Şimdi Ara

İstanbul dilenci sorunu hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nolacak bu İstanbul'un dilenci sorunu arkadaslar? Bugun mecidiyekoyde herif para vermedim diye kaportay ve cama yumruk atti ve gitti. Allahtan birsey olmadi arabaya. Sadece bu herif gibi etrafta kac kisi var. Bu insanlar yuzunden kac kisi taniyorum parasi olupta daha dusuk klasman araca biniyorlar. 2 ay once cami acmistim adama aciyip 5 tl verdim kabul etmemisti cami kapatamamistim 10 tl verdim gene gitmedi sonunda 20 tl verdim gitti. Ben sahsen kendim ve yanimdaki insan adina korkuyorum artik kirmizi isiklarda durmaya. Aranizda basina gelen var mi bu olay gibisi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Oyuncak silah al sıkcakmis gibi yap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecidiyeköyde oturuyorum. Çok iyi de biliyorum bunları. Tek çözüm öldürmek. Varsa alternatif çözümü yazın... Ama yok arkadaş. Polisi de gayet iyi biliyor bunları. Gider elimle koyduğum gibi pisliklerin yerlerini teker teker gösteririm. Abartmıyorum osmanbeyden başlayarak şişli, mecidiyeköy, kuştepeye kadar en az 20,30 işi gücü pislik olan, dilenci, uyuşturucu kullanan gösteririm.

    Ayrıca bunlar dilenci değil, gaspçı...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu trafikte gelip cam silenlere silme diyorsun siliyor sonra para vermeyincede haram olsun diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MinaTo

    Mecidiyeköyde oturuyorum. Çok iyi de biliyorum bunları. Tek çözüm öldürmek. Varsa alternatif çözümü yazın... Ama yok arkadaş. Polisi de gayet iyi biliyor bunları. Gider elimle koyduğum gibi pisliklerin yerlerini teker teker gösteririm. Abartmıyorum osmanbeyden başlayarak şişli, mecidiyeköy, kuştepeye kadar en az 20,30 işi gücü pislik olan, dilenci, uyuşturucu kullanan gösteririm.

    Ayrıca bunlar dilenci değil, gaspçı...

    Yav adam bildigin cama yumruk atti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu devlete sisteme bisey derdim de neyse...insanlardada suc var odun sorry koyucan Arabana spreyi basican suratina odunla vurup gidiceksin ..polislerde gorup see cikarmiyorlar..lanet olsin Boyle sisteme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi camı açmayın bakmayın şunların suratlarına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polisin toplaması gerekiyor, gördüğünüzde çağırın polisi. Fakat sistem oturmamış işte. Kendi işini kendin halletmek zorunda kalıyorsun.
  • o değil geçenlerde arkadaş dilenciyle göz göze gelmiş dilenci dediysem de 80 yaşlarında bi kadınmış. kadın buna imalı imalı bakmış, arkadaş da elindeki bozuk paraları vermiş dönüp arkasını giderken kadın ''Al paralarını, istemiyorum senin paranı'' falan demiş.. arkadaş hiç arkasına bile bakmadan devam ediyormuş. yanına yaşlı bi adam yaklaşmış ' ben de beğendiremedim, kağıt para istiyor'' demiş. ulan ya arkadaş para da beğenmiyorlar.
    not: cidden arkadaş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.