Şimdi Ara

İsrail ile yapılan anlaşmaların iptal edilme önergesi akp'liler tarafından reddedildi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
21.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
606 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Neden? Fransızca yasaklandı ama Fransa ile milyar dolarlık Airbus anlaşması yapılıyor.



    Zamanında Feto ve PKK için de teklif verildi? Hangisi kabul edildi? Akp hep reddetti. Bırakın bu işleri birader. Davos da İsrail e sözüm öne "one minute" deyip peşine özür dileyen ve mavi Marmara ölen insanları "gitmeseydin kardeşim" diyerek eleştiren bir liderden bahsediyoruz. Ne bekliyorsunuz ki bundan?



    Beyinleri yıkanmış bu insanların dinle. Başka hiç bir şey görmüyorlar. Velhasıl din çatısı altında toplandıklarını sanıyorlar ama günah içinde yüzüyorlar farkında değiller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    O dediklerinizi aynaya bakıp yüzünüze bir bir söyleyin.

    Chp nin ne olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
    Ne olduğunu biliyoruz derken anlatsanda bizde öğrensek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Uluslararası hukuk diyorsun velhasıl ülkede Fransızca yasaklanırken akabinde milyar dolarlık Airbus anlaşması yapıldı



    Bir ülke dilini yasaklamak uluslararası anlaşmalar içinde en vahim olanıdır. Uluslararası ilişkiler nedir bilir misiniz? Ülke dili yasaklama yada gündeme getirmek bile birinci hal sayılır güzel dostum.



    Rusya senle herşeyi kestiğinde uluslararası anlaşmalar neredeydi? ABD Çin e ambargo uygularken? Biz Suriye ye uygularken?



    Bir yanlışa at gözlüğü ile hemde koşarak gidiyorsunuz ve inanmak istediğiniz şeyi üretip ona inanıyorsunuz. Kafanızı kullanın.



    Şu an Türkiye anında olmasa da 1 ay içerisinde tüm ilişkileri ithalat ihracat düzenini bitirebilir. İsrail vurdukça bizim onlarla olan ithalat %300 artıyor. Kınıyoruz Filistin e vuruşunu sonra milyar dolarlık anlaşmayı yapıyoruz ki alacağımız o ürünleri başka ülkelerden gayet de temin edebilirken. Timsah gözyaşları bunlar. Akp yi destekle anlarım ama yanlışı desteklemek olmaz. Bilgilenin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aga bu durumda akp israil den mi yana yoksa fistinden mi yana galiba dilleri filistinden yana kalpleri ise israilden yana....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok normal. Bunlar değil miydi 49 yıllığına doğu topraklarını İsrail'e kiraya verip mayınlı toprakları bu süre içinde temizleyip geri verirsiniz diyen? CHP fark etmişti ve torba yasadan çıkartılmıştı. Acaba CHP eli gücünü yitirirse kim engelleyecek bu abuk sabuk yasaları? KİMSE. Apar topar geçirecekler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimlerde umarım başarılı olur da İnce kazanır o zaman burada mesaj yazanları göreceğim tek tek etiketleyip ne yapacaklar merak ediyorum. AKP ye laf eden trolleri İnce Akşener Bu konularda nasıl bir vaatte bulundular merak ediyorum. Cevap vereyim mi hiç seçilince koşa koşa İsrail ile anlaşma imzalayacaklar hatta AKP nin yapmadığı anlaşmalara da imza atacaklar.



    Zaten AKP de o ve diğer anlaşmaları imza atmadığı için gidecek tıpkı 12 Eylül de Demirel'in gidip Evren in gelir gelmez Yunanistan'ın NATO askeri kanadına dönmesine izin verdiği gibi. Muhalefet bakalım nelere onay verecek. Bu koltuğun bedelini nasıl ödeyecek.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yugams

    aga bu durumda akp israil den mi yana yoksa fistinden mi yana galiba dilleri filistinden yana kalpleri ise israilden yana....
    Kalpleri Filistin ama çıkarları ve mecburiyetleri İsrail ve Yahudi lobisinden yana.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deresay

    İzleyiniz...

  • fatihstorm kullanıcısına yanıt
    Şikayet + Blok.

    Ramazanda sizin gibilere en iyi cevap.
  • Bu tür şeyler haberlerde çıksa halk bilinçlenecek ama işte..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Suraya müslüman noel kutlarmı yaz dolusur godoslar karaktersiz kopekelr bunların sectigi de bunlardan farkı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A partisi b partisi c partisi bence hepsi danışıklı dövüş. Dürüst ve düzgün siyaset yok ülkede olanlarda zaten gündeme bile giremiyorlar. Dövizin önüne geçemezlerse 2001 krizine benzer bir kriz bizi bekliyor herşey ithal ihracat yok çok çalışıp üretmemiz lazım ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş.

    Dün ben de önergeye AKP nin ret vermesine şaşırmadım demiştim de, meclis TV de konu ile ilgili bölüme denk geldim.

    Tamam. Anlaşmalar iptal edilsin önergesi güzel de, bahsi geçen anlaşmalar hangileri?

    Mavi Marmaradan bahsediyorlarmış. 3 madde

    *İsrail tazminat ödeyecek-ödemiş

    *özür dileyecek - dilemiş

    *filistinlerin toprak bütünlüğü falan-yapmış. (nah yaptı)



    Adam şartları sağlamış, parasınınfalan vermiş. Bunun nesini iptal edeyim diyor. Hakkaten. Nesini?



