Şimdi Ara

İstanbul’da ulaşıma yüzde 35 zam kararı alındı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
1
Favori
30.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Ben seni kimse ile karıştırmadım. Sen burda solu anandan babandan çok savunan paralı bir trolsun. İşin gücün bu forumda millete laf yetiştirmek. Bu arada mesajını okumadım gibi bir şey . Nickini görünce direk böyle şeyler düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmamoğlu yerine RTE olsa "parası olan iett olmayan da tabanvay" falan derdi heralde. (demişliği vardır)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moordillo kullanıcısına yanıt
    seni nasıl bloklamamışım, hayret. hakaret ettiğin için 4 gün sonra mesaine devam edersin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1lac kullanıcısına yanıt
    İşte kendisiyle karıştıran biri daha. Hakaret etmeden, iftira atmadan mesaj neden atamıyor bunlar? İçlerinde sola karşı büyük nefret ve kin var anlıyorum ama neden yani?
  • radko kullanıcısına yanıt
    musakka veya antrikot koysun
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Bilader ben senin kişiliğinden bahsediyorum . Ne anlatıyorsun sen . Komşular komşular diye bağırmadığın kaldı . Nerden bulaştım akşam akşam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTE zam yapar da Ekrem zam yapamaz mı?
    RTE'nin zamlarını eleştirmek çok kolay oluyo, ama Ekrem'in zamlarını savunmak zor oluyo dimi yaaa.. Siz de Ekrem'in zamlarını AMAlı savunmaya alışın. Daha bu başlangıç, Ekrem'in daha çoook zamlarını görecez. Onun İstanbul'a başkan olması yetmez, onu Türkiye'ye başkan yapacaz, daha çok zammını görelim diye.
    Daha sonra da RTE ile Ekrem'in zamlarını karşılaştırıp particilik oynayıp oynamamaya karar verebilirsiniz. Ama şu an Ekrem'in zamlarını AMAlı savunmaktan başka çareniz yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Şubat 2020; 18:39:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey çok güzel oldu.
    Halen anlamadiniz dimi. Hepsi aynı. Kimseye kurtarıcı diye bakmayın. Bosuna kendinizi keriz yerine koymayın. Adam sürekli ya kayak tatili ya yat tatili. Bu adam fakirin halinden anlarmı. Bosuna savunmayin kimseyi.

    Not kimseyi savunmayin derken iktidarı muhalefeti hepsini kastediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 8 Şubat 2020; 20:3:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1lac kullanıcısına yanıt
    Bende senden ve senin gibilerden bahsediyorum. Ne komşular falan diye saçmalıyorsun.

    Şuna "laf sokayım dedim ama lafı ben yedim şimdi çeviremiyorum" desene.
  • nerede duydunuz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abrahamme

    sanki İBB yönetimi bu dönemde ilk kez zam yapıyormuş gibi yorum yazan iki yüzlü arkadaşlara,

    sahi siz istanbul lumusunuz?

    eğer öyle ise şu yazacaklarımı iyi okuyun da biraz bilgi sahibi olun,

    mesela istanbul'da seçimden sonra gelen zamları saymakla başlayalım, minibüslere zam geldi, okul ve personel servislerine zam geldi, taksilere zam geldi, taksi dolmuşlara zam geldi, arabalı vapurlara zam geldi, isbike zam geldi, isparka zam geldi, halk ekmeğe zam geldi, hamidiye suya zam geldi, musluktan akan suya zam geldi, ölünce gireceğiniz mezar çukuruna zam geldi, şaka değil arkadaşlar hepsi ekrem imamoğlu ve yönetimi tarafından yapıldı bu zamların.

    taksiciler derneği başkanı geçtiğimiz aylarda bir açıklama yaptı, bulun okuyun, ama ben yinede özetleyeyim, aynen şöyle dedi "biz ekrem başkanımızdan her sene temmuz ayında zam sözü aldık, bundan önceki yönetim (akp) 2 yıldır zam yapmıyordu. hatta bu zam bize yeterli olmadı ilave zam isteyeceğiz" dedi. ben 30tl verdiğim bir yere seçimden sonra 40tl veriyorum, taksiye oturup kalkmanız 5tl. 10 metre gidin taksiden inin 13TL.

    muhalif olun veya olayın, bence önce insan olun ve insana önem verin. zamları kimin yaptığı önemli değil, ses çıkarıyorsanız hepsine ses çıkarın. öğrenci akbili 40tl olunca salyaları akanlar şimdi bu zamma sövüp siliyor, ne zannettiniz, herşeyin güzel olacağını mı? herşeye bir bahane bulurlar merak etmeyin?

