konu ile ilgili konuşan Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan; uzun yıllardır Vestel Teknoloji Çözümleri adı altında Vestel City’de geliştirilen, tasarlanan ve üretilen dijital ekran çözümleri sunduklarını ve bu başarının hem dijital ekran çözümleri alanındaki, hem de havacılık sektöründeki iddialarının önemli bir göstergesi olduğunu ifade etti.
     İstanbul Yeni Havalimanı'nın bilgilendirme ekranlarını Vestel üretecek
    Erdoğan, dünyanın 350 farklı noktasından gerçekleşecek uçuşlar ile tamamlandığında dünyanın en büyük hublarından biri haline gelecek İstanbul Yeni Havalimanı’nın uçuş bilgilendirme ekranlarının Vestel teknolojisi ile üretilecek olmasından son derece gururlu olduklarını belirtti.



  • Havaalanının Ismine recep tayyip erdoğan koysunlar hak etti

  • Güzel gelişme, en büyük avantajı, herhangi bir arıza durumunda direkt kendi içimizde çözülür problem.

  • Havalimanı olduğu gibi rant. Her parçası rant. Her taşı toprağı rant.

  • paranın mümkün olduğunca ülke içinde kalması önemli. vestele verilmesi iyi olmuş, en azından sadece panel parası dışarı verilmiş olur.

  • Hava limanı para kazanmak, kazandırmak için yapılıyor zaten adam hala rant diyor. En ucuz teklifi veren firma Vestel. Çalışan kazanır.

  • Bazı şirketlerle de çok güzel anlaşmaları var
    Gıda Şirketi restoran açacak, nasıl olsa yatırım bedeli diye vergiden düşecek, geçir faturayı da kalanı kırışırık,
    Burger açıcaklar, vestel tanesi 10000 liradan monitör çakıyor. Alan memnun veren memnun ..

  • Vestel ne zamandır ekran üretiyor ? Ekran paneli üretmek öyle kolay bir şey değil. Dünyada sayılı firmalar üretiyor. Onlardan paneli alıp dış kasasını üretecekler işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tctstcts

    Havaalanının Ismine recep tayyip erdoğan koysunlar hak etti

    Bence haketmedi ama muhtemelen öyle olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tctstcts

    Havaalanının Ismine recep tayyip erdoğan koysunlar hak etti

    RTE adı Rize'de yapılmakta olan havalimanına verilir. Boşa ümitlendirmeyelim şimdi.
  • Olmayan havalimanını KDV dahil 26 milyar 142 milyon Euro ya Satan üstüne ,25 Yıl sonra Devletin olacak 3. havalimanı bu ülkeye çok büyük ekonomik desteği olacağına eminim. Adı da Kanuni Sultan Süleyman Olacağına Eminim

  • interwap kullanıcısına yanıt
    Sence kim hak etti? Tayyip olmazsa bu havaalani yapilamazdi herkes karsiydi gezici lere bile sordular ne istiyorsunuz bu isyani birakmak için adamlar havaalani yapulmasin dediler çik komikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nForcer N kullanıcısına yanıt
    Rizedeki küçük benim ismimi versinler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkyb

    Vestel ne zamandır ekran üretiyor ? Ekran paneli üretmek öyle kolay bir şey değil. Dünyada sayılı firmalar üretiyor. Onlardan paneli alıp dış kasasını üretecekler işte.

    Aynen dediğin gibi vestel panel (ekran) üretmiyor Samsung ve lg den alıyor. Bende çok destekleyen biri değilim ama vestel tv kullanıyorum gayette memnunum.
    Ancak bu durum ekranını Samsung un ürettiği bir iphone (Apple) in dünyanın en çok kazanan firması olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
    Yahudi esnafın birbirini nasıl desteklediğini ve bu sayede nasıl piyasalara hakim olduğunu aşağı yukarı herkes bilir.
    Benzeri bir mantıkla bizde kendi esnafımızı desteklemeliyiz diye düşünüyorum.
    Hee Vestel'in patronları ne kadar Müslümandır veya ne kadar bizdendir o tartışılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım son kullancıya sattıkları gibi 3-4 senede bozulmaz. pardon daha kötülerini oraya kakalayabilirler nasıl olsa standart kontrolü diye birşey yok.

  • Umarım daha hayati şeylerin ihalesini vermezler mazallah ürettikleri telefonlar gibiyse geçmiş olsun...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaBr2

    Hava limanı para kazanmak, kazandırmak için yapılıyor zaten adam hala rant diyor. En ucuz teklifi veren firma Vestel. Çalışan kazanır.

    Calan kazanir*
  • vestelmi üretecek desenize o panel firması yaşadı o zaman artık lgmi samsungmu bilemem adamlar şimdi avuçlarını ovuşturuyolardır

  • Yerli bir firmaya gitmiş ne güzel...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkyb

    Vestel ne zamandır ekran üretiyor ? Ekran paneli üretmek öyle kolay bir şey değil. Dünyada sayılı firmalar üretiyor. Onlardan paneli alıp dış kasasını üretecekler işte.

    Ekran paneli üretmek öyle zor birşey değil ve vestel senelerdir üretiyor. Üretimi zor olan Panel de kullanılan en dışarıdaki pikseller ve görüntüyü oluşturmada en kritik eleman olan Cell ve evet dediğiniz gibi dünyada sayılı firma üretiyor. Örneğin sony gibi bir firma bile televizyonları için kendisi cell üretmiyor bildiğim kadarıyla. burada entegreyi dışarıdan alıyor , cell'i dışardan alıyor gibi muhabbetler yapılıyor ama bu alanlarda üretim yapabilmek için teknolojinin yanısıra belki de Vestel'in piyasa değerinin daha üstünde yatırımlar yapılması gerektiği unutuluyor. Bu alanda rekabetçi firmaların ortaya çıkabilmesi için işadamlarının bir yıl sonra kazanacağını hesap etmektense daha ileriye dönük yatırım yapması ve devletin bu konuda elini taşın altına koyup büyük miktarlarda destek sağlaması gerekiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.