salcano ng650 alacağımız bisiklet. dün bir yere bakmış amcam fakat 400 demişler. böyle daha uygun fiyatlı alabileceğimiz bir yer biliyor musunuz?
bir de salcano ng650 olmazsa sizce ne alalım?
Hocam salcano ya bulaşılmaz diye duydum ama pek bilgim yok.Ben de alacağım araştırıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Onurel
Hocam salcano ya bulaşılmaz diye duydum ama pek bilgim yok.Ben de alacağım araştırıyorum.
bu bütçeye alınabilecek en iyi bisiklet diyorlar salcano ng650 için. ucuz zaten. öyle 500-600 liralık bile değil yani. 300-400 arası fiyatları.
Öncelikle Salcano'da kadro boyu seçeneği yok. Kadrosı 17'' ve bu kadro ortalama 1.75cm boy için uygun.
400 lira dedikleri büyük ihtimalle disk frenlidir. Onu kimse tavsiye etmez, satıcının dediklerine bakmayın.
V-frenli olan modelin liste fiyatı da 350 lira civarı bir şey. Ancak nakit alacaksanız sakın 275 liradan fazla vermeyin. Bisikletçilerin kar payı yüksek.
Son olarak da eğer bütçe müsaitse Salcano yerine Sedona Borla herkesce tavsiye edilir. O da nakitte 450 civarına alınabiliyor.
275 i geç ben nakitte 300-320 vermeye de razıyım da vermiyor kimse. var mı bildiğiniz yer sizin?
Geçen yaz 250 ye aldım
nerden alıyorsunuz beyler söyleyin işte bir an önce bende alayım bugün
Kadıköye git. Boğadan aşşa Söğütlüçeşme garına doğru sal kendini. Stadın otoparkına doğru dön otoparktan Kadıköy asfaltına doğru yürü. Boy boy bisikletciler var.
üsküdarda Atilla Bisiklet var.
@aykts
netten baktım sayfasına da galiba salcano yok.
@ahtapot osman
nereden aldınız siz?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme