Şimdi Ara

istanbul trafiginden bezdim izmire yerlestim. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
8
Favori
11.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
120 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne güzel keşke bende kaçabilsem istanbuldan yeter artık ne trafigi trafik ne insanları insan.sözüm meclisten dışarı gerçi yarası olmayan gocunmaz.
  • Benim en zor yapabileceğim olay Allah bilir tabii ancak sanırım emekliliğe kadar İstanbuldayım. Ailece hatta sülalece aynı binadayız havacılık ile uğraşıyorum bu işin membağı İstanbul yani eğitim yuvasıda diyebiliriz. Hanım Öğretmen onun için taşınmak sıkıntı olmaz ancak ben bırakamam maalesef. İstanbul hayranıyım ama sadece manzarasına bazen hengamesine (Fenerbahçe maçlarına stada, salona gitmek gibi) ama oda biryere kadar çekiliyor. Hayalim; ileride emekli olunca Balıkesir de Kaz Dağının eteğinde bir arazi alıp evimi müstakil oraya yapıp tertemiz hava ile hayatımın sonuna kadar orada yaşamak. Bir kangal köpeğim olsun mümkünse birde At ve evimde bir kedi. Bahçesinde sebze meyve ile uğraşacağım arada gidip denize girebileceğim. Şimdi düşündüm de hayal gibi inşallah nasip olur bakalım. :)
    Sizede yeni hayatınızda sağlık ve mutluluk dilerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABB09 -- 13 Mart 2015; 0:56:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 yil istanbulda yasadim ve verdigin karari sonuna kadar destekliyorum. Evet guzeldir istanbul fakat artik o guzelligin bir esprisi kalmadi. Kalabalik, insan yapisinin cok degismis olmasi gibi bir cok etmen artik tadini coktaan bozdu. Ayrica dikkat ettigim bir konu da artik insanlarin buyuk bir bolumu ya istanbula gitmekten vazgeciyor ya istanbuldan ayriliyor yada mecburi yasiyor ve ilk firsatta gitmeyi planliyor. Ciddi anlamda insanlar uzak durmaya baslamis.

    Benim en buyuk hayalim cocuklugumun gectigi Marmaris de yasiyor olmak, umarim gerceklestirebilirim bir gun.
  • Eşim İstanbul da memurdu. Evlendikten sonra İstanbul çeliktepede de de ev tuttuk.6 Ay sonra eş durumundan memleketim Ankara ya geldik. 6 Ay da tiksindim Allah bir daha gezmek için bile nasip etmesin. O dar sokakları, gecenin 12 sinde bile olan trafik, hastane acildeki sıra (gece 1 de) mesai çıkışı market sıraları, eğer evinize geç geldiyseniz park yeri için bütün sokakları tek tek gezmek,unutulacak şeyler değildi. Bunların haricinde bir sürü şey sayarım oto sanayisi kalabalıktan berbat, hiç bir okulun bahçesi yok, şehirde gidebilecek park yok çok sevildiği söylenen sahilde oturacak bank yok hangi birini sayayım, kurtulduğum için aklıma geldikçe şükrediyorum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende cok cektim istanbul trafiginden kismetse bende kaciyorum istanbuldan ama yurtdisina
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Hocam Tuzla'da öğretmenim. Tuzla İstanbul'un diğer ilçelerine göre cennet sayılır. Trafik yok denecek kadar azdır. Bir tek iş giriş çıkış saatlerinde içmeler köprüsünde trafik olur o da e 5 bağlantısı olduğundan dolayı. Sorunuz olursa cevaplayabilirim.
  • Mağaradan gelip istanbulda yaşayanlar gitmiyor ona yanıyorum ,yeni hayatınızda başarılar
  • Daha 1 ay önce İzmir'e iş için gittim. 1 haftalık gözlemime göre İzmir'in son halinin İstanbul'dan hiç bir farkı yok bence aldığı göçlerden sonra. Taşı toprağı altın diye İstanbul'un içine edenler şimdi İzmir'e dadanmış. Sonu kötü İzmir'in ben söyleyeyim.
  • Türkiyenin en güzel şehrine hoşgeldiniz
  • OrganikYazar kullanıcısına yanıt
    İzmire yakışacak, seviyesini yükseltecek insanların gelmesi kadar güzel bir şey yok. Gelmesin dediğimiz kişiler belli ya neyse....
  • izmir'e hoş geldin hayırlı olsun evin.
  • Offf offf bende cok istiyorum izmiri, herşeyin hayırlısı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bundan yıllar önce 94-99 arası istanbulda 5 senem geçmişti,o yıllarda bile trafik rezildi,2 sene önce istanbula bir nostalji yapıyım dedim,aman tanrım o nasıl trafik,şehir üstüme üstüme geldi,insanlar araba kullanmıyor kavga ediyor resmen,tam bir jungle olmuş,kimse kimseye yol vermiyor,tali yoldan gelen anayoldan geleni beklemiyor hemen dalıyor,çünkü akşama kadar beklese o yola giremez trafik hep akıyor,,,, girdiğim gibi çıktım,yemişim nostaljisini,yaşanmaz orda,, haa çok süper bir gelir getiren işin olur,aynı geliri başka yerde bulman mümkün olmaz anlarım

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • deli cesareti bu olsa gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Işin gücün yerindr olduktan sonra,iyi maaş aliyosan cok mantikli is yapmissin. Bende corlu yada eskisehire gitmek istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmir'e hoşgeldiniz süper karar..

    Zamanla nasıl doğru karar verdıgını anlayacaksın!

    Arada İzmir'den gelip gitmelerimde iyiydi ancak devamlı kalınca bu İstanbul her yönden yaşanacak yer değil.. 2 3 seneye bende burda ki evi kiraya verip İzmirde ki bahce evine yerleşebilirim.Bu arada da yukarıda yazmışlar Izmır'de cok göc aldı merkez eskısı gıbı degıl..
  • Hayırlı olsun.
    Ara ara İzmir'e giden birisi olarak İzmir trafiğinin çok iyi olduğunu söyleyemiyorum malesef. Belli birkaç bölgedeki saçma kavşaklar ve ışıklar sayesinde mahvoluyor trafik. Bir de o kadar çok ehliyeti yolda bulduğunu düşündüğüm kişi gördüm ki, benim gibi Balıkesir trafiğini bile bazen sıkışık bulan birisi için çıldırmamak elde değildi.
    10 yıl daha rahatlıkla ve keyifle yaşayabileceğiniz bir yer İzmir. Sonrasında memleketinize dönmek de gayet güzel bir plan. Altınoluk, Akçay, Edremit, Burhaniye. Buralar gerçekten ilerleyen yaşlarda insanın ömrünü uzatacak ilçe ve beldeler.

    Tekrar hayırlı olsun. Güle güle oturun :)
  • Türkiye nin her hangi bir yerine gittiğimde Istanbulu arayacak olmayacağımı bilsem ve Çekirdek ailemi,kesinlikle bende durmam bu Şehirde..İzmir'de mutluluklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı hisleri paylaşıyoruz hocam, umarım yakın zamanda alışır ve keyfini sürersiniz, 3-5 sene sonra yapacaklarımı yapmışsınız, tabi o zamana taşınılacak yer İzmir değilde farklı bir yerde olabilir benim için, ama pislik ve ömür tüketen İstanbul trafiği ve karmaşasından uzak bir yer olacağı kesin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.