Şimdi Ara

İstanbul Kartal Bölgesinde Emlakçı Tavsiyeniz Var Mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt

    Evet feci bir şey olabiliyor.


    En son şehir dışında yaşayan bir mülk sahibi ile irtibata geçmiştim. Evi görüp değerleme raporu çıkaracağım dedim. Tabi dedi, anahtar komşuda dedi. Uzatmayım, anlaştık, yetkimi aldım, satışa çıktım. Götürdüğüm alıcı adaylarına komşu ulaşıp apartmanı kötülüyordu. Kendi katındaki daire ne kadar geç satılırsa o kadar katta tek kalacağından komşunun çocuk sesini çekmeyeceğinden ötürü.


    Siz gidin müşterilerinize "anahtarı bana vermeyin, komşuya verin, ben alıcı getireceğim zaman onla haberleşirim" diyin. Diyebilirsiniz elbette. Devam edin böyle.

  • Çok sevindim.Ahmet Bey ve ekibinden çok memnun kalacağınıza eminim.Hayırlısı olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gujan05 G kullanıcısına yanıt

    Amerika menşeili firmalar cüzi miktarda olsa bile sürümden büyük paralar kazanıyorlar. Birde emlak sektöründe dönen para büyük olunca her satıştan da doğal olarak büyük paralar aktığını düşünmekteyim.

  • ErGk58 kullanıcısına yanıt

    Firmalar bütün satışlardan %8 alıyorlar.. Geri kalan %92 ofis sahibi ve danışmana kalıyor..

  • Hepinizin ilgi ve alakasına teşekkürler. Kartal Reyting gayrimenkul ofisinden Ahmet bey ile satışları yaptık. Kendisine ve tüm ekibine de sorunsuz şekilde işlem yapmalarından dolayı teşekkür ederim. Kartal bölgesinde emlakçı arayanlara da gözü kapalı tavsiye ederim. Zaten sizde tanıyınca göreceksiniz.

  • Bizimde Kartal'da binamız kentsel dönüşüme girecek. Oturacağım haricindeki kalan dairelerin satışını gerçekleştirmek istiyorum. Daha önceden kendi dairemin satışını yaptım ama ev alıcısından çok emlak danışmanlarının aranması beni meşgul etti. Şimdi tekrar aynı şeylerle uğraşmak istemiyorum bir tanıdığa mı versem o mu ilgilense yoksa Kartal'da emlakçı bulup ona mı devretsem aklım biraz bu konuda karışık.

  • Ben memnun kaldım sende reyting gayrimenkul Ahmet beyi tavsiye ederim. Yine de araştır istersen ama ben araştırıp Ahmet beyi buldum ve memnun kaldım.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.