|
1 sene sonrs tayin hakkı oluyor ama istediğin gibi gidemiyormuşsun öyle okudum forumlarda. Kesin olsa iyi olurda olmazsa 3-5 sene İstanbul'da yaşamak zor olur. Kendi memleketimde olan ilanları bekleyeceğim artık nasibimde varsa olur Küçük yerlerde kira+ fatura masrafın en fazla 1000 olur tek kişi memlekette ailemle kalırsam oda olmaz. İstanbul'da kira+fatura 2000 TL oldu mu geriye bana kalcak para 2500 giyimi yemeği falan ay sonu elime birşey kalmaz.Maaş 6-7 bin TL civarı olsa o zaman yeter yinede < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 16 Ocak 2021; 15:26:53 > |
Bu devirde iş bulmak zor fırsatın varsa kaçırma derim yine de sen bilirsin. Cezaevi katipliği güzel meslek. |
Bu daha ilk tercih zaten hocam sonrasında klavye mülakatı + sözlü mülakat var daha kazanacağım kesin değil sadece klavyede iyi yazıyorun Düz memur maaşının da çok bi anlamı kalmamış açıkcası 1.5 asgari ücret yapıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam 500 lira mutfak nedir? 1 ay 30 gün günde 15 liraya 3 öğün ne yiyecek? Mutfak en aşağı 1000 lira o da her şeyin ucuzundan alıp bazı şeyleri hiç almazsan. Türkiye şartlarında lüks denecek şeyleri arada almaya kalksan bile 1500-2000 yer mutfak. |
|
|
Evet öyleymiş İstanbul'u yazmaktan vazgeçtim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |