Şimdi Ara

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Filistinli öğrencilere 7.500 TL eğitim bursu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

metni:
    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Filistinli öğrencilere 7.500 TL eğitim bursu vermeye karar vermiş.
    Türk öğrenciler parasızlıktan eğitimlerini yarıda bırakırken, yabancılara verilen her yardım haramdır.
    Depremzede öğrencilerin durumu, Filistinlilerden daha kötü.

https://twitter.com/sphyldz/status/1743923053598281994?s=20

• Olm siz şaka mısınız? Bak böyle senin gibi tiplerle dışarıda sosyal ortamda denk gelmeyeyim sizin için iyi olmaz.

Siz kimin parasını kime veriyorsunuz?

Ben üniversite öğrencisiyim ve part time sigortalı olarak çalışıyorum devlete vergi veriyorum yani.

KYK yurdunda misafir olarak kalıyorum devlet bana ne kahvaltı ne de akşam yemeği veriyor yan odadaki suriyeliye veriyor.

Ben çalışayım verdiğim vergiyle sabah akşam yan odadaki suriyeliyi doyurayim. Bende çok param gitmesin diye okulda yemekhanede ekmeğe abanayim,akşam yemeğini bazen bisküvi çay ile gecistireyim.

Yemin olsun ki bu düzen bir gün son bulacak çizgisini bozmadığı sürece zafer partisinden devam.

Ulan oy için ona buna yaranmak için atmadığınız takla kalmadı be. İBB'nin işi gücü yok sığınmacıya mı bakıyor. Çok parası varsa toplu ulaşımı daha ucuz hâle getirsin, altyapı yatırımlarına daha fazla ağırlık versin. İBB'nin görevi mi Filistinli öğrenciye burs vermek? Saçmasapan işler.
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/okulu-birakan-ogrenci-sayisi-50-ilin-nufusunu-gecti-748260h.htm

Ülkemizin 728 bin genç üniversite öğrencisi okulunu bırakmak zorunda kalmış sen gelmiş utanmadan ülkemizi Almanya ile kıyaslıyorsun kendini kandırmaya devam et ülkemizde Afrikalı insanlarda var maden insan ayrımı yapılmamalı diyorsun Afrikalıya da burs versinler bu yapılan siyasi şov dan başka bir şey değil kafası çalışan anlar sadece
    Bu ülkenin kendi Vatandaşının cebinden alınan vergi başka bir ülkenin vatandaşına gitmesinin sorgulanması ve eleştirilmesi ırkçılık oluyormuş 🙂 üstelik ülkemizde cumhuriyet tarihimizde bu kadar büyüklükte bir ekonomik kriz ile karşılaşmamış vatandaşımız ve 728 bin gençimiz okulunu ekonomik krizden ötürü bırakmak zorunda kalmışken bunun doğal olarak sorgulanması gerekiyor iken ama nedense bazılarına saçma geliyor ve sonra konuyu milliyetçiliğe getirip ortalığı karıştırmaya çalışıyor artık ne yaran varsa demekki acısı geçmemiş o yüzden sürekli konuyu farklı yöne çekmeye çalışıyorsun
  • Şu hale bak yazık gerçekten bir de ar*pça yazmışlar daha ne denilebilir ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunu AKP yapsa veya AKP'li bir belediye yapsa ortalığı yıkacak haram olsun zehir zıkkım olsun diyecek kitle nerede acaba ?

Şuan en az 10 sayfa yazı olur ve yarısı araptaparlar arapseverler yok arapçılar kendi öğrencisine vermez filistinliye verir diye ortalığı yıkardı.

Buraya gelip mesaj bile yazmazlar şimdi. Veya İmamoğlu yaptıysa doğrudur deyip savunurlar şimdi..

• Hepsi aynı kişiye/şeye hizmet ediyor gibi bir görüntü oluşuyor artık buna tamamen inandım. Atanamamis RTE den bekledigim hareketti bu da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet nerdeyse, yüzünü siyaha boyayıp, arabım diye sokakta gezecek.

