Şimdi Ara

istanbul rezaleti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • tahmini olarak saat 15:00 gibi sular kesildi ve hala gelmedi. internette yazan bikaç habere göre yarın sabah 8e kadarda gelmeyecek. yer istanbul zeytinburnu. burda oturmuyorum yakın bi arkadaşımı ziyarete geldim ev onun. söylediğine göre son 2 senedir sık sık elektrikte ve suda kesintiler oluyormuş.
    ben bursada oturuyorum 2-3 sene önce bikere atatürk caddesine bakım olmuştu bi o gün sular kesildi bide geçen sene setbaşında doğalgaz borusu patlamıştı o zaman doğalgaz kesilmişti 5-6 saatliğine. daha hiç kesildiğini bilmem. (iyi bi mahalle bile değil.)
    bizim köy var mesela 99 depreminde bi ara sulara demir karışmıştı bi o aralar kesildi onun dışında hiç kesildiğini bilmem.
    nasıl oluyorda böyle büyük bi şehirde bukadar sorumsuzca davranabiliyolar anlamıyorum bide nüfus var bukadar nüfusun bi ihtiyacı var kaç saattir tuvalete gidicem gidemiyorum.







  • Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Sarıyer, Şile, Üsküdar, Zeytinburnu ve Kadıköy. Şile hariç tüm ilçeler en yoğun nüfuslu yerlerden, ve sular öğleden beridir kesik. En erken yarın sabah 8'e kadar da gelmeyecek.

    İstanbul'un dünyada nüfus bakımından beşinci büyük kent ve önemli bir metropol olduğunu hatırlatayım. Yıl olarak da 2015'teyiz.

    Rezillik ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 25 Ekim 2015; 0:54:40 >
  • Hoaayyydaaa chp kazanamadi ama neden boyle olmus ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 25 Ekim 2015; 1:00:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülke Türkiye su kesintisi, elektrik kesintisini dert edeni ilk defa görüyorum hayrola iskandinav ülkelerinden birinden mi geldin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.