Şimdi Ara

ISS'lerin Modem Dayatmasına Karşı Mücadele [ANA KONU] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
3.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
74 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AcetoBalsamico kullanıcısına yanıt
    Gibirnet DonanımHaber üyelerine ilk ay ücretsiz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    bende turk telekom fiber olan hattım var modem kirası almıyorlar 2018 de abone olduğum için
  • 100% katılıyorum

    Gidip guest wifi + QOS olan adam gibi modem kullanmak istiyorum. Evet daha pahalı ama benim tercihim. TTnet'in fiber modem dayatması inanılmaz saçma.
  • Merhaba arkadaşlar bende ttnet eve fiber kullanıyorum 2018 de başvuru sonrası zyxel vmg8324 b10a vermişlerdi. Evde çalışma başladığından beri anladım ki bu modemde sorun var bende dedimki ttnetin yazılım yükledik ya da reset at vb. uygulaması ile uğraşmamak için gittim zyxel vmg3625 t20a aldım. Bugün ip alamadım modemi kullanamadım aradığımda ttnet kullanamazsın dedi bizimki özel modem dedi (bu şekilde kandiriyorlar) bende dedimki her şeyi karşılıyor nasıl kullanamam 1dk yoneticim ile konuşayım dedi ve yine kullanamazsın dedi hatta kayıt açtı sorun için 4 saat sonrada sorun çözüldü dediler bende kabul etmedim yahu makine gidik sizin oradan yapıp benim yapamadığım ne olabilir :))) kabul etmedim dual band cihaz istedim gönderirler mi bilmiyorum ama ttnet fiberi dışarıdan alınan bir cihazla nasıl kullanıyorsunuz varsa ayar nasıldır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vadofone aradı bugün anlattı anlattı iyi tamam dedim sonra dediki modem de almak zorundasınız sadece bizim modemlerden dedi, dedim ameke ben 300 tl verip modem aldım birde sizden mi modem satın alacam malesef diyor salak bunlar ya insan müşteriye bakar bunlar modem satmak için iş güzarlık yapıyor alt üstü ayda 8 tl için müşteri kaybettiler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isyancı2 -- 24 Ağustos 2020; 22:41:34 >
  • stagemasterone kullanıcısına yanıt
    biri kendi modemi ile ttnet fiberi kullanabiliyordu forumda görmüştüm bir araştırın ya bu suç değil midir zorla sağlayıcıya kendi dandik fiber modemlerden vermeleri arkadaş ben kendi modemi kullanmak istiyorum amaç ne acaba modem üzerinden bilgi mi topluyorlar nedir !
  • Gereksiz ve tüketici düşmanı bir olay tamamen, isteğe bağlı olarak satışı yapılırsa (modem abonenin olacak tabi geri alınmayacak ) tüketiciler için daha faydalı olacaktır.
  • isyancı2 İ kullanıcısına yanıt
    Her şey düşünülebilir korkulur ama malesef eskisi ile devam edeceğim yenisini verelim dediler zte marka ama onda da evde değildim kapattirdim kaydı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reis O firma CGNliyormuş doğru mu hayatımda hiç cgnye denk gelmedim inşallah olmada sen memnun musun cs go ping kaç
  • Nickola Tesla kullanıcısına yanıt

    Hocam naptın? Taahhütün bitmiş olmalı. Hâlen daha portun yok diyorlar mı?  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Hocam taahhüt bittikten sonra telekomdaki portu kaybetmeden netspeede geçtim. Portu açtırmışım bir kere verir miyim hiç? Savaşırım gene vermem   Taşınana kadar devam...

  • Arkadaşlar mutlaka BTK ve Cimer'e bu konu ile ilgili şikayet yazalım. Aşağıda @braveheart655 arkadaşımızın konusu var.

    Sesimizi çıkarmazsak şu an mesela fiber'de 55tl alıyorlar, bu 75-100tl aralığına çıkacaktır zamlarla birlikte. Kendi daha iyi modemi olan birisine zorla

    aylık modem kira dayatması saçmalık ve israftır. Modem kiralama işinin opsiyonel olması lazım, modemi/routerı olmayanlar için mantıklı olabilir.

    Ama modemi olan veya verdiklerinden daha gelişmiş bir cihaz kullanmak isteyenler için boş yere para ödemek demek.


    https://forum.donanimhaber.com/fiberde-modem-kullanim-ucretinden-kurtulmak--154795887





  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.