Şimdi Ara

istanbul / kadıköy - ataşehir orda havalar nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    yarın sabah 6' da kadıkoy otobusune binicem. hava durumuna baktım bugun bululuymus yardın yagmur dıyor. çok fazla kat kat giymeyi seven biri deilim. nasıl giyineyim diye düşünüyorum. bide gitmişken alış-veriş yapar gezerim diyordum.

Orjinalden alıntı: __RayAllen20__

Konuyla alakasiz belki de ama binecegin otobusu merak ettim.

marka ve modelini merak ettiysen elimden bişi gelmez
    T.dağ / Çorlu Santral den kalkacak.
  • Model degil hat numarasini merak etmistim. Bu arada burasi Çekmekoy, burasi kuru ama sabaha belli olmaz. Bu havalari da anlamadim zaten, birgun gunesli birgun yagmurlu. Yarin da gokgurultulu saganak var diyor haberlerde.
    Geçmiş günü beyhude yere yad etme, Bir gelmemiş an için feryat etme, Geçmiş gelecek masal bunlar hep Eğlenmene bak ömrünü berbat etme. Niceleri geldi, neler istediler, Sonunda dünyayı bırakıp gittiler. Sen hiç gitmeyecek gibisin değil mi? O gidenler de hep senin gibiydiler. Dünyada ne var kendine dert eyleyecek, Bir gün gelecek ki can bedenden gidecek. Zümrüt çayır üstünde, sefa sür iki gün ... Zira seninde üstün de otlar bitecek ...

efexor xr - prozac - valdoxan - xanax - abilify - norodol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firefox tarayıcım 2 gun boyunca yagmur oldugunu gosterıyor carsamba yagmur - persembe kapalı yagmur
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.