Şimdi Ara

İştah Açmak İçin Tavsiyeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (12 Mobil) - 2 Masaüstü12 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiyeleriniz nelerdir arkadaşlar? 180 boy 65 kilo kütle almaya çalışmaktayım. Neler yemem gerektiğini biliyorum ama iştahım çok kapalı.

• Bende de aynı sorun var zayıfim iştah açma içn önerileriniz nelerdir veya kilo almak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bundan 10 ay öncesine kadar oldukça iştahsızdım 60 kiloydum hiç bir şey yiyemiyordum diyebilirim. Ben şöyle yaptım, kendimi zorladım Tok olsam bile yemeye devam ettim kusma derecesine bile geldiğim oldu. İştahınızın artması ne kadar yediğinize bağlı şunu yersem iştahım açılır gibi bir dünya yok. Ama şu var, yiyebiliyorsanız acı yapın yemeklerinizi tokluk hissi daha geç geliyor ve daha çabuk acıkıyorsunuz. Ben 5 ayda anormal şekilde 8 kilo aldım ve birazcıkta göbeklendim. Son 5 aydır da spor yapıyorum ve 4 kilo daha aldım. 10 ayda 12 kilo aldım tabi yağlanarak siz daha dikkatli olun Günde minimum 1 paket makarna yarım kilo tavuk yiyorum iştah sorunum kalmadı aksine şimdi kendimi frenlemeye çalışıyorum 1 saatte bir öğün yer oldum.
  • Eğer çok fazla basit karbonhidrat ve şeker içeren besinler tüketirseniz bu durum insülini hızlı bir şekilde yükseltir ve vücutta tokluk hissi uyandırır, beslenmenizi kompleks karbonhidratları kullanarak ve meyveleri glisemik indeksi daha düşük meyvelerden seçerseniz daha faydalı olur, ayrıca sağlıklı yağlarıda unutmamanızda fayda var, tabiki bunlarla birlikte kendinizi daha fazla yemeye zorlamanızda gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Sahin -- 9 Şubat 2016; 9:29:46 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.