Bildirim
İstanbul içi orjinal xbox oyunları satan yer
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bakırköyde udepo mu ne öyle bir yer vardı
onun dışında kahraman elektronik syd bilgisayar filan güvenlir yerler önce havale sonra kargo olabilir ayrıca forumun 2. el bölümündede istanbulda oyun satan kişiler bolca mevcut_____________________________ -
PM attım. _____________________________
| XBOX One | 250 GB Xbox 360 Slim | 500 GB PS3 Slim | Iphone 5 16 GB |Iphone 3GS 8 GB | Ipad Mini 32 GB | Blackberry 9700 | Samsung GalaxyS4 | Floyd Rose ISOT1 | 116 ekran Samsung Smart TV | 5+1 Sony Ses Sistemi | Macbook Air 13' | XBOX LİVE GAMERTAG : HAx NoppaH -
kahraman elektronik _____________________________ -
shopto akar _____________________________ Play Station 3 Slim 120 Gb Ntsc-U, Xbox 360 Pal, Lenovo Y560, Toshiba P300 26L, Samsung LG 42LW4500 Tv, Logitech Z5500, İphone 4 32 Gb, İpad2 16 Gb Wi-Fi, Nikon D300, Sigma 24-70 F2.8, Nikon 50mm F1.8, Sigma 70-300 -
tabıkı kahraman elektronik herzmn guvenılır ve durust satıcılar ilhan abi ozlelıkle... _____________________________ GT= pixsius -
Kahraman iyidir ancak bence eniyisi yine yurddışından sipariş vermek. Bazen kampanyalar oluyor epey ucuz oyun bulmak mümkün.
_____________________________ PSN: halikarnass -
SYD ve Kahraman Elektronik. ShopTo, GittiGidiyor, Sanal Pazar'a bakmanı tavsiye ederim. _____________________________ -
Shopto
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hong Kong akar Turkiye bakar hkofferhouse ve mariio128.com forever.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 29 Ağustos 2012; 16:03:08 >_____________________________ 
Feel True Power
The most powerful console ever! -
Söylediğiniz sitelerden sadece shoptoda aradığım oyun var ben istanbulda shopto gibi ucuz fiyatlara satan yer var mı diye sormuştum ama bilen yoksa yoktur shoptodan alacağım artık. Ayrıca shopto'da para birimi £. bu sterlin in simgesi değil mi? _____________________________ -
Evet sterlin isareti
Paypalla alacaksin ordan mecburen ve kur 2.7 tl iken paypal yaklasik 3tl olarak tahsil edecek bir sterlini ona gore hesap yaparak al
Cogunlukla forumun ikinci el kismi fiyat olarak en uygun yer oluyor...tabi bu bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: xXmetin134Xx | XBL Gamertag: metin134 -
quote:
Orijinalden alıntı: metin134
Evet sterlin isareti
Paypalla alacaksin ordan mecburen ve kur 2.7 tl iken paypal yaklasik 3tl olarak tahsil edecek bir sterlini ona gore hesap yaparak al
Cogunlukla forumun ikinci el kismi fiyat olarak en uygun yer oluyor...tabi bu bence
2.el kısmında geziyorum ancak istediğin oyunları bulamıyorum shoptodan almaya karar verdim dediğiniz gibi paypalla alacağım muhtemelen_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 123asdwer123
quote:
Evet sterlin isareti
2.el kısmında geziyorum ancak istediğin oyunları bulamıyorum shoptodan almaya karar verdim dediğiniz gibi paypalla alacağım muhtemelen
ben paypalle takipli aliyorum ama guzel indirim oldugu zaman
paypalle almak en mantiklisi cunku diger turlu kart bilgilerini vermen yani hesabina kaydetmen gerekiyor diye hatirliyorum ki sakat bi olay.
ben alirken takipli aliyorum takipaizden 3-4 sterlin pound mu artik neyse okadar fazla,cuma soyluyorum oyunu sali elimde oluyor turkiyeden alir gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ PSN: xXmetin134Xx | XBL Gamertag: metin134
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 123asdwer123
quote:
Evet sterlin isareti
2.el kısmında geziyorum ancak istediğin oyunları bulamıyorum shoptodan almaya karar verdim dediğiniz gibi paypalla alacağım muhtemelen
ben paypalle takipli aliyorum ama guzel indirim oldugu zaman
paypalle almak en mantiklisi cunku diger turlu kart bilgilerini vermen yani hesabina kaydetmen gerekiyor diye hatirliyorum ki sakat bi olay.
ben alirken takipli aliyorum takipaizden 3-4 sterlin pound mu artik neyse okadar fazla,cuma soyluyorum oyunu sali elimde oluyor turkiyeden alir gibi
tamamdır hocam bilgiler için çok teşekkürler çok yardımcı oldunuz_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler