Şimdi Ara

İstanbul AVR İnekSütü 5 KG 12.5 Lira | Kars Eski Kaşar 1 KG 27.5 | Köy Yumurta 15 Adet 12.5 Lira

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
24
Favori
40.697
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bahcesehirde oturuyorum biraz önce brosürünü gordum fiyatlar iyi gibi duruyor.Ben bizim burda ki gunluk sutcuye kg 4 lira veriyorum bu firmada 2.5 liraya geliyor kilosu..Yarın süt ve eski kaşar alıp deneyeceğim yorum yaparım

    Ucretsiz teslimat diyor fakat nereleri kapsiyor bilmiyorum sanirim sadece belirli yakin yerlere getiriyordur.


    İstanbul AVR İnekSütü 5 KG  12.5 Lira | Kars Eski Kaşar 1 KG 27.5 | Köy Yumurta 15 Adet 12.5 Lira
    İstanbul AVR İnekSütü 5 KG  12.5 Lira | Kars Eski Kaşar 1 KG 27.5 | Köy Yumurta 15 Adet 12.5 Lira
    İstanbul AVR İnekSütü 5 KG  12.5 Lira | Kars Eski Kaşar 1 KG 27.5 | Köy Yumurta 15 Adet 12.5 Lira


    Ücretsiz gönderim yaptıkları ilçeler sadece istanbul avrupa yakası

    Avcılar
    Arnavutköy
    Bağcılar
    Bahçelievler
    Bakırköy
    Başakşehir
    Bayrampaşa
    Beşiktaş
    Beylikdüzü
    Beyoğlu
    Esenler
    Esenyurt
    Eyüp
    Fatih
    Gaziosmanpaşa
    Güngören
    Kagıthane
    Kucukcekmece
    Sariyer
    Sultangazi
    Şişli
    Zeytinburnu


    - Sadece ilk sipariş için indirimli fiyattan yararlanabiliyoruz.Broşürde ki indirim kodu " DEDE50 "

    Burda ki linkte firmanin gerekli belgeleri mevcut

    https://www.dogaldede.com/sayfa/hakkimizda



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VioLee -- 4 Şubat 2020; 1:0:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Doğaldede ailesinden herkese merhaba

    Hiçbir forumda hesabımız yoktu ama bu forumda firmamıza karşı yapılan bazı olumsuz ithamlara denk geldik ve cevap vermek amacıyla bir hesap oluşturduk.

    Öncelikle yaptığımız kampanya hakkında küçük bir bilgi vermek istiyoruz.
    “Dede50” koduyla oluşturduğumuz kampanya içeriği :
    İlk alışverişte bütün ürünlerde “sepet üst limiti” olmaksızın net %50 iskonto
    Bakıldığı zaman kampanya gayet net duruyor. Genelde büyük küçük firmaların hepsine bakabilirsiniz her firma bu tip indirimlerde “ürün satın alma limiti” uygularlar. Biz herkes ilk alışverişinde ne kadar istiyorsa alsın hem ürünün tadına baksın hem de doyana kadar yesin istedik. Fakat günün sonunda baktık ki bir takım kesim yeni hesaplar açıp aynı adreslere siparişler veriyor. Kısaca sistemi(bizi) kandırmaya çalışıyorlar. Bu yazıyı savunma yada tartışmaya açmamak için insanların 2. Kez indirim kodu ile farklı hesaptan aynı adrese sipariş verip siparişleri iptal olduklarında verdikleri komik tepkileri paylaşmıyoruz.

    Gelelim stok problemine ;
    Kampanyada “sepet üst limiti” olmadığı için herkes toplu şekilde ürün satın alıyor. Biz kasıtlı stok kapatıyormuşuz gibi algı oluşturulmaya çalışıldığını görünce bu durum bizi üzdü. Tabi şimdi düşünebilirsiniz kampanya başlatıyorsunuz yeterince stoğunuz neden yok?. Kaşar peynirleri hariç hiçbir ürün stoklu tutulmuyor diyebiliriz. (Detay bilgi; tavuklar maksimum 4 gün depomuzda kalıyor 5.gün müşteriye teslim edilmiş oluyor. Yumurtalar; maksimum 1 gün depomuzda kalıyor. Sütler sabah 5:00 , 5:30 sırasında depoya giriyor ve aynı gün hepsi dağıtılıyor. Zaten sütün 1gün beklemesi bile mümkün değil) Kaşar peyniri neden bitti? madem stok var. Arkadaşlar 35 günde 19ton depomuzdan kaşar peyniri çıkışı oldu. Hepinizden bu konuda anlayış bekliyoruz.

