1- Süzer Plaza ( bunun kesinlikle defedilmesi vaciptir bana göre) 2-The Marmara Otel(Taksim) 3-Kazlıçeşme'de ki 3 tane ucube gökdelen 4- Moda'da ki Hilton oteli 5- Dolmabahçe Sarayı'nın arkasında ki iğrenç swiss otel 6-Süzer Plaza'nın yanında ki Hilton Oteli 7-TRT Tepebaşı Binası Benim ilk aklıma gelen bunlar sizlerin neler? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle2018 -- 30 Ocak 2021; 22:27:18 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kazlıçeşmedeki gökdelenleri Reis altedemedi başka kimin gücü yetecek |
TRT Tepebaşı olmasın? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Osmanlının bazı emanetleri dışında gereksiz fazlasıyla çöp var. Mütahit sıfatıyla gezen herkes ırzına geçebilmiş. Ciddi bir düzenleme gerekiyor, otopark alanına sahip bolca yapıya ihtiyaç var. |
İstanbul bildiğin mega köy gibi bir şehir. Her yer köy evi gibi gecekondu ve daracak yamuk yumuk sokaklardan oluşuyor. |
Kardeş, o TRT Tepebaşı binası yazısını niye kaldırdın ki, düzeltebilirdin. Hâlâ bu olayda mısın, buna mı taktın, boş ver diyebilirsin ancak yine de yazayım dedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
yok yanlış yazınca sildim tekrar yazmaya da üşendim ne yalan söyleyeyim |
Bayrampaşadaki ora avm yıkılması şart 10 senedir boş duruyor |
Anladım. Bu kadar da üşengeç olma bence, birkaç saniyeni alacak bir şey sonuçta. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstanbul estetik bir yer değil artık. Hiç bir zaman da olmayacak. Kabul edelim. Bina yıkma ile bir şey düzelmez. Yerine aynısının yenisi yapılır. |
İstanbul'un yarısını yıksak İstanbul yine düzelmez. Yüksek nüfusu dolayısıyla işgal edilmesi imkansız hale gelsin ve kasaba hayatında doğurup duranlar şehir hayatına adapte edilip az doğurmaya başlasınlar diye İstanbul mahvedildi. Antalya, İzmir gibi diğer şehirler de İstanbullaşma yolunda gidiyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 30 Ocak 2021; 20:9:0 > |
İstanbul'un nüfusu en az 5 milyon azaltılmalı ama nasıl? Bence birçok insan İstanbul'dan ciddi anlamda bıkmıştır ama iş aş nedeniyle gidemiyorlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle2018 -- 30 Ocak 2021; 22:28:18 > |
👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
tek çare var bence nüfusu azaltılmalı bir şekilde ve göç engellenmeli |