Şimdi Ara

Ist / Avcilar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasildir beyler genel olarak , kiralar1+1, cevre insan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avcılar eskiden çok çok iyiydi. Şimdi bozdu biraz. Ama yinede diğer yerlere göre biraz daha iyi. İstanbul içine yakın olmaması da bir artı. Beladan uzak bir yer. Hiç çevik kuvvet ve Molotof ikilisini görmedik burada yıllardır. Esenyurt gibi değil yani. Kiralar pahalı eğer Denizköşkler tarafına bakıyorsan. Sahile yakın olduğu için pahalı. Evler de E-5 tarafına yakın olanlar ateş pahası olmuş zaten. Ben orada oturuyorum, belediye blokları. Ev kendimiz üzerine. 15 yıl önce kadar almıştık. O zamanlar bir hayli ucuzdu depremden sonra yani. Çevresi şuan Suriyeli ile kaynıyor. Bir kaç Nijeryalı var çok iyi insanlar. Dediğim gibi E-5 tarafından bir kira bulabilirsen güzel olur. Yoksa Marmara Caddesinin içinden geçip diğer sokaklara girersen hiç beğenmezsin.
  • Cevabin icin tesekkurler, konum olarak detaylica yarin arastirmam gerek , sence tek kisiyi ne kadar maas kurtarir avcilarda tahmini

• Bucketthead kullanıcısına yanıt
    Bir sene önce belediye bloklarının karşısındaki apartmanda oturuyordum, şuan denizköşklerdeyim.

Arkadaşın dediği her şeye katılıyorum, Avcılar'ın sahil ve merkezi güzeldir. Beylikdüzü tarafından kesinlikle daha iyi ondan eminim.

• gece geç saatte sarhoş tinerci balici vs gezer kışın gece 11 den sonra yazın 1 den sonra metrobüse yürürken dikkatli olmakta fayda var
  • Avcilar istanbulun en iyi semtlerindendir denizi vardir sosyal ortamı iydir pek eylem olmaz fazlada gürültülü bir sehir degildir Cihangir ambarlidan ev bakabilirsin diger yerlere göre biraz daha ucuzdur merkezi iydir

Mustafa Değirmenci eski başkan iyi işler yaparak bıraktı

Avcılar bana göre istanbulda sayılı ilcelerdendir

• ecort ve travesti dolu başlıkta sakat

• depremden once iyidi simdi hep barzo doldu . ben olsam cennet mahallesinden tutarim kapali caddesi daha canli insani daha modern

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 14 Mart 2017; 9:9:34 >
  • Eskiden bizim gibi göçmenler vardı sakin bir ilçeydi şimdi esencılıslılar tarafından basılan bi ilçe kiralarda pahalı hiç bulaşma bence ı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olcaysson -- 14 Mart 2017; 9:21:29 >
  • Beylikdüzünden iyidir ama yine de çöptür

• Arkadaslar keyfi degil memuriyetten dolayi gelme durumum var nerelerden ev tutulmali.. esencilislari her yerde yazmislar zaten:D:D

• Avcılarda kız arkadaşım yaşıyor, 2.5 yıldır sürekli oradayım, gece 2de döndügümde oldu evime ancak sıkıntı görmedim.

Ambarli - Denizkoskler sahil kısmında oturcaksan otur, gercekten çok güzel bi havası var, sabah sporunu yaparsın, gün batımı gün dogumu güzeldir, mekanlara gidersin, diğer noktalar Suriyeli ve karışmaya başlamış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parseller güzeldir yeni yapılan ev kiraları 1200 den başlıyor çok uygun hemde metrobüs var (binebilirsen) nefes almadan her yere kısa zamanda ( en az 1 saatte) gidersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.