Şimdi Ara

israil yok olacak..Cem Gürdeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Trump’ın Gazze planı kamuoyunda tartışılmaya devam ederken İsrail’in İran’a saldırısı yeniden gündemde. E. Tümamiral Cem Gürdeniz çok kutuplu dünyada yaşanan...
    https://m.youtube.com/watch?v=GYzxJWGSFAE&pp=0gcJCfsJAYcqIYzv#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FF797A8A7 -- 4 Ekim 2025; 5:7:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yani merak etmeyin İsrail yok flan olmaz oluyorsada ANLAYIN Kİ KIYAMET KOPUYOR. Yahudiler çok değişik bir ırk çok değişik bir millet yok oluyrsalar anlayın ki Dünyayı'da yok etmeyi göze alırlar. Zaten onların inancında Tanrıyı kıyamete zorlama anlayışı flanda var.

Nükller silahlar ateşlenir ve dünya yok olur arkasında ABD-İngiltere - Fransa hatta Almanya gibi devletleri almış bir İsrail Maddi olarak bu devletin en kılcalına kadar girmiş çökmüş bir İsrail YOK FLAN OLMAz.

Dünyaya dağılmışlar ile birlikte 15-20 milyondan fazla yahudi var nasıl yok olacakmış çok merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Ekim 2025; 19:31:32 >

güçlerini yitirecekler anlamında o başka bir dünya düzeni,yahudiler tabiki 0 lanmaz soy olarak orada.

Yahudiler gerçekten Çok değişik insanlar. Öyle böyle değil hemde.

Tarih boyunca adamlar sürgün yiyor her gittikleri yerden kovuluyor. Her gittikleri yerde hor görülüp dışlanıyor hatta öldürülüyor flan. Ama genede ne yılıyorlar ne asimile oluyorlar. Hep çalışıyorlar hep çabalıyorlar !

Yaa adamlar YILLARCA DEVLETSİZ yaşıyorlar dünyaya dağılmış şekilde. Ve ne dinlerini unutuyorlar ne dillerini ne yazılarını !!! Gerçekten çok garip insanlar.

Ve 2000 yıldan fazla devletsiz yaşayıp vaadedilmiş topraklar olarak gördükleri yerde devletlerini kuruyorlar. Ve refah içinde yaşayan Avrupadan AMerikadan Asyadan Yahudiler akın akıl bildiğin Çöle geliyor. İsrail'in şuan ki konumuda Woow bir yer değil cennet değil çöl kuru toprak işte. Ama adamlar genede kan göz yaşı ölüm bakmadan geliyor.

Yani demek istediğim bir Din yapıyor insanları böyle. Normal düşünmüyorlar yani din çerçevesinde baktıkları için. Ve bunu nesilden nesile aktardıkları için ben gerek ekonomik gerek siyasi gerekse psikolojik olarak biteceklerini veya geri adım atacaklarını düşünmüyorum. Haa ne olur ötelerler ertelerler sadece planlarını. Adamlar 2000 yıl devletsiz yaşamışta bir 20 yıl 200 yıl ne der onlara bazı şeyler için. Alttan altta bunun için çabalayacaklardır ama.

O bölgeye kan gözyaşı ve karşılıklı dert olmaya Kıyamete kadar devam edecektir işin özü ben o bölgeye huzur geleceğini sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Ekim 2025; 19:48:29 >

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt

İslam İnancına göre değil...israiliyyata göre

Bırcok rıvayet ısraılıyyatan araklama..Cübbelı şarlatanının yaptığıda bu

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.