• Liberal solculardan ve y-chpden ne bekliyorsunuz ? hep diyoruz bu zihniyetin akpden farkı yok diye sonrada bizi utangaç akpli ilan ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 7 Ocak 2024; 14:48:3 >
  • Gerçekten inanamıyorum. Yanlış bir strateji ve oy da getirmez. Aslı varken taklidine oy verilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navi -- 7 Ocak 2024; 14:50:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu görseli yada böyle bir bilgiyi hiçbir yerde bulamadım, kaynağı olan varsa göstersin. Eğer böyle bir şey varsa büyük hata elin filistinlisinden önce kendi vatandaşımızı düşünmemiz gerekir.

• BeQuiet! kullanıcısına yanıt

Resmi hesaptan paylaştı halen inanmıyorsunuz

• Tarafsiz Goz kullanıcısına yanıt

Resmi sitelere bakmıştım ama şimdi twitterda gördüm. Oy amaçlı yapılmış ama oy getirmez oy kaybettirir yanlış uygulama. Birde arapça paylaşmışlar şaka gibi.

• Şu tip konulara akplilerin gelip yazmasıda ilginç haaa. dön bak aynaya derler adama. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Filistinli öğrencilere 7.500 TL eğitim bursu 

ülkecek çalışıp mültecilere bakacağız anlaşılan.

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

Akpli belediyeler 10 katını yapmıyor mu ?

Şu an universiteler Arap kaynıyor.

• Periah kullanıcısına yanıt

AKP'yi eleştirip aynısını CHP yapınca suspus olanlara lafım benim.

AKP geçenlerde sadece Gazze de yaşayanlar için Üniversite harçlarına af getirmişti hani burada CHP'liler ortalığı yıkıyordu ne arap seversiniz Türkler para bulamazken neden Gazze de yaşayanların üniversite harçları alınmıyor diye.

Ama Ekrem Başkan oy için Bütün Filistinlilere 7500 TL burs verince herkes suspus oluyor...

• Ulan oy için ona buna yaranmak için atmadığınız takla kalmadı be. İBB'nin işi gücü yok sığınmacıya mı bakıyor. Çok parası varsa toplu ulaşımı daha ucuz hâle getirsin, altyapı yatırımlarına daha fazla ağırlık versin. İBB'nin görevi mi Filistinli öğrenciye burs vermek? Saçmasapan işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Ocak 2024; 15:42:34 >
  • Bunlardan beklemezdim, yazik.....

• İmamdan beklenebilecek bir davranış. Şaşırmadım.

• seçime yatırım, ne var bunda ? hep akp yapacak değil ya..

bu aralar ekoyla ilgili camii fotoğrafları falan da görüyorum, mantıklı hareketler bunlar.

erdoğan, sonunda bunlara siyaset yapmayı öğretiyor.. büyüksün reis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atını Öpen Kovboy -- 7 Ocak 2024; 16:23:38 >
  • Irkçılar kaybedecek. Türkiye'de okuyan tüm yabancı öğrenciler mezun olduklarında dünyanın her yerinde Türki'yenin pozitif imajına katkı sağlayacaklar.
    İsrail'in potansiyel tehlikeli olarak ilan ettiği tüm Filistinli öğrencileri ekonomik yönden de korumak ayrıca tarihsel ve insani onurumuzdur. Bunu hep birlikte başaracağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 7 Ocak 2024; 16:32:39 >
  • Şu pankart ile beraber okumak lazım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Filistinli öğrencilere 7.500 TL eğitim bursu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 7 Ocak 2024; 16:36:15 >
  • asau kullanıcısına yanıt
    Ülkemizde depremde maddi ve manevi zarar görmüş bir sürü kendi insanımız var iken gene kendi insanımıza değil başkasına çalışıyorlar sanki sizi görende ülkenin tüm sorunları ve dertleri düzeltildi bir eksik olan yurtdışında ülkemizin imajı kaldı sanır 🙂 İstanbul belediye seçiminde İmamoğlunun kazanmasını isteyen birisi olarak ayrıca vergisini veren vatandaşın bu durumu sorgulaması ve eleştirmesi neden ırkçılık olarak görülüyor bunu da anlamıyorum sanki bu bursun maddi kaynağını kendi ceplerinden mi karşılıyorlar sanıyorsunuz yoksa dolaylı olarak vergiler aracılığıyla vatandaşın cebinden alınmıyormu sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 7 Ocak 2024; 16:52:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.