İstanbul'da ulaşıma %30 zam
1 Mobil
-
-
Chp veriyor kırbacı. Ocakta da yüzde 30 zam gelmişti galiba. Fren tutmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Çık dışarı röportaj yap İmamoğlu hapishaneden zam yapıyor derler :)
_____________________________ Sayısız felaketin ve savaşın olduğu, milyonlarca masumun köpek gibi öldüğü bu dünyada; ancak dünyanın merkezinde olduğunu düşünen bir aptal, tanrının kendisine değer verdiğini ve onu her an gözettiğini sanabilir. -
Direksiyonda olan kişi bu ama.

_____________________________ Yok imza mimza -
Herkeste üçer beşer arabaaaaa yoh muydu.
Eee ne olmuş toplu taşımaya zam geldiyse.
Ayrıca herkesin elinde iphone vardı
Öyle değilmiydi.
Dünyanıın enpahalı telefonu alanlara yüzde otuzluk zam
Koymaz
Yani oyna devam.
Ahırette bunun bedelini ağır şekilde ödeyecek. Daha bunun ödeyeceği çoooooook bedeller var.
Bu şahıs, hakiki dindar ve muhafazakar olsa idi, mümkünatı yok gece yattığında bunu asla uyku tutmazdı acep ne olacak benim ahıretteki halim ve bu büyük iktidar nimetinin hesabı da büyük olur diye kara kara düşünürdü..
_____________________________ -
Bunda sonraki zammı direkt düz 50 kâğıda bağlarlar..
Toplu taşıma kullanmam. iett nin bedava olduğu tüm tarihleri biliyorum, o tarihler gelince saatlerce bedava kullanıyorum. Beni bu hale düşüren iktidardaki şahsı Allahü tealaya havale ettim, zaten ahırette onu çok büyük bir hesap bekliyor, yakasına yapışıp hakkını isteyecek çooook insan var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 12 Eylül 2025; 21:0:33 >_____________________________ -
ben bu şehirde yaşıyorum başı sonu 5-6 km fiyatlar böyle istanbul için bedava bu fiyatlar
Yapılan düzenlemeye göre, tam bilet ücreti 26 liradan 35 liraya yükseldi. Öğrenci bileti ise 6,5 liradan 8,5 liraya çıkarıldı. Zamlı tarifeyle birlikte toplu taşıma giderleri önemli oranda arttı.
BURSA GENELİ İÇİN GEÇERLİ
Söz konusu fiyat artışları sadece İnegöl ile sınırlı kalmadı. BURULAŞ’ın yeni tarifesi, Bursa merkezdeki şehir içi otobüs, metro ve tramvay hatlarında da uygulanmaya başlandı. Böylece hem kent merkezinde hem de İnegöl gibi ilçelerde ulaşım ücretleri ortak bir çerçevede yeniden belirlendi.
Elektriğe dogalgaza akaryakıta gelen zamlarıda konuşsana ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ekrem İmamoğlu yaptı, CHP yaptı diyen tip çıkmaz artık herhalde. Demesin artık, zaten insanlardan beklentim düşük iyice yerin dibine sokacaksınız.
İlk mesaj CHP yaptı şeklindeymiş. Umarım hayatta layığınızdan fazlasını bulmazsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hades. -- 12 Eylül 2025; 23:20:32 >_____________________________ Bir deli kuyuya taş atar, bin akıllı çıkaramaz -
En azından her gün devamlı metro yapılıyor, toplu taşıma iyi. Başkentte bir tane çapsız belediye başkanı var hem aynı fiyata toplu taşımaya biniyoruz hem de aktarma yapmadan komşu ilçeye geçemiyoruz. Bu ülkücü eskisi belediye başkanı Ankara'yı 50 yıl geriye götürdü.
Ayrıca gittiğin mesafeye göre iade alıyorsun. Ankara'da o da yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 13 Eylül 2025; 3:46:28 >_____________________________ -
Belediye ne yapsın. Mecbur zam yapıyor. Keyfinden değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ocaktan bu yana akaryakıta %20 zam gelmiş zaten, normal bir durum.
_____________________________ -
Partilerle alakası yok. Değişmez bir gerçek var. Hiçbir şey halkun iyiliği refahı için yapılmıyor. Al birini vur ötekisine.
Adına ekonomik kriz ve yüksek enflasyon diyorlar. Krize sebep olup yıllarca çözemeyen hükümet sağolsun. (Zammı savunmuyorum keşke olmasa lakin her şeye zam geldiği ortamda ulaşıma gelmemesini beklemek hayalcilik olurdu, mazotun fiyatı malum, vergiler malum, kurlar malum, araç fiyatları malum kısacası ekonomi malumunuz)
Enflasyon yokmuş gibi çek kankam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ radyoterapi-radyasyon güvenliği soruları cevaplanır. -
-
Türkiye'yi Londra'ya şikayet edenlerin yatacak yeri yok Erdoğan'a hiçbir şey olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aman sakın popülist kararlarınızla beleş kartlara el atmayın. ülkenin en büyük sorunlarına sebep olan en temel şey oy kaygısıyla verilen popülist kararlardır. dağıtılan milyonlarca beleş kartın bedeli tam kart basan kullanıcılara yükleniyor. bir insan yaşlandığı için neden ücretsiz kart kullansın? belirli saatlerde indirimli yap, özellikle işe gidiş ve çıkış saatlerinde tama yakın bir ücret alınsın 30 yaş üstü öğrenci gibi. anne kart, fizyolojik yeterlililiği olan herkes anne olabiliyor. halihazırda atıyorum evi arabası olan birine sırf anne olabildiği için ücretsiz kart vermek, normal bir işçiye zam olarak dönüyor. memurum polisim diyip geçenler ya da bir hayli indirimli kullananlar da cabası. otobüste kart makinesine yakın oturanlar biraz dikkat etse yolcuların neredeyse yarısının ücretsiz, kalanların da yarısını indirimli geçtiğini gözlemler. her önüne gelene beleş kart dağıtılmış kısaca. verilen tek doğru karar 30 yaş üstü öğrencilerle ilgiliydi, ancak bu sınırın konulması mantıken anne kart ve 65 yaş üstü kartı da tartışmaya açar.
