Şimdi Ara

İstanbul Avrupa Yakası Honda Özel Servis Önerisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
13.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hboluk H kullanıcısına yanıt
    Algı da farklılık diyelim. ;)

    Osmankur
    Şeref usta uzun zamandır bu işi yapan daha şikayet ini duymadığı hoş sohbet bir adamdır.Sadece işçiliği biraz fazla geldi bana okadar.

    Gidince sizde izlenimlerinizi paylaşırsanız, merak edenler için faydalı olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pahalıymış,ben geçen sene yetkili servise 160 civarı vermiştim sübap ayarı için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyönetmen E kullanıcısına yanıt
    Hangi yetkili servise gittiniz acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi aynı, al birini vur ötekine
  • BENİMDE ACCORD UM VAR ÖZEL HONDA SERVİSİ ERKUT OTOMOTİV HAYİK USTA YA GİDİYORUM.

    HAYİK USTA ÇOK İYİ Bİ USTA SÖYLENİLDİĞİ GİBİ PAHALI DEĞİL KULAKTAN DOLMA KONUŞMALARA

    İNANMAYIN GİDİP KENDİNİZ GÖRÜN......
  • osmankur O kullanıcısına yanıt
    SELAM KÜÇÜKÇEKMECE CENNET MAHALLESİNDE ÖZEL HONDA SERVİSİ VAR BEN ORAYA GİDİYORUM ÇOK MENNUNUM Bİ GİDİN DERİM..
  • istanbul şişli'de honda özel servisi aris honda var. aris özel honda servisi veya Özel Honda Servisi sitelerinden bilgilerine ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-e -- 20 Kasım 2015; 18:42:58 >
  • 2013 Civic Elegance A/T ECO Lpg li aracımı şimdiye kadar hep yetkili servise götürmüştüm ama artık ödediğim paralardan gına gelmişti; en sonunda yemişim garantisini zaten birşey çıktığında kullanıcı hatası deyip geri çeviriyorlar ödediğim farklarla birşey de çıksa yaptırırım diyerekten epey bir aradım forumlarda Avrupa yakasında özel servis. Genelde karşıda İkiler ve Florya'da Şeref Usta yazılmış.
    Eskiden Accordu olan bir arkadaşımın Maslak Sanayide götürdüğü özel servis bilgilerini sormuştum o da kartı yanımda değil bakıp döneyim deyince havanında yağmurlu olması ile İstanbul trafiğine hiç girmemek için Başakşehir'e yakın yerler bakmaya başladım; hatta İkitelli Sanayiine gidip arabayla turladım sadece Honda yazan bir özel servis var mıdır diye bulamayınca da daha önce bazı forumlarda gözüme ilişen Sistem Honda nın numarasını bulup aradım yerleri Atatürk OSB'nin içindeymiş tevekkeltü deyip gittim ilk önce 10.000 bakımını ne kadara yaptıklarını sordum özel servisteki fiyatların 1/3'ünü söyleyince hangi yağı kullandıklarını filan sorguladım.
    Kendisi de Park Honda'nın eski bir ustası olan (11 sene Park Honda'da çalışmış, sertifikalarını da gördüm) Murat Usta sağolsun epey ilgilendi; sorularıma detaylıca cevap verdi. Orjinal parça kullandıklarını çıkan parçalar ile karşılaştırarak teyit ettim.
    Ayrıca bir önceki bakımda yetkili serviste bir sonraki bakımda disklerin ve balataların değiştirilmesi gerekli olduğunu söylemişlerdi; tabi disklere istedikleri fiyatlardan hiç bahsetmiyorum. Sağolsun Murat Usta disklerin değişmesine gerek yok bir torna yaptırdıkmı yepyeni olur dedi bir de öyle masraftan kurtardı.
    Bir de Türk milletiyiz arabımıza ne yapıldığını görmek isteriz öyle servise girerken 3 liralık masraf çıkar deyip arabanın yanına dahi almayıp daha sonra telefonda 10 liralık daha 5 kalem sayılmasından da hiç hazzetmezdim. Ne varsa Murat Usta ile birlikte bakıyorsun görüyor gösteriyor yapılması gerekli mi değil mi zaten söylüyor. İçim hala 30.000'de yetkili servisin değiştirdiği arka balatalara yanar. Araba 75.000'de idi daha yeni değiştirdik arka balatları da.

    Onun için gönül rahatlığıyla tavsiye ederim Sistem Honda Murat Usta'yı; hem muhabbeti hem ikramları hem de ilgi alakaları bol.




  • İkitelli Güngören Oto sanayide Honda Dumana giden arkadaşların yorumlarını alabilir miyiz?
  • caiserius C kullanıcısına yanıt
    2008 Manuel honda jazz lpgli motor soğukken 1500 devirde çalışıp gitmek istediğimde stop ediyordu. Giderken de boşa attığımda stop ediyor performans düşük. Yakıt fazla yanii kısaca aracın gidişiyle alakalı sorunu vardı. Bagcılar Güngören sanayiye gittiğimde bir gazcı tesadüfen murat ustayı tarif etti gittim sorunu söyledim. Makina ya bağlamadan sübap ayarı egr boğaz kelebeği dedi. Bu gün murat ustaya honda jazz ımı bıraktım sübap ayarı egr ve boğaz kelebeği temizlenecek bir günde hallederim dedi. Sorunu çözülürmü dediğimde çözülmezsse para almıyoruz dedi Bakalım aracımın eski performansını alabilecekmiyim hayırlısıyla halletsin düşüncelerimi paylaşırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç?
  • Evet, bir sonuç alsaydık iyi olurdu. Günümüzde iyi bir usta bulmak çok zorlaştı. Hem bilgi olarak, hem dürüstlük olarak... bir de şunu fark ettim, işi de beğenmiyorlar. 2004 Civic HB Otomatik aracımda bir hızlanma sorunu var. Telefonda bir kaç ustayla görüştüm, gelin bakalım derlerse randevu alıp aracımı götürmek için. hiç oralı olmayanlar oldu. Kimde iş güç yok diye şikayet etmesin...
  • Akamet
  • Aracım 2013 Civic otomatik 90 binde. Dün Honda Marmara'dan ve İkiler Honda'dan fiyat aldım. Periyodik bakım yakıt filtresi hariç v-kayışı ve lpg filtreleri dahil Marmara 1550 İkiler lpg hariç 770 tl fiyat verdi. Lpg için ne kadar isterler bilmiyorum 100 - 150 isteseler 900'e gelir oda. 650 tl fark var. İki servis de orjinal parçalar kullanıyor. Marmara kredi kartına 4 taksit yapıyor ikilerde kredi kartına taksit yok. Ben beylikdüzünde oturduğum ve ikilere gitmek zor geldiği için Marmarayı tercih edip 4 taksit yaptıracağım. Daha önce birkaç kez Marmaraya gittim fiyatları nispeten uygun işçilikleri ve ilgilerinden memnun kaldım. İkiler'le telefonda konuştum çok nazik ve ilgililer gitmeyi çok isterim ama zaman yol vs. Bu arada Honda Marmara'da hasarda Kemal usta var kendisini tek geçerim ilgi alaka ustalık ve işçilik süper.

  • lizardking kullanıcısına yanıt
    Sistem Honda Murat a git daha da uygun fiyat verir
    Yada malzemeleri sen al sadece işçilik öde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.