Şimdi Ara

İstanbul İzmir Evden Eve Nakliyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
7
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Firmamız İstanbuizmir evden eve nakliyatl , depolama ve parça eşya taşıma hizmeti vermektedir. Ofis, depo ve ev eşyalarınız firmamız tarafından sigortalı bir şekilde taşınabilmektedir. Birbirinden uzman personel ekibimiz sayesinde eşyalarınız İstanbul – İzmir arası sorunsuz bir şekilde taşınabilmektedir.

    7/24 Hizmet Sunuyoruz

    İstanbul – İzmir arası eşya taşıma için bir nakliyat firmasına ihtiyacınız varsa 7/24 telefon numaralarımızda bizlere ulaşabilirsiniz. İstanbul Avrupa ya da Anadolu bölgelerinden eşyanızı itinalı bir şekilde arca yükleyerek gerekli görülen ambalajlama hizmetinden de faydalanabilirsiniz. Bizleri aramak için iletişim bölümümüzden bizlere ulaşım sağlayabilirsiniz.

    İzmir’in Her Noktasına Nakliyat Hizmeti Sunuyoruz

    İstanbul’dan aldığımız eşyalarınızı İzmir’in her noktasına transfer ediyoruz. İster parça eşya, ister ofis eşyalarınız, isterseniz depo eşyalarınızı firmamızın güvencesi ile sigortalı olarak taşıttırabilirsiniz.

    İstanbul Expres İle Daha Profesyonel

    Taşınacak olan eşyalarınız taşınma öncesinde uzman ekibimiz tarafından kontrol edilir ve taşıma hakkında müşteriye bilgi verilir. Fiyat çıkarılır ve karşılıklı olarak anlaşılan ücret üzerinden anlaşma yapılır. Uzman ekibimiz yerinden taşıma hizmetine başlar ve eşyanın indirilmesine kadar olan süreçte müşteri sürekli olarak bilgilendirilir.www.istanbulexpresnakliye.comwww.istanbulexpresnakliye.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.