Bildirim
İstanbul Lisan Merkezi İngilizce Kursu Olarak Tavsiye Eder Misiniz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8598325 -- 21 Temmuz 2011; 14:04:19 > -
Ben bakirkoy subesinde gidiyorum ve bahar kampanyasiyla kayit oldum.Diger kurslara nazaran cok daha hesapli.Ayrica ulasim konusunda bende katiliyorum size cok rahat bir sekilde gidebiliyorsun kuruma. -
2006 da İLM Kadıköy şubesine yazılmıştım. Kursta 2 haftada bir öğretmen mi değişirmiş anlamadım gitti. 3 kurluğuna anlaşmıştım ama 1.5 kurdan sonra gitmedim çünkü kursta neyin ne olduğu belli değildi. Belki şimdi düzeltmişlerdir orasını bilemem :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Sevgi Seli
istanbul lisan merkezi iyidir gidip memnun kalan arkadaşlarım var bi uğra derim hem şube sayısı da fazla,toefl sınav merkezimiymiş falan,,
Neden 0 mesajın var? İstanbul Lisan Merkezi'ne övgüler yağdırmak için mi foruma üye oldun?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X