    Gelelim ürün kalitesine ;
    Bugün zincir marketlerden aldığınız “köy yumurtası” kutulu yumurtaların çiftlikten raflara ulaşması minimum iki hafta , aynı gün satın aldığınızı düşünürsek iki haftalık yumurtayı sofranızı koymuş oluyorsunuz. Bizim sürecimizde yumurtanın (imalattan😊) evinize girme süresi maksimum 4 gün.
    Sütler ; Her sabah depoya girdiğinde güğümlerden test yapmak amaçlı bir bardak süt alınır. Ve gerekli testler yapıldıktan sonra dağıtıma çıkartılır. Sağım ve son tüketim tarihini şişeler üzerinde görebilirsiniz.
    Köy tavuğu ; Tavuklarımız nevşehirden gelmektedir. 22-24 haftalık olan tavuklar kesilir özenle paketlenir ve maksimum kesildikten sonra 5. Gün stok tükenecek şekilde ayarlanır. Yani kesildikten sonra en fazla 5. Gün evinize girmiş olur.
    Kaşar peynirleri : En çok üzerinde durulan eski kars kaşarı ; Ardahan göle’den gelmektedir. Kaşarlar 1 yıllıktır. Sütü ; inek sütü , mayası ; dana şırdan , tuz oranı ; %4.5
    Bir diğer mesele lojistik;
    Sizlere daha kaliteli hizmet verebilmek adına bölgeleri günlere böldük. Böylelikle lojistik daha sağlıklı şekilde sağlanmış oldu. Size ulaşan ürünlerin taşıma esnasında deforme olmasını engellemiş olduk. Saha personelinin motivasyonu ve performansınada olumlu yansıyan bir süreç oldu.(Detay: Haftada iki gün her Avrupa yakasında her ilçeye geliyoruz)

    Pazar günü dahil mesai saatlerinde istediğiniz zaman bize telefonla yada forum üzerinden ulaşabilir ve istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Kampanya döneminde yaşadığımız yoğunluğa gösterdiğiniz sabır ve anlayış için teşekkür ediyoruz.
    Unutmadan 😊 donanımhaber’de AKTİF ve bizden alışveriş yapmış kişilerin “doğaldede” hesaplarına net %15 iskonto tanımlanacaktır. ( iskonto “dede50” kampanyası bitiminde başlayacak olup süre limiti konulmayacaktır)
    Doğaldede değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    Alışveriş yapmaya çalışırken baktım peynirde stok görünüyor. İlginç dedim sipariş vermeye çalıştım, o da ne kodu kabul etmiyor. Girip buradan bakınca anladım kazın ayağını :) Günlerdir stok yok, saat kaçta giriliyor stok diyoruz, tedarikçilerimizden gelen rapor göre stok giriliyor falan filan (sanki sütçü değil de otomotiv üreticisi) şimdi de erkenden kampanyayı bitirdik, 11 kat sattık falan filan. Vizyon yok, planlama yok, sonra da kurumsal kurumsal laflar etmeye çalışmak. Olmazzz. Kampanya değil gözümde siz bittiniz.
    Ürunleri 15 20 dk once teslim aldım ilk izlenimleri belirteyim..