    durmak yok finansal düzenlemelere devam.
    Konu CHP'nin cesi olunca nasıl da uzun uzun yazmışsın. Senden aynı çabayı göstereceğine inanarak akpnin 18 yıllık iktidardaki zamlarını (akaryakıt elektrik köprü su yol doğalgaz internet toplu taşıma vergi harç ceza ekmek gıda bilmem ne) burada yaptığın gibi teker teker yazmanı istiyorum. Tabi sığarsa Biz o konularda yazıyoruz da sizleri hiç görmüyoruz. Zamı sadece Chpli biri yaparsa mı tepki koyuyorsunuz ya da yazıyosunuz? Delikanlı gibi cevap versene şuna. Zam böyle oldu diyelim bence olması gerekenden çok olur. 3 yıldır zam alamamışlar talep ediyorlar. Verdiğin örneklerden yola çıkarak mesela zammı isteyen adamlar biz daha çok istiyoduk ama napalım karnımızı doyurmaya yeter de diyor sonra taksiciler odası başkanı çıkıp yeni zam isteyeceğiz %25 yetmedi dedi. Mesela taksiyle indi bindi yapmak için önceden 10 lira verirken şimdi 13 lira veriyomuşsun. İndi bindi yapma kardeşim? Taksi sadece istanbul'da pahalı olan bir şey mi sanıyosun? Ben yapmıyorum. Burda bile 10 lira çünkü. Ya da taksiye binince parayı dert edecek kadar maddi durumun yoksa kullanma. Ben o yüzden kullanmıyorum. Taksiye oturup kalkmak 5 lira demişsin sanki önceden 1 kuruştu 4 liraydı o bahsettiğin taksimetre başlangıcı. Nasıl evirip çevirmişsin ya.. Taksi her zaman pahalıydı. İndi bindi yapacak adamın 3 lirayı dert edeceğini de hiç sanmıyorum. Ben afyonkarahisarda yaşıyorum. Burası ezelden beri akpli. Burda ucuzsa bineyim diye 2 dakikalık yere kaç liraya götürürsün diye sorduğumda 10 lira diyince vazgeçtim. Bu kadar basit. Bir de istanbulda musluk suyuna zam gelmedi. Anlamadığım şeyse adamın öğrenci akbillerini 85 liradan 40 lira yapması bile batmış size anlaşılan. Neyse uzatmadan sorduğum soruya cevap ver; şu zama bile tetiklenen, paragraflar yazan bir insanın hükümetin ayda bir zam yapması hakkında söyleyecek sözleri vardır eminim hadi buyur. Ben de 2020den önce doğalgaza 200-300 veriyodum 2020 geldi 590 lira verdim. Buna karşı olmayan bir insanın kuruşluk zamlara karşı olmasına imkan yok. Yani akıl ve mantık bunu reddeder. İkisinin bir arada olma ihtimali 0. Senin umrunda olmadığına o kadar eminim yani. zaten enflasyonu bol, gelir dağılımı dengesiz ve fakirlerin daha da fakirleştigi bir ülkeyiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan457 -- 7 Şubat 2020; 19:35:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yeah

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çabuk patladı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen cidden sıkıntılısın. Kendi kendine bir şey kanıtlamış gibi seviniyorsun bir de. Bence forumdan biraz uzaklaş . Dışarda da hayat var . Biraz insan içine karış . Çok kaptırma kendini sanal ortamlara . Herkesin yazdığına cevap verecem diye yırtınman doğru değil. Bin bir türlü insan var hangi birine cevap vereceksin diyecem de sen de o zaman var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eko sana oy veren elimi ...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eko vurdu gol oldu.
  • CHP si, AKP si, MHP si, Hdp si vs hepsi aynı mokun farklı renkleri. Şu siyasetcileri savunanlar net geri zekalidir. Sizi kullanıp servetlerine servet katıp hayatlarını sefahat içinde yaşarlar. Sefalet içinde yaşayanlarda ölümüne onları savunur. Bu adamların çocukları bu forumdakiler kadar babalarını savunmuyordur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1lac kullanıcısına yanıt
    Kimin sıkıntısı var o belli oluyor. Sataşıp, hakaret eden, iftira eden sensin. Bence bana dediklerini kendin yapman lazım. Beni o kadar takip ediyorsan senin benden daha çok zamanın var demektir. Bir de böyle hakaretler, iftiralar seviyesine ulaştıysan daha da ihtiyacın var demektir. En azından bunları yapıyorsan karşılığını beklemen gerek. Öyle iftira atayım ama karşıdaki cevap verirse ona bu yüzden de laf atayım mantığı seni bir yere götürmez.
  • Beliyede çoğunluğu temsil eden AKP meclis üyelerinin oylarıyla/onaylarıyla alınan bu zam orarını yarın CB fırça atıp düşürtür. Olayın kahramanı olur.
    To be contineud...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.