Şimdi Ara

İstanbul Taksim Metrosu'nda kadınların gizlice videosunu çeken Libyalıyı, sporcu kadın dövdü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülke gündeminde, nerdeyse her gün kadınlara ve çocuklara yönelik taciz ve tecavüz haberleri yer alıyor.

İstanbul Taksim Metrosu'nda kadınların gizlice videosunu çeken Libyalıyı, sporcu kadın dövdü

Toplumda buna karşılık tepkiler yükselirken, yönetim kademesinde İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılıyor, failler serbest bırakılıyor.

İstanbul Taksim'deki bir taciz vakasında ise sporcu bir kadın, bir sapığa unutulmaz bir ders veriyor.

İstanbul Havadis'in aktardığı bir videoda iddiaya göre, Taksim Metrosu'nda Libyalı olduğu iddia edilen bir turist bir vatandaşımızın görüntülerini çekerken yakalandı.

Videoya aldığı kadının profesyonel sporcu olduğu ortaya çıktı.

Doğalında öfkelenen Kadın, durumu fark etmesinin ardından Libyalı turisti evire çevire dövdü, kaşını patlattı.

Şüpheliyi karakola götürürken o anları videoya aldı.

https://www.gunboyugazetesi.com.tr/istanbul-taksim-metrosunda-kadinlarin-gizlice-videosunu-ceken-libyaliyi-kadin-209353h.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 1 Ağustos 2023; 17:43:4 >

• Senin zihniyetine sıçayım ben midemi kaldırdın lan diğer mesajlarında kafayı kırmış diyordum gülüyordum ama bu konuda diyorum ki sen en az bu lavuk kadar dayaklıksın. Şimdi anladık ki kendin o çöp oğlu çöp kafanla öyle boklar yedin ki bugün her konuyu Allah'a bağlıyorsun. Oğlum seni şu kafayla Allah yanına alır mı lan şu hale bak dünyaya fazlasın sen, Allah senin içini biliyor istersen git 99999 namaz kıl lan sen nolacak??

• Ohh olsun ensesinden tutup bunu libyaya geri atacaksın. Ne bu böyle be libyalı suriyeli afgan malezyalı pakistanlı hintli ne bu arkadaşım bu nereye gidiyoruz? Bu topraklar kolay mı kazanıldı bu kadar kolay önünüze geleni alıyonuz? Ve bunu destekleyen 52 milliyetçiyiz diye geçiniyor heee bak sen çelişkiye

Üstteki ziyasal eleman tacizi bile aklamaya çalışmış pes artık. Talibandan farkımız yok diye boşa dememişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeybetliGerçekler -- 2 Ağustos 2023; 0:31:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

psp sex er dikkat et youtube'a düşersin İstanbul Taksim Metrosu'nda kadınların gizlice videosunu çeken Libyalıyı, sporcu kadın dövdü 

İstanbul Taksim Metrosu'nda kadınların gizlice videosunu çeken Libyalıyı, sporcu kadın dövdüArıza Ademyoutube
    Facebook evlilik gruplarındaki dayılar zor şartlar altındalar ! bu videoda Facebook abaza dayıları izledik yorumlarına baktık serinin devamı gelsinmi gelmesinmi ? ? Miladerim eğer videomu beğendiysen aşşağıdaki Linklere bakmanı tavsiye ederim ; ?? ? CORONA VİRÜSÜ - SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI (Karantina Vlog) ; https://www.youtube.com/watch?v=pI4QxKziF40&t=10s ?? ? YORUMLARI CANLANDIRMAK !! ?????? ; https://www.youtube.com/watch?v=s4BlkaKMITg&t=1s ? İnstagram : https://www.instagram.com/arizadem/ (@arizadem) ?Sponsorluk ve İş görüşmeleri için : adem.bzkrt4423@hotmail.com ? video atınca bildirim gelmesini istiyosan BİLDİRİM ZİLİNİ AÇABİLİRSİNss ? ?HASTAG? ; #faceookevliligrupları #facebookabazadayılar #abazadayılar ? SELAM ! Kanalımda günlük hayatımda gördüğüm, görmediğim, yaşadığım, hissettim kısacası eğlenceli dair ne varsa video kaydına alıp paylaşıyorum.Umarım ben güzel şeyler yaşarken sizede yaşatıyorumdur İYİ SEYİRLER ? ? İLGİLİ ANAHTAR KELİME ? vvv facebook dondurma, facebook hesabı nasıl kapatılır, facebook reklam verme, facebook hesabı nasıl silinir, facebook şarkısı, facebook indir, facebook hesap kapatma, facebook dayı avı, facebook dayıları trolleme, facebook dayı troll, facebook dayı avlama, facebook dayı yorumları, facebook dayı dolandırma, facebook dayı düşürme, facebook dayı avı nasıl yapılır, facebook dayı trolleme, facebook evlilik grupları,
    https://www.youtube.com/watch?v=kf4oNlD7wuM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 2 Ağustos 2023; 0:41:37 >

• pspsexer kullanıcısına yanıt

Hayır bunu da savunmaz adam , bak bu mülteciler neden Amerika , Almanya veya başka ülkelerde böyle yapamıyor çünkü anında sepet yapıyorlar

Burda ulu önder reisimiz. Onların korucusu son mülteci bükücü , biz onları gönderemiyoruz çünkü para alıyoruz diyor

İyice saçmaladın ya, bu söylediklerine de hak veren varsa gerizekalıdır.

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • pspsexer kullanıcısına yanıt

Senin zihniyetine sıçayım ben midemi kaldırdın lan diğer mesajlarında kafayı kırmış diyordum gülüyordum ama bu konuda diyorum ki sen en az bu lavuk kadar dayaklıksın. Şimdi anladık ki kendin o çöp oğlu çöp kafanla öyle boklar yedin ki bugün her konuyu Allah'a bağlıyorsun. Oğlum seni şu kafayla Allah yanına alır mı lan şu hale bak dünyaya fazlasın sen, Allah senin içini biliyor istersen git 99999 namaz kıl lan sen nolacak??

• Taliban gerçek izlamı yaşatıyor bu dinde kadının haklı hukuku yoktur şahitliği bile kabul edilmez dışarda gezemez tek görevi sex köleliğidir karşı gelirse dayak yemesi kitapta yazılıdır.Hür kadınlar sadece para güç sahibi olanlardır.
    Bu gerçekleri anlata anlata dilimizde tüy bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende bloklu bu eleman, bakayim dedim ne yazmis, rezillik resmen...Allah islah etsin ne diyim, bunlar umutsuz vaka.Zaten forumda en bloklanasi elemanlardan biri, bu psp bide venom mudur nedir. Al birini vur otekine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Birisi provakatör diğeri tescilli sapık!

Hud/113.ayet

Allah kendisi söylemiş zaten zalimleri kötüleri ne olursa olsun haklı çıkarmaya çalışmayın diye.Sabah akşam Allah Allah dese ne olur gerçekten inanmadığı yazdıkları söylediklerinden belli.Zerre Allah'a inanan değil dostunun başına düşmanının başına bile böyle bir şeyin gelmesini onaylamaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.