    - Urunu getiren arkadas guleryuzlu,samimi ve ilgili bi arkadaştı

    - Sütleri şimdi kaynatıcam tamamen çiğ süt bu yuzden dolayi tencereye bosaltirken kesinlikle suzgec kullanin.Surekli cig sut kullananlar bunu biliyordur ama ben yinede hatirlatayim

    - Sütleri tencereye boşalttım süt kalitesi ilk izlenime gore baya iyi..Bol yağlı bi sut buda lezzeti iyi yönde etkiliyor

    - Kars kaşarı fotografta gorunen koyu renkli olan..Tadı guzel kotu degil ama tam eski kaşar tadını Trakya olanda aldim.Trakya olanını kesinlikle öneririm onun fiyati 35 lira digeri 27.5 lira..Dedigim gibi kars olan kesinlikle kötü değil ama ben Trakyaya alışkınım tam tadi onda alabiliyorum ve alacak arkadaslar ikisinden de alıp lezzetine bakarsa daha iyi olur çünkü herkesin damat tadı farklı.Trakya biraz daha tuzlu sebebi Trakya karisik sutten,Kars inek sütünden yapiliyormus..

    - Köy tavugu 4 5 kisilik aileye yetecek durumda.Hep market tavuklarına alışığız ama köy tavugunun lezzeti başka onu yarın yapıp yorumu yazarım.

    - Manda sütü ve Yumurtaları yarın deneyeceğim..

    Uzun lafın kısası bence düşünmeye gerek yok alıp deneyebilirsiniz.Ben memnun kaldım bu fiyatlara marketten vs almak mumkun degil..










    Saolun forum adamların siparişleri şişirmişsiniz

    21:30 gibi arandım ve özür beyanı ile siparişimi ancak getirdiklerini söylediler. Lakin adres iş adresim olduğu için teslim alamayacağımı söyledim. 1-2 km mesafede bir arkadaşım oturuyor oraya yönlendirdim ve saolsunlar götürdüler.

    Daha ürünleri görmeden firmayı beğendim açıkcası. İlk günden yoğunluğa rağmen geceye kadar dağıtım derdindeler. Saolsunlar...
    stoklar sık sık güncelleniyor diyor ama güncellenmiyor,güncellenen stoğun 1 gün içinde bitmesi mümkün değil,burda 1 saat içinde bitiyor.birileri toplu alıyormuş.toptancımısın sen?kg sınırı koy, toplu alıma izin verme.amacın herkese ulaşmak ise 2 kg yada en fazla 4 kg kota koyacaksın peynir için.
  • Takipdeyiz seni haber bekliyoruz dal de dalalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyatlar ilk siparişe özel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kaşar fiyatları çok ucuz...Şu çiftlik kuran ponziciler gibi olmasın...
  • Yeşillendir bizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Aynen kars kaşarı baya ucuz bana arkadaş karstan yolluyor kilosu 44 lira yalniz yukarda ki arkadasin dedigi gibi ilk siparis icinmis fiyatlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VioLee kullanıcısına yanıt
    En sağlamı yerine gidip almak...
  • https://www.dogaldede.com/sayfa/hakkimizda
    22 Avrupa ilçesi diyor.her ilçeye teslimat Yok yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar bedava
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Ne varsa arnavutkoyde her tarafa ters gidemiyoruz ki.Şemsettinin yeri de ordaydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında fiyatlar uygun ama skt si yakın ya da bozuk ürünler gelebilir. var mı deneyecek babayiğit.Sipariş geçelim.
  • fyodorski kullanıcısına yanıt
    Ben yarın deneyeceğim inek sütü,manda sütü,eski kaşar
    Geldikten sonra bi bakip yorum yaparım burdan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar tavuk, yumurta, süt ve süt ürünlerinin Getiri, İstegelsini olmaya çalışıyorlar. Müşteri edinme peşindeler. Ürünlerinin sıkıntılı olacağını zannetmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumları bekliyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kg inek sütü, 1 kg manda sütü, 30 yumurta, 1 kg Trakya eski kaşar, 1kg Kars eski kaşar toplam 105 TL tuttu. Kapıda ödeme ile aldık bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelen yorumlar olumlu olursa yarın sipariş geçerim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de 130 liralık paketten aldım kapıda ödeme ile.
  • Pendik ede gelse bizde alsak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir işlemden geçmemiş sütler zararlı arkadaşlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.