Şimdi Ara

İstanbul Havalimanı'ndaki yiyecek-içecek fiyatları gündem oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
5.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Havaalanında su bile çok pahalıydı urger king gibi bilinen yerler bile inanılmaz fiyatlar çekiyor Türk vatandaşını geç Euro dolar olarak bile amerikadan avrupadan pahalı ama zaten açılırken belliydi vatandaşın işine yaramayacağı şimdi Atatürk havaalanını yıkıp park yapsınlar


    orta boy 245 lira iken büyük boyun 500 lira olması da aşırı saçma zaten ama her şey saçma artık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 4 Temmuz 2022; 6:56:11 >
  • Omega Speedmaster O kullanıcısına yanıt

    2 derken?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupanin en büyük havalimanlarinda bile fiyatlar bu kadar ucuk degil. Rahatca herkes oturup yiyebiliyor bizde ise insanlar hem ayak bastiginda hemde giderken soylulmak isteniyor! Kübami burasi turiste ayri vatandasa ayri fiyat cekecekler. Yerli turist ayrimida ückagitciliktir fiyati ne ise o olur ona buna ayri olmaz. Herkese bu fiyattan iste...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Temmuz 2022; 9:26:1 >
  • Yerli Araba üretilir fiyatı astronomiktir "Zaten o araç Türkler için değildi ki" denir, Tatil Beldesine gidersin fiyattan şikayet edersin "Orası Türkler için değil ki, ne işin var orada?" oluverir, Bir hizmet verilir yine fiyattan şikayet edersin "İyi de o hizmet zaten Turistlere yönelikti" yi hemen yapıştırırlar

    Kendi ülkenin imkanlarından faydalanamayacaksan, orada yaşamanın ne anlamı var? Vatandaşına bu hizmetleri lüks görenler de mümkünse bir daha seçilmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 4 Temmuz 2022; 9:49:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 7 sene filan önce İstanbul Havalimanı'nda bir küçük su alacaktım, gariban tezgahtar 5 TL diyince içimden küfrede küfrede geri verdim. O zaman küçük suyun piyasadaki fiyatı 50 kuruşu geçmiyordu. Fiyatlarda 10 katlık bir tokatlama söz konusu, bugün de durum değişmemiş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 4 Temmuz 2022; 9:53:54 >
  • Aslında demek istiyor ki o yiyecek ve içecekler zengin avrupalı turistler için, Türkiyeli vatandaşlar (!) o havalimanına gelecek parayı bulduğuna dua et bin uçağına çek git senin neyine havalimanında zıkkımlanmak.

    Şairin dediği gibi “öz yurdunda garipsin öz vatanında parya”

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatların Taksim'den bile ucuz olması lazım, niye? Transit olarak geçecek, Türkiye'ye hiç gelmemiş, gelmeyi düşünmeyen yolcu fiyatları görsün, Türkiye ucuzmuş deyip Türkiye'ye tatile gelsin diye.


    Kira fiyatları yüksek yazan olmuş. Niye yüksek? Devletin kendisi niye yapmadı? Niye dükkanları ucuza kiralamadı?

    Fiyatlar turistik diyen olmuş. Devlet böyle yapıyorsa Bodrum'daki çakal neler yapmaz? Ondan sonra turist bir daha gelir mi?

  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt
    Inan bana turistler icinde pahali fiyatlar. Kiytirik pizzaya 530TL istemek nedir? 30€ ya Frankfurt havalimaninda 2 Adet Pizza yersin. Bunlarinki adam soymak baska birsey degil. Simkarttada ayni olay var. Bir Simkarte 30-40€ istiyorlar ustelik icinde kontorde yok. Gecen yil cikarayim dedim adam 30€ isteyince dedim adammi soyuyonuz? 1€ luk kart icin 30€ istemek nedir? Hadi 10€ olsun yok. Sove sove uzaklastim gittim disarda uciza hallettim isimi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 4 Temmuz 2022; 10:23:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siz dalga mı geçiyorsunuz bir de yazmışlar Turistler için diye. Yurt dışına adım atmamış herkes kafasına göre atıp tutmuş Dubai de bile 30 eu değil pizza .New york gibi pahalı bir havalimanında ki queens de 14-16 dolardı 2 yıl önce hadi şimdi 20 olsun. Avrupaya hiç girmiyorum yarı fiyatında gelen turist de salak değil açın youtube u izleyin şok olan yabancı yayıncılar istanbul havalimanı ile ilgili fiyat tepki videoları çekiyor.


    Hatta adam diyor ki benim için bile çok yüksek öğrendiğim üzere asgari ücret burada 280 dolar nasıl alabiliyorlar.

  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

    Devlet 2050 yılına kadar kirayı erteledi şaka gibi olay İstanbul Havalimanı'ndaki yiyecek-içecek fiyatları gündem oldu 

  • Biz işimizi biliriz keriz avlama sezonu açıldı bu yaz inşallaaah turistlerden ve gurbetçilerden o havalimanın parasını çıkaracağız. Bak köprü ve yollara da zam yaptık onlarında parasını gurbetçilerden tahsil edeceğiz.

  • İlk defa havalimanı görenler sanırım şaşırmışlar. Bu fiyatlar normal. O mekanların giderlerinin ne olduğundan haberleri de yoktur. Olaya aşina olanlar zaten bu fiyatları bilirler. Yüksek gelenler zaten oralardan yemez, içmez.

  • Ilk defa havalimani gorenler belli ediyor kendini. Dunyanin en pahali ulkesinde bile havalimaninda fiyatlar Istanbuldaki kadar pahali degildir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AKP DÖNEMİNDE YAŞANMIŞTIR.

    2023 SEÇİMLERİ TÜRKİYE İÇİN KADER'DİR VE SON ŞANS'DIR..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bodrum daha ucuz sanki...

  • almam da yemem de, fakat içeri girerken suları attırmaları tam bir adilik. attırıyorlar ki içeriden 30tl ye su almak zorunda kalalım. işte o yüzden uçak kullanmayın bunlar tümden batsın.

  • ben burada klasik repliğimi tekrar edeyim; "aç karnına kimse s....miş herhalde bunları..."

  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

    Nasil yani bizimki dunyanin en buyugu degil mi? Sabiha gokcen yikilip oraya en buyugu yapilmali.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.