Şimdi Ara

İstanbul Bilgi Universitesi Hakkında Merak Edilenler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
1
Favori
19.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shot2kill*

    Bilgi her türlü veriyor arkadaşlar ekipmanı :) Tuvaletlerde OK Prezervatif otomatları var, içinde seks olan film mi çektirmeyecekler


    Bu İstanbul Bilgi Üniversitesi zamanında 900'lü hatlardan elde edilen gelirlerle kurulan üniversite değil miydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BaLaSs

    @shot2kill*

    Ya okulun pek güzel yönlerini falan konuşuyoruz da ? hiç mi kötü yönleri yok yau ? yani bu kadar dört dörtlük mü ? merak ettim.


    quote:

    Orijinalden alıntı: silverarrow

    katılıyorum hocam siz okuyanlar daha iyi biliosunuz sonuçta kötü yanları yok mu ben bir saat anca durdum ordaherşey harika duruo ama


    Hala soruma cevap veren olmadı. ?

    Ayrıca

    Başka bir başlıkta >http://forum.donanimhaber.com/m_41668580/mpage_4//tm.htm#41730677

    smd isimli arkadaşın şu yazısı ilgimi çekti " Bilgi Üniversitesi Santral İstanbul kampüsünün hemen orda bir tane dere var ki bildiğin saf tezek kokusu. İnsanın yolda psikolojisi bozuluyor. "

    evet ?




  • Çılgınlık yapıp yürüyerek okula gidersen zaten kampüsün ana girişinden derse gitmek 30 dk'nı alır , o yolda haliçin sonu zaten, kokabilir dibinden gidersen. her dönem kokmuyor. Yani dersteyken, yemek yerken, çimlerde yayılırken o kokuyu duymuyorsun, ha illa ben kötü yanını bulurum diyorsanız bilemem.


    quote:

    Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

    Bu İstanbul Bilgi Üniversitesi zamanında 900'lü hatlardan elde edilen gelirlerle kurulan üniversite değil miydi?


    Onu bilmiyorumda, hadi öyle kabul ettim diyelim, ee ? Helal üniversite değil mi okumak haram mı burda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shot2kill* -- 31 Temmuz 2010; 10:22:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shot2kill*

    Çılgınlık yapıp yürüyerek okula gidersen zaten kampüsün ana girişinden derse gitmek 30 dk'nı alır , o yolda haliçin sonu zaten, kokabilir dibinden gidersen. her dönem kokmuyor. Yani dersteyken, yemek yerken, çimlerde yayılırken o kokuyu duymuyorsun, ha illa ben kötü yanını bulurum diyorsanız bilemem.




    Anladım kardeşim.. Ya hayır adam oraya yazmış benimde aklıma geldi ondan yazıp sormak istedim. Bu arada herşeyi başlığı açarken herşeyi sorabilirsin demişsin. Ben mesela sordum ama cevap vermedin yani tatmin edici bir cevap alamadım. Gerçekten 4+4 bir üniversitemi ?
  • Bence bu üniversitenin en eksik yanı; derslerin İngilizce olmaması ve kinci yabancı dil zorunluluğu diye bişeyinin olmaması..
  • Dostum nasıl tatmin olursun, hangi cevapla, ben onu anlamadım, benim gördüğüm bir eksikliği, kötülüğü yok üniversitenin belki sana göre daha değişkendir bu, ben gayet güzel, dolu dolu, eğlenceli bir yıl geçirdim,ders açısından da, eğlence açısından da. Sen bir üniversiteden ne bekliyorsun öncelikle bunu söyle o zaman, ona göre cevap verirsem daha iyi olur senin için


    quote:

    Orijinalden alıntı: Anarchitekt

    Bence bu üniversitenin en eksik yanı; derslerin İngilizce olmaması ve kinci yabancı dil zorunluluğu diye bişeyinin olmaması..


    Okuldaki en yüksek kredili derslerinize yabancı hocalar geliyor genellikle, ve bu dersler ingilizce, ama Türk bir eğitmen gelirse Türkçe işleniyor hocanın yapısına göre, ama onun için sınıfınızında full Türk olması lazım, yani 1 yabancı öğrenci olsa bile İngilizce işleniyor, ki 2. ve 3. sınıfta zaten her sınıfta en az 1-2 tane yabancı öğrenci oluyor, bunlara ek olarakta vize ve finaller İngilizce. 2.Yabancı Dil zorunlu değil :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shot2kill* -- 31 Temmuz 2010; 20:51:08 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: shot2kill*

    Dostum nasıl tatmin olursun, hangi cevapla, ben onu anlamadım, benim gördüğüm bir eksikliği, kötülüğü yok üniversitenin belki sana göre daha değişkendir bu, ben gayet güzel, dolu dolu, eğlenceli bir yıl geçirdim,ders açısından da, eğlence açısından da. Sen bir üniversiteden ne bekliyorsun öncelikle bunu söyle o zaman, ona göre cevap verirsem daha iyi olur senin için



    Şöyle yani.. Ben mesela en basitinden sordum sana yani.. Dedim ki ; Bu üniversitenin yani hiç mi bir kötü yönü yada yanı yok. Herşey bu kadar yani bi nevi tozpembeyse valla ben yazarım diyorum şuanda :) tutsada tutmasada hatta herkese önermekte fayda var yani..

    Eğer senin açından herşey iyi ve güzel gitmişse ya sen eksik , kötü bir yanını görmedin o yüzden bu konuda cevap veremedin diyebiliriz. Olabilir yani sonuçta herkes iyi yada kötüyü görmek zorunda değil.. Ama hiç raslamayışın şaşırttı beni :) o yüzden biraz tuhaf oldum. Ama dediğim gibi çok üzerinde durmuyorum.

    Ben mesela bir üniversiteden şunları bekliyorum ki senin de yanıtlayacağın türden olucaktır bunlar..

    1. Eğitim kadrosunun çok iyi olması
    2. Kampüsünün çok iyi olması
    3. Öğrenci kulüplerinin desteklenmesi ve ne durumda olduğu aktif mi yoksa yeterince iyi değilmi
    4. Burs konusu
    5. Arkadaş ve hoca ortamları
    6. Sınavların işleyişi vs..

    Aklıma gelenler bu kadar şimdilik..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: shot2kill*

    Bilgi her türlü veriyor arkadaşlar ekipmanı :) Tuvaletlerde OK Prezervatif otomatları var, içinde seks olan film mi çektirmeyecekler



    Tercihi öyle bi ayarladım ki ilk 5 ölü tercih, 6. sırada bilgi işletme peder dedi ankarada 5 tercih yap gelmesse istanbulda okucan mecbur , bunları duydukdan sonra bu tercih listesini değiştirmem




  • 1- Benim bölümüm Görsel İletişim Tasarımı ve bölümdeki hocalarımın çoğu yurtdışı tabanlı, sergileri, projeleri tanınmış insanlar, bu diğer bölümler içinde böyledir diye tahmin ediyorum, araştırmanda fayda var :)

    2- Kuştepe ve Dolapdere kampüsü hem bina hemde yer bakımından çok kötülenir ama içindeki ortam santralden daha iyidir, çünkü o kadar büyük değil, herkes birbirini tanır bilir, ortamı çok iyidir yani. Santralistanbul'un olanaklarını ve ortamını ( yeşillik, oturacak yerler vs) anlatmama gerek yok sanırım.

    3- Mesela hangi klübü istiyorsun, kafanda ne var :) Genelde çoğu klüp aktif ama sporla ilgili olan klüpler daha aktif oluyor genelde ( Yelken,Dağcılık, vs bunlar sürekli birşeyler düzenliyor)

    4- ÖSYM bursun kesilmiyor hiç bir şekilde 2 sene sınıfta kalabilirsin vs bunları okulu arayıp sor yinede.

    5- Okul birliklerine katılırsan veya yurtta kalırsan süper arkadaşlar edinirsin, öyle çok havalı, züppe, insanları ezen kimse yok, benim gordugum kadarıyla, cogu insanı tanıyorum uni de goz onunde olan, kimse oyle degil merak etme. Yurt ortamı cok eglenceli, aksamları hep beraber plan yapılır dısarı cıkılır, yeri gelir mangal partisi verilir, yeri gelir gece klübü kapatılır, herkese gore eglence var yurtta :)

    6-Sınavlarda cıkacak yerler vs, soyleniyor. Yani sorular soylenmiyor o kadar basit degil ama hoca seni bırakmak icin kasıtlı zor sınav yapmaz, yaparsa da millet salak degil zaten kimse sessiz kalmaz merak etme onu da.

    Kısaca boyle baska merak ettigin daha detay istedigin seyler varsa sorabilirsn :)




  • @shot2kill*

    Heh tamamdır işte şimdi tatmin edici bir cevap aldım , eyvallah..
  • Allahın izniyle bu yıl kuştepedeyiz

    Tercih provasında istanbul bilgi geldi
    İngilizce muafiyet için TOEFL belgesi kabul ediliyomu? Ana dili ingilizce olanı sınava bile sokmamaları lazım aslında, asıl türkçe sınavına sokmaları lazım beni




  • :) Hadi bakalım, birşeye ihtiyacın olursa ulaşırsın bana
  • Heh bu arada üni de parti işleri nasıl ? mesela bir yılbaşı olduğunda kampüs için var mı o tür etkinlikler ?
  • Partileri okul organize etmiyor tabii, öğrenci birlikleri vs organize ediyor, büyük olan partilere bilet satılıyor genelde okulda, davetiyeli olanlarda oluyor, hallederiz onları :)
  • arkadaşlar tercihler ile ilgili sorularınız için Ozge Alyu alyu@bilgi.edu.tr dan bilgi alabilirsiniz.. Kendisi çok yardımsever.
  • anarc tercih simulasyonu için hangiuniversite.com a girmen gerekiyo, vodafone cepozgurun varsa ücretsiz üye olabiliyosun :)
  • dostum ben bilgi uni medya ve iletişim sistemlerini kazandım..sormak ıstedıgım soru hazırlık cokmu zor yanı gecmek falan cok zor dıyolar hazırlıktan
  • Hazırlık kolay ya, geçen sene çok kolaydı yani atlama sınavı, cok dert etme :)
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sami_burak -- 20 Ağustos 2010; 7:13:05 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.