Şimdi Ara

İSS dediğin internet arızası yaşayınca belli olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ,

    Tahmini 7-8 aydır tık demeden(ilk 2 gün hariç) sorunsuz şekilde kullandığım iki tarafında birbirinden memnun olduğu bir şekilde mutlu mesut ilerlerken , günlerden birgün Türk Telekom saha ekibine mensup arkadaşlar bizim binanın ankastre kutusundan adımın yazdığı ikinci bir kablo çıkartmışlar. Gel zaman git zaman bu Türk Telekom saha ekibine mensup arkadaşlar 1 ay sonra tekrar bizim binanın ankastre kutusundan benim adıma bu kez Turknet YAPA yazılı bir etiket yapıştırıp kabloları işaretleyip ortalıktan kayboluyorlar. Aradan yine 1 ay geçiyor ve oldukça uzuuun ve meşakkatli olan çileli yolculuğumuz start alıyor. İnternetim birgün ben evde yokken gidiyor ve birdaha geri gelmiyor.

    Farklı İss ler ile olan ilişkilerimde bir telefon uzağımdaki müşteri temsilcisi arkadaşlara ulaşıp , abicim hattımın değerlerini bir kontrol edebilirmisiniz acaba ankastre kutuma sinyal geliyor mu ? diye sorabilirken Türknet denen sevgili İSS imizde böyle bir durum sözkonusu değil. Sanki çok mükemmel , entegre bir teknik ekipleri varmış gibi.

    Elektrikçi çağırılıp 100TL ödeyip bütün bina içi kontrollerin yapılıp elektrikçi abiye ben size güvenmiyorum sen işimi sağlama al tekrar uğraşmayayım işimiz garanti olsun deyip , gidip 30 mt ethernet kablo alıp sıfırdan kablo çektiriyorum.(bina içi)

    Online işlemlere giriyoruz ve teknik destek kaydımızı oluşturuyoruz. Kaydı oluşturduk oluşturmasına ama diğer İSS arkadaşlarda 10 dakikada en azından sorunun tahmini olarak nerede oluştuğunu öngörebilirken Türknet arkadaşımızda bu olamıyor. Kaydı oluşturuyoruz ve aradan geçen TAMI TAMINA 12 gündür internetimiz yok. 3-4 günde bir toplamda 3 kere İSS çağrı merkezinden arayıp gazınızı alıp umutlandırıp ortada bırakıveriyorlar. 48 saat içerisinde gelmesi gereken Türknet ekibi(bina içi kontrolleri yapıyormuş.) 36 saati geçmesine rağmen hala iletişim kuramadık.

    Evet arkadaşlar Türknet bağlattınız herşey güzel(ilk 2 gün hariç stabilite sorunlarından dolayı , bütün iss lerde olan problem)

    Herşey çok güzel giderken bir anda bayat simit tadı bırakabiliyor.

    Siz siz olun İSS seçerken parasına değil , hizmetine göre seçim yapın. Kotasız , taahhütsüz falan ama iş icraata gelince ne yazık ki bir destek alamıyorsunuz.

    İSS dediğin internetin gittiği gün belli olur.







  • Güzel yazı olmuş.

    Sorun için Türk Telekom CEO'suna mesaj atabilirsiniz. Kendisi geri dönüş yapıyor. Burada çünkü Telekom elemanın hatası var. Tabi mesaj atarken Türknet'li olduğunuzdan bahsetmezseniz iyi olur (sormadığı sürece).
  • Belli ki bağlı olduğunuz santrale TurkNet YAPA sistemi kurmuş, bu yüzden Türk Telekom'un santral ekibi gelip YAPA'ya bağlı perinizi işaretleyip gitmişler. Daha sonra da YAPA sistemi kurulduğu için VAE erişimi sonlandırılmış. Aslında tek yapılması gereken YAPA için ayrılan peri ankastredeki portunuza takmaktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    TT personeli normalde TurkNet için sadece peri ayırıyor, reglete çakmıyor aslında 5 saniyelik iş. Ekiolere rastlanırsa rica edilebilir ancak. Ama sırf 5 saniyelik bir iş için bunların olması üzücü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle haklı ve doğru bir isyan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle türknetde iken bir arıza yaşadım 40 gün internetsiz kaldım, belediye kazı yaptı yeraltı hattını kopardı. 32 gün sonra anca türk telekom ekibi geldi kepçe bile getirmemişler kazıp tamir etmek için. Hem internetsiz kaldık hem 100 TL kepçe parası ödedik türknet budur. Kullandıkları seabone ağı da tam bir çöp uzak dursun...
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    hocam perileri mi kabloları mı bilmiyorum çıkartmışlar evet ben kendim de kablo bağlantısını yaptım zaten. ama internet ışığı yanmıyor. denemediğim kablo kalmadı santral kutusunda , iş Türknet te bitiyor. sinyal yok ki kablo da sinyal olsa neyse ,

    Güncelleme ; TT ekibi gelip benim eve giden kabloyu bağlamış fakat 4 gündür Türknet sinyal gönderecekte biz göreceğiz.
  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    netspeed e taşıyacağım hocam yine kotasız ve taahhütsüz birde onu deneyelim bakalım. Türknet düşünenler kesinlikle uzak dursun. internet bağlanınca güzel arada sırada yüksek ping kabusumuz da olsa TT den iyidir fakat internetiniz giderse aman diyim muhattap bulamıyorsunuz ne yazık ki.
  • O zaman TurkNet'in santraldeki YAPA cihazlarında bağlantı tamamlanmamış olabilir. Orası TurkNet'in kabahati.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.