ücretsiz kartların sadece gelir testine tabii tutularak gerçekten geliri düşük vatandaşlarımıza yaşlı, anne, öğrenci olup olmamasına bakmaksızın verilmesi asıl sosyal adalettir. 65 yaş üstü dayının 2 apartman 2 mercedesi var ücretsiz kart kullanıyor. zengin ablanın etilerde lüks dairesi var altında arabası var sırf anne olduğu için ücretsiz kart alıyor. e bu haybeye dağıtılan ücretsiz kartların bedelini de tam ücretliye bindiriyorlar.
aynı şeklilde son zamla beraber tam bilet ücreti 35 lira, öğrenci bileti ise 17,13 lira olmuş. ancak abonmanlık ücretine bakıyorsun tam aylık 2748, öğrenci abonmanlık 495 lira olmuş. normal bilet fiyatları yaklaşık iki kat fark varken, sübvansiyon ayağına aylık abonmanlara bakıyorsun 5 kattan fazla fark var. standart vatandaş buna uyanıp tabii ki açık öğretime kaydolur. yap tam abonman 2000, indirimliyi 1000 lira bu işin hakkaniyeti olsun. indirimlinin subvansiyonu öğrencidir vs dersen o zaman 65 yaş üstü ve anne kartı sadece gelir testine bağlı olarak ver, öğrenci abonmanı 495 lirada tutabilecek kaynak fazlasıyla çıkar, hatta tam abonman bile 1000-1500 lira arası yapılabilir.
kısa mesafede resmen toplu taşıma saçmalık seviyesine geldi. 4 kişilik aile ya da arkadaş grubu atıyorum mecidiyeköyden levente gidecek olsun. taksiyle indi bindi yazar son zamla 175 lira, otobüse ya da metroya binsen 4x35 140 lira. metroyla iki durak mesafe. özellikle cuma cumartesi 24 saat aktifken 2 kat ücret alınıyor, gece eğlendin iki durak için 4x70 280 lira, özellikle gece bir yerlere gitmek istesen taksi daha ucuz kalıyor. gecen sene araba aldım kabaca bir taslakla bir yerlere git gel yapmak arabayla daha ucuz. özellikle marmaray vs kullanmam gereken senaryolarda kendi kendime diyorum ki git gel aktarmayla 200 basacağıma gider 300 liralık benzin alırım artar bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end0plazmikretikulum -- 13 Eylül 2025; 12:25:38 >_____________________________ AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
-
"Dış güçler" diyerek milleti kandırıp dünyanın oyunu alanların, bu oylar sayesinde seçilir seçilmez Londra'daki dış güçlerin ayağına gidip "nas var" diyerek dindar insanların din hassasiyetini istismar edip bu dış güçlerden haram dedikleri yüksek faizi alıp bunun bedelini de bu milletin üstüne yıkanlar, bunun bedelini ahırette çok ağır bir şekilde ödeyecekler...
Erdoğan dindar (!) ve muhafazakar (!) biri ya, nas var deyip faiz haramdır, bunla işim olmaz diyerek oyları aldı ya..
Bu devletin ödediği faize gelelim: Yılın ilk yarısında bütçeden 1 trilyon 111 milyar liralık kaynak, faiz harcamalarında kullanıldı. Hazine’nin 2024’ün tamamındaki faiz ödemesi 1.2 trilyon lira olmuştu. Rekor seviyedeki bu artışın faiz yükünü finanse etmek ise erdoğana değil, sana bana bu millete düşüyor.
Sen sanıyormusun ki erdoğana hiçbirşey olmayacak ve bu yaptığı yanına kalacak... İstesende istemesen de, o bunun bedelini iktidar değiştiğinde adalet önünde, ahırette de kıyamet gününde hesabını tek tek verecek. Millete ait tek bir kuruşun hesabı inceden inceye sorulacak, dolayısıyla erdoğanın yaktığı katrilyonları hesaba katarsak, ahıretteki vereceği hesabın dehşetini anlarsın...
Hakiki dindar bir insan mümkünatı yok milletin tek kuruşunu israf edemez, Allahü tealadan korkusu olan, milletin parasını çarçur etmez, sarraf titizliğinde harcar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 13 Eylül 2025; 12:44:47 >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Direksiyonda olan kişi bu ama. ![]() |
|
Chp veriyor kırbacı. Ocakta da yüzde 30 zam gelmişti galiba. Fren tutmuyor. |
Benzer içerikler
- züber sağlıklı mı
- parayla diploma veren üniversiteler
- ömer aktaşöz şikayetvar
- atik ailesi vergi
- lipton sparkling
- bir kişi üzerine kaç tane hat alabilir 2026
- jaecoo 8 türkiye ne zaman gelecek
- cmf phone 1
- zes şarj fiyatları
- 1 kw elektrik kaç tl 2026
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt