Şimdi Ara

İstanbul'un en güzel semti.... dır. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
249
Cevap
8
Favori
5.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahçelievler,Florya,Bahçelievler'in nesi var dalga geçmişsiniz,Soğanlı taraflarından bahsetmiyorum,Medical Park'ta çay içmek bile zevk
  • Tarihiyle güzelliğiyle Sultanahmet ve Üsküdar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsede dememişki Bostancı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

quote:

Orijinalden alıntı: T3RR1BL3WH1SP3R

quote:

quote:

Kadıköy ben kayaşehir de oturuyorum çok kötü bir yer

kayaşehir ne bakımdan kötü?

hocam her bakımdan kötü insanı kötü bütün yobazlar toplanmış sosyal etkinlik namına bir şey yok hep hoca çağırıyorlar ondan sonra alışveriş merkezi çok büyük adam akkılı mağaza yok bir ayakkabı alıcam ta 212 avm ye gidiyorum nike gibi markalar yok teyzemler le aynı binada oturuyorduk o zaman yine bunlar çekilirdi ama maalesef evleri satılınca her şeyi daha kçtü gelmeye başladı millete baştan ucuzdan kiralamışlar bütün kekolar gelmiş

ben sabah çıkıyorum akşam geliyorum. o yüzden pek yorum yapamıyorum. ama yobaz insan çok evet. avm'de çok tutacak gibiydi kiralardan dolayı tutmadı.

bu arada yaşınız kaç? birde kaçıncı bölgedesin

iş görüşmesi için gitmiştimde..bilmem kc bolge toki,saat,cami,okul ve %80i boş bir avm wardi resmen istanbul demeye bin şahit lazim bir semt olmuş ;) tam emekli yeri .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: atoxi

quote:

quote:

quote:

quote:

Kadıköy ben kayaşehir de oturuyorum çok kötü bir yer

kayaşehir ne bakımdan kötü?

hocam her bakımdan kötü insanı kötü bütün yobazlar toplanmış sosyal etkinlik namına bir şey yok hep hoca çağırıyorlar ondan sonra alışveriş merkezi çok büyük adam akkılı mağaza yok bir ayakkabı alıcam ta 212 avm ye gidiyorum nike gibi markalar yok teyzemler le aynı binada oturuyorduk o zaman yine bunlar çekilirdi ama maalesef evleri satılınca her şeyi daha kçtü gelmeye başladı millete baştan ucuzdan kiralamışlar bütün kekolar gelmiş

ben sabah çıkıyorum akşam geliyorum. o yüzden pek yorum yapamıyorum. ama yobaz insan çok evet. avm'de çok tutacak gibiydi kiralardan dolayı tutmadı.

bu arada yaşınız kaç? birde kaçıncı bölgedesin

iş görüşmesi için gitmiştimde..bilmem kc bolge toki,saat,cami,okul ve %80i boş bir avm wardi resmen istanbul demeye bin şahit lazim bir semt olmuş ;) tam emekli yeri .

Aynen öyle hocam o AVM de dolmaz kolay kolay bir de insanları çok kötü

• Bağcılar

• Sarıyer
    Beylikdüzü ndeyim.

• zeytinburnu

• quote:

Orijinalden alıntı: zsemre

Bahçelievler,Florya,Bahçelievler'in nesi var dalga geçmişsiniz,Soğanlı taraflarından bahsetmiyorum,Medical Park'ta çay içmek bile zevk

hocam, bahçelievler ve floryayı yan yana yazarken allah çarpar diye hiç korkmadın mı
  • üsküdar
  • Sarıyer / Kireçburnu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serh@zin

Bahçelievler/Yenibosna.

• kızıltoprak,fenerbahçe sahil.. Ruhumda gönlümde trilyoner olursam oturmak isteyeceğim yegane yer
  • Cihangir

• Arkadaşlar Ümraniye nasıl bir semttir? Insan bakımından çevre bakımından lüks müdür?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0!!Obbs!!0

Tarlabasi , muzeleri olsun tarihi eserlere saygi olsun bilincli toplum olsu. Yesilaycilik olsun en iyisi tarlabasidir
    Greenpeace yilin yesili secti hatta

tarlabaşından mısın
  • esenler/atışalanı.
  • mimaroba / sinanoba

gerisi yalan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeceGezeR

Arkadaşlar Ümraniye nasıl bir semttir? Insan bakımından çevre bakımından lüks müdür?

çarşıya yakın yerler veya çakmak tarafı iyidir mesela aşağı dudullu kazım karabekir ve özellikle mustafa kemal en kötü bölgeleri istiklalde iyidir aslında ben çamlık mahallesinde oturuyorum yukarı dudullu tarafı gayet elit insanlar var yani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.