Bildirim
İsraile karşı Türkiye'ye oy verin arkadaşlar...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
sırf incicilerin mesajlarını okumak için arada bir kontrol ediyorum -
UP! -
sitenin hitini arttirip adamlara para kazandiriyorsunuz. cocuk islerini bos verin, super guc olucaksak bu saman alti oyunlarini gormek gerek. Turkiyenin artik yeni imaji , yeni bir iran oldugu yonunde. biz hala sidik yaristiriyoruz. su aptal sitede daha once oy kullandigim icin kendime de kiziyorum ... -
hocam adamlar medyayı nasıl kullanıyor web i nasıl kullanıyorlar görmüyor musun? Nasıl propaganda yaptıklarını hayal edemezsin nerdeyse bizi katil yaptılar. Bu etkileşim araçlarını bizim de akıllı kullanmamız gerekir aslında bu oylamayla olcak şey değil tabi ama... -
quote:
Orijinalden alıntı: kuzeymavi
hocam adamlar medyayı nasıl kullanıyor web i nasıl kullanıyorlar görmüyor musun? Nasıl propaganda yaptıklarını hayal edemezsin nerdeyse bizi katil yaptılar. Bu etkileşim araçlarını bizim de akıllı kullanmamız gerekir aslında bu oylamayla olcak şey değil tabi ama...
ee piyasa onlarin elinde. bize ne ki karistik adamlarin isine. bak gene biz suclu ciktik , bir kac aptalin yaptigi sey turkyieye maal oldu. simdi ise ergenler sidik yarisinda. en sevmedigim millet bu yunan, ermeni arap(israilli yani semitler ) ! gene onlar yuzunden imajimiz zedelendi ... -
Maalesef son istediğim şey İran gibi bir ülkeye benzetilmek ama bilmeden etmeden işlerine nasıl geliyorsa dünyayı ona inandırıyorlar. -
quote:
Maalesef son istediğim şey İran gibi bir ülkeye benzetilmek ama bilmeden etmeden işlerine nasıl geliyorsa dünyayı ona inandırıyorlar.
valla bir arapa kopeklik yapan bizim millet bu dunyada, kendi insanini gormez ne haldedir . Yani filistinli araplar bile hamastan , israilden kaciyor. ama burdaki herkez onlara ne anlatildiysa ona inaniyor. Burda arap donerciler vardir, afgan, tajik. ordan biliyorum , iki filistinli kardes vardi donerci olamk icin kacarak gemisler. onlarla konusmustum , babalari onlari hamastan kacirmis. hamasa girmezsen veya elfetiye baski oluyormus uzerinde.
gecen gun ise afgan bir donerciyle konustum , bardan cikmistim doner alicaktim . adam turk oldugumu soyleyince sevindi . iste konustuk , adam turkce biliyormus , urdu dili varmis , turk askerlerinin dili mi neymis. afganlara ordan kalmis. herhalde ordu dili gibi bisey. askerlerden ogrenmisler onun icin demisler. dusun o afgan bile araplari sevmiyordu, adam ladin geldi ulkesini batirdigini soyledi , amerikayi onlarin topraklarina getirdigini soyledi.
dusun .
bu araplara niye kopeklik yaptigimizi anlamiyorum , bu insanlar nasil bu kadar bencil. ne afgani seviyor ne bosnagi. uygur kiz arakadasim var, kapali kendisi. onlar dahi sevmiyor araplari. ama bizim yaptiklarimiza bak, simdi ise imaj tazaleme calismalari. o gemidekileri devlet toreni ile karsiliycagma , bir tabur polis ile karsilardim. hangi akla hizmet turk devletinden bagimsiz, basina buyruk bu islere girmisler. sonra turk devletini isin icine soktular. durduk yere gene birseyler planlandi ve yapildi ama 1-2 sene sonra ortaya cikar .
bu netlerdeki sidik yarisinada kil oluyorum. israil in tekonojisine yetismemiz zor, bizdeki bu kafayla. adamlar birbirine o kadar bagli, bizde ise millet birbirini yemekte. israil kadar degerlerimize sahip cikilsaydi 80 yildir, bugun ulkenin yeri baska yerlerde olurdu .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
Maalesef son istediğim şey İran gibi bir ülkeye benzetilmek ama bilmeden etmeden işlerine nasıl geliyorsa dünyayı ona inandırıyorlar.
valla bir arapa kopeklik yapan bizim millet bu dunyada, kendi insanini gormez ne haldedir . Yani filistinli araplar bile hamastan , israilden kaciyor. ama burdaki herkez onlara ne anlatildiysa ona inaniyor. Burda arap donerciler vardir, afgan, tajik. ordan biliyorum , iki filistinli kardes vardi donerci olamk icin kacarak gemisler. onlarla konusmustum , babalari onlari hamastan kacirmis. hamasa girmezsen veya elfetiye baski oluyormus uzerinde.
gecen gun ise afgan bir donerciyle konustum , bardan cikmistim doner alicaktim . adam turk oldugumu soyleyince sevindi . iste konustuk , adam turkce biliyormus , urdu dili varmis , turk askerlerinin dili mi neymis. afganlara ordan kalmis. herhalde ordu dili gibi bisey. askerlerden ogrenmisler onun icin demisler. dusun o afgan bile araplari sevmiyordu, adam ladin geldi ulkesini batirdigini soyledi , amerikayi onlarin topraklarina getirdigini soyledi.
dusun .
bu araplara niye kopeklik yaptigimizi anlamiyorum , bu insanlar nasil bu kadar bencil. ne afgani seviyor ne bosnagi. uygur kiz arakadasim var, kapali kendisi. onlar dahi sevmiyor araplari. ama bizim yaptiklarimiza bak, simdi ise imaj tazaleme calismalari. o gemidekileri devlet toreni ile karsiliycagma , bir tabur polis ile karsilardim. hangi akla hizmet turk devletinden bagimsiz, basina buyruk bu islere girmisler. sonra turk devletini isin icine soktular. durduk yere gene birseyler planlandi ve yapildi ama 1-2 sene sonra ortaya cikar .
bu netlerdeki sidik yarisinada kil oluyorum. israil in tekonojisine yetismemiz zor, bizdeki bu kafayla. adamlar birbirine o kadar bagli, bizde ise millet birbirini yemekte. israil kadar degerlerimize sahip cikilsaydi 80 yildir, bugun ulkenin yeri baska yerlerde olurdu .
Kalınlaştırdığım yerlerde size sonuna kadar katılıyorum. 1000 yıllık değerlerimizi 5 yıl içinde değiştirdilerNe acı değil mi
-
oyumu turkiyeye verdim hayirli olsun yahudilerden ondeyiz -
quote:
Orijinalden alıntı: HeLLoRd_85
quote:
Orijinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
dusun .
Kalınlaştırdığım yerlerde size sonuna kadar katılıyorum. 1000 yıllık değerlerimizi 5 yıl içinde değiştirdilerNe acı değil mi
Yalnız bütün milletlerin kültürü zaman içinde değişir de İsrail için farklı bir durum söz konusu. Dinleriyle ilgili bana kalırsa.
-
yorumlara bakıyordum da :D
cCc alaska ulku ocaklari cCc US Voted for Turkey (1 hour 4 minutes ago)
tam destek reyiz -
quote:
Orijinalden alıntı: CriminaL 22
yorumlara bakıyordum da :D
cCc alaska ulku ocaklari cCc US Voted for Turkey (1 hour 4 minutes ago)
tam destek reyiz
süper, koptum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X