Şimdi Ara

istanbul avrupa yakasında teknik servis açmak istiyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1998'den beri bilgisayar, notebook, uydu cihazları bakım ve onarımı yapıyorum. Son 10 yıldır Ankara'da idim. Ailem İstanbul'da yaşadığı için yanlarına geri geldim. Bu mesleği seviyorum ve kusursuz yaptığıma inanıyorum. Ankara'da olsam yer tespitim ve müşteri potansiyelim, benim için sorun teşkil etmezdi.
    İstanbul'da hiç cevrem yok lakin hayatımın geri kalanını bu şehirde devam ettirmek zorundayım. İlgili arkadaşlardan ricam çevrelerinde gözlemledikleri, buraya bir teknik servis lazım diyebildikleri bir yer varsa, benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.



  • Atakent - 2. & 3. Etap.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ate$

    Atakent - 2. & 3. Etap.

    çok teşekkür ederim, en yakın zamanda gidip incelemeler yapacağım.

    diğer arkadaşlarımızın da fikirlerini bekliyorum.
  • yeni yapılan büyük sitelerin içlerinde küçük avmler yapılıyor.site sakinlerine hizmet vermek için öyle bir yer düşünebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freeboy

    yeni yapılan büyük sitelerin içlerinde küçük avmler yapılıyor.site sakinlerine hizmet vermek için öyle bir yer düşünebilirsiniz.

    doğru bir düşünce ama bu bir ideal. pratikte aradığım o sitelerin nerede olduğu, gerçekten dükkan maliyetlerini çıkarabilecek potansiyeli doğru yada yanlış gözlemlemiş insanların yardımına ihtiyacım var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurhc

    quote:

    Orijinalden alıntı: freeboy

    yeni yapılan büyük sitelerin içlerinde küçük avmler yapılıyor.site sakinlerine hizmet vermek için öyle bir yer düşünebilirsiniz.

    doğru bir düşünce ama bu bir ideal. pratikte aradığım o sitelerin nerede olduğu, gerçekten dükkan maliyetlerini çıkarabilecek potansiyeli doğru yada yanlış gözlemlemiş insanların yardımına ihtiyacım var.

    anlattığım şekilde çalışan bir yer var aylık 6-7000 tl kar yapıyor istanbul gaziosmanpaşada
  • Güzel, Gaziosmanpaşa oraya da gelip bakacağım. Şimdi olay şu ben boğazda oturuyorum. Bizim buralarda yerleşim çok dağınık, her mahallenin kendi marketi, kendi çiğ köftecisi var. Ben mahallenin bilgisayarcısı olmak istemiyorum. En azından bulunduğum semtin tamamına yakın kısmına hitap edecek konumda olmalıyım. Gaziosmanpaşa görmedim ama anlattığına göre kendi merkezi ve merkezde iş hanı olan bir yer.
  • seninde pc lerden parça çalmak gibi bi huyun varmı çoğu kişi bulardan şikayetçi bizim burda üçtane tekniç srevisçi var hiç birene güvenipte veremiyoz bilgisayarı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: platoonerdem

    seninde pc lerden parça çalmak gibi bi huyun varmı çoğu kişi bulardan şikayetçi bizim burda üçtane tekniç srevisçi var hiç birene güvenipte veremiyoz bilgisayarı

    +1 Bu tarz esnaf etiğine uymayan davranışlarınız var ise esnaflığı bırakmanızı rica ediyorum. Eskişehirde öyle bir yer var ki bu kan emicilerinin toplandığı bir nokta Allah kimseyi ellerini düşürmesin. Fahiş fiyatlar, eksik parçalar, ilgisizlik herşey var bu adamlarda. İşini düzgün yapan bilgisayarcı hiç görmedim. Küçük esnafa yardımcı olmak istedim hep oralardan yaptım ama artık malesef büyük firmalardan alış veriş yapıyorum ve çok memnunum.
  • Şimdi bilgisayarın içerisinde parça alan insan, aslında başkasına ait bir şeyi çalıyor demektir. yani o adam aslında yakalanmayacağını bilse kim bilir daha neler çalacak. Bunun bilgisayarcalıkla alakası yok bu tip adamlar her meslekte malesef mevcutlar ve aramızda yaşıyorlar. Ülkemizde ki insanların gelir düzeyi ortada bizler birşey alırken birşeylerden ödün vererek onları alıyoruz, an geliyor aylarca taksitlerini ödüyor ve aylarca bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Aklı başında bilinçli, yüreğinde insan sevgisi olan bir kişi böyle şeyler yapamaz.

    Forumda ki arkadaşlardan yine yeni yerler önermelerini bekliyorum.
  • birde cevaplananlar bölümünü incelerken linkini verdiğim bir konu ilişti gözüme. 15 ocakta bende yorum yapmışım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_64693780/mpage_1/f_/key_//tm.htm#64693780
  • iş yerimi ortaköy'e açtım ilgilenen herkese teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.