Şimdi Ara

İstanbul'da cinsel taciz. 13 yaşındaki kızlar öğretmenlerinin hayatını kararttı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
4
Favori
20.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ee o kızlar yargılanmayacak mı ?

  • klasik kadın milleti işte, yaşasın ataerkil toplum, akıllarını kullanabilen kızlara rastlamak çok zor

  • Bundan öncede bir tanesi suçsuz bir çocuğa iftira atmıştı, kızın babası suçsuz çocuğu öldürmüştü. Feministler çocuğun mezarına dahi saldırmıştı. İş ortaya çıkınca hepsinin sesi kesilmiş ama kız en ufak ceza almamıştı...

  • Ohaaaa olaya bak,

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyin donduran , mide bulandırıcı bir durum daha.

  • Eşitlik yok . Pozitif ayrımcılık adı altında toplumun getirildiği rezalet var.

    Kadının beyanı esastır gibi sacmasapan bir kavram olamaz bu nasıl hukukda yer bulabiliyor.

    Merak ediyorum eğer iftira atanlar suçunu itiraf etmezse o zaman ne olacak ?

    Bir inssnin hayatını karartmak bu kadar kolay mı !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FarklıAkıl F kullanıcısına yanıt

    Türkiyede nasıl pozitif ayrımcılık var? Aynı ülkede mi yaşıyoruz?


    Ayrıca kadının beyanı esastır demek her söylediği gerçektir demek değil ki. Hayal dünyasında mı yaşıyorsunuz yoksa ülke olarak kafayı mı yedik bilmiyorum. Siyasal İslamcılarla muhaliflerin ortak noktalarının bu kadar çok olduğunu bilmiyordum.


    Alıntı

    metni:
    neresi anlaşılamıyor acaba?
    kadının beyanı sadece soruşturmaya başlanması için esastır ve dikkate alınır. yoksa kadın beyan etti, dava etmeden suçlu bulalım demek değil. araştırılır, incelenir ve yeterli delil varsa dava açılır ve hükme varılır. yoksa da bahsedildiği gibi soruşturma sona erer ve dosya kapanır.
    kimse suçsuz olduğu halde hüküm giymez. kadının beyanı sonuca etki etmez. beyanla birlikte itham ettiği kişi hakkında delil de varsa ancak ceza alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 14 Şubat 2021; 13:25:22 >
  • Bunlar gelecekte ülke gündeminden aylardır düşmeyecek haberlerin bir özeti.

    Kadın olmak varmış derim bende. Sevmediğin kişiye, işine gelmeyen kişiye, tartıştığın kişiye, hatta en kötüsü haksız olduğun halde haklı çıkan kişiye beni taciz etti diyip hayatını bitirmek.

    Her şey bir yana çocuklara cinsel taciz suçlamasıyla yargılanan bir kişinin serbest bırakılması hangi adalet?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık, iftira atılan adamın ömründen ömür gitmiştir, gerçek ortaya çıkana kadar, kaldı ki hala etkisi bir sürede olsa devam edecektir. Ciddi bir tazminat ödetmeli, hatta aileleri ciddi ceza almalı. Bu kadar kolay olmamalı iftira atmak.

  • Bu olay bununla kapanmaz ki, adamın çevresinde ki herkes adama şüpheyle yaklaşacak, kim bilir itibarı ne kadar zedelendi. Kariyeri de aynı şekilde, başka bir okula atama istese bu olay çıkacak karşısına. Bir iftira yüzünden adamın hayatı lekelendi.

  • 13 yaşındaki çocuklar bunu düşünecek hallere geldiyse dünyanın çivisi çıkmıştır.

  • İstanbul sözleşmesine göre ''Kadının beyanı esastır'' 'ın sonuçları bunlar. Yolda yürürken hiç tanımadığınız belki de hayatınızda hiç görmediğiniz bir kadın çığlık atıp bu herif beni taciz etti dese ( ki normal şartlarda iddia sahibinin ispat yükümlülüğü vardır ) siz etmediğinizi ispat etmelisiniz. Hatta ve hatta bazı davalarda müfteriler iftira attığını itiraf etse bile adamı salıvermeyip yok öyle değildir bu herif kesin yapmıştır diye tutukluluğu devam ediyor. Böyle bir durumda kadına tazminat dahil bir çok şeyi talep etme hakkı doğuyor. Bu iş iyice çığırndan çıktı. Adeta ticarete döküldü.

    İnsan birisini öldürse kader mahkumu diye içerde bile rahat eder. Ama böylesi bir iftiraya kurban giden adam alnına o kara lekeyi bir kere yediğinde, mahkeme salonunda yüz kere de aklansa toplum nezdinde asla masum kabul edilmiyor. Ömrü boyunca bu lekeyle yaşamak zorunda kalıyor. Allah muhafaza etsin.

    Siz siz olun bir kadınla herhangi bir platformda asla yalnız kalmayın. Asansöre bile yalnız binmeyin.

  • Adamın hayatı kaymıştır artık, ülke değiştirmediği sürece hep karşısına çıkacak. Hukukun pardon yanlış yaptık deme lüksü yok.

  • Çocuklar sevilir taciz edilmez , yanlız bu ögretmenede cok kotu iftira atmışlar bu iftiranın temizlenip konunun kapatılması gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir sürü olay var. Sırf istediklerini alabilmek için iftira atan bir sürü çoluk çocuk var. İstanbul sözleşmesi yaşatıyor tabi ama hapishanede.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: serafon

    13 yaşındaki çocuklar bunu düşünecek hallere geldiyse dünyanın çivisi çıkmıştır.

    İşte internetin Türk milletini getirdiği son durum, hani çocuklar hep masum gözüyle bakardık ya artık 70 yaşında insana da 13 yaşında çocuğa da güven kalmayacak yer yüzünde aslında internet o kadar güzel bir çağ aracı ki ama işte ülkemizin eğitim durumu çok düşük olunca her şeyi çıkarımiza göre kötü de olsa kullanıyoruz.

    Neden serbest salınıyor diyenler anlasın bakın bu taciz olayı olduğu için direk serbest bırakma da olmuyor olan mağdur olan insana oluyor peki şimdi bu çocuklar yaşı küçük diye suç alacak mı iftira artıkları için hayır. Kendimi koyuyorum hocanın yerine de aklım almıyor kafayı yerdim herhalde suçsuz yere yatıyorum ve de derdimi anlatamıyorum diye. Çocuklar itiraf etmeseler gitmişti yıllar delil bulunamazsa.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O Çocuklar bence hiç büyümesin bu yaşta bunu düşünüp yapan ilerde daha beterini yapar aslan yattığı yerden belli olur deyimi doğru.Biz cocukken buna benzer kötülük abidesi yaşitlarimiz vardi büyüdüler yine aynilar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Durun daha neler olucak durun. Çok yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalamayın hemen sadece işinden evine giden memura iftira atılsa savcı dava açmaz

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.