Bildirim
İstanbul'da kalacak yer...
Giriş
-
yardım edecek kimse yok mu ? _____________________________ -
Taksimde Balyoz sokakta Hostel var. Çok keyifli mekandır. Adını unuttum şimdi. Orayı tavsiye ederim. Hep yabancılar var zaten, üniversiteliler falan. Eğer kalmaya karar verirseniz PM at, çalışanlar arkadaşımdır. Yardımcı olurlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Layblood -- 5 Temmuz 2009; 22:44:30 >_____________________________ -
ogretmen evleri temiz ve ucuz olur ama ogretmen kartiniz varsa, eger yoksa tam fiyat aliyorlar. birde ogretmen evlerinde kapi 00:00 da kapanir o saatten once gelmis olmaniz gerekir. (ogretmen yakini vs. indirimi yaparlarsa yardimci olurum.)
topkapi, findikzade'de birsuru otel var musterisi turist olan onlarada bakabilirsiniz ama fiyatlari hakkinda hicbir fikrim yok._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: jamais-vu
ogretmen evleri temiz ve ucuz olur ama ogretmen kartiniz varsa, eger yoksa tam fiyat aliyorlar. birde ogretmen evlerinde kapi 00:00 da kapanir o saatten once gelmis olmaniz gerekir. (ogretmen yakini vs. indirimi yaparlarsa yardimci olurum.)
topkapi, findikzade'de birsuru otel var musterisi turist olan onlarada bakabilirsiniz ama fiyatlari hakkinda hicbir fikrim yok.
Öğretmen evlerinde tam fiyat nedir acaba bilginiz var mı ?_____________________________ -
fiyatlari hakkinda bilgim yok ama biraz once beyoglu ogretmen evi (http://www.beyogluogretmenevi.com/otel.htm ) nin listesine baktim 42,50 TL demis kisi basi. birbaska yerdekide farkli fiyat vermis.http://www.cankurtaranogretmenevi.com.tr/index.php?kat=3&id=15 sanirim bolgelere gore degisiyor. _____________________________ -
arkadaşlar istabul maltepe semtinde bildiğiniz kalacak yer varmı uygun fiyatlı ! .. _____________________________ "
Öldüm sandım önce,Kalbinden kayıp düşünce
Kırılmış kemiklerim,Daha değmeden yere
Sustum kaldım öyle..
Bu iş bitti deyince
Söz vermiştik beraber
Yaşlanacaktık
Seninle ?
" -
arkadasım ben sarıyer öğretmen evinde kaldım çok..süper biyerdir. ögretmen kartın yoksa 44 tl kısı bası sabah kahvaltısı dahıl....ama yalıda kalıyorsun..banyosu havluları çarşafları tertemız..sabun kokuyo her yer..
http://forum.donanimhaber.com/m_30286728/tm.htm
burda konuda da bı arkadas tel.nolarını fılan yazmıs..ben dsi nınkını aradım 30 tl dedı.. ayrıntıları tel acıp ögrenebılırsın..
edit: ben de ciddi ciddi yazıyorum konu hortingen olmus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi-- 22 Mart 2010; 14:37:03 > _____________________________
-
benim kaldığım yeri sana tavsiye edebilirim ben genellikle sınıfta kalırım.
_____________________________ -
birazdan istanbulda olacağım. öğretmen evi harici 100 tlye kadar otel önersi olan varmı. kahvaltısı olan -
10 saat sonra istanbulda olacagım, avrupa yakasında aileyle kalınacak temiz bir yer tavsiye edermisiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler