Şimdi Ara

İşsizlik yoktur, kalifiye olamamak vardır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Death

    Burada verdiğin emeği Amerikada falan versen yıllık 60-70k dolardan başlıyor mühendisler. Burada insanlar 6k TL ile başlayan mühendis duyunca error veriyor inanmıyorlar.

    Yıllığı aylık diye okuyunca ben de error verdim

  • dediklerinden o kadar emin ve ısırır gibi konuşmuş ki konuya dair bi fikir belirtecek olsak, seviyeli tartışılabilecek birine benzemiyor muhtemelen bi şey dediğinizde düpedüz haklı olsanız bile kendi fikrine ters düşen bi şey olduğu için "haklısın ya" diyerek sizin bakış açınıza yanaşmak yerine sizi susturmaya çalışacak bir tip gibi, haklısın demek ülkede eziklik olarak niteleniyor sonuçta. bloklayın arkadaşlar




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 22 Haziran 2021; 18:1:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedatistan

    Beyler bir yazılımcı olarak bildiriyorum. Ben işletme okuyup yazılımcı oldum. Kalifiyeli olmadan önce adamın dedikleri doğru. Ama o kalifiye olma durumu 5 yıl ebem s.kldi.


    Ağlayıp çıkanlar oldu, gurur yapanlar mı dersin, sürekli sabahlamak mı dersin. Yazılım öğren yazılım öğren diyenlere de çok kulak asmayın. Herşey öyle tozpembe değil.


    Ama evet kalifiye olduktan sonraki kısma katılıyorum şimdi iş arıyorum yazayım haftada 3 şirket arıyor. İşsiz kalma gibi bir durum yok. Ama oraya gelene kadar ne yaptığına bakmak gerek.

    Günümüzde kimse tecrübesiz eleman istemiyor. İşletme okuyup yazılımcılığa kabul etmez çoğu kişi artık.

  • işsizlik vardır ve köle olarak asgari ücrete sömürülecek insanlar aranır iş veren tarafından her zaman nice okul bitirmiş mezunlara nice kalifiye elemanlara ne kadar düşük ücret teklif eder bunlar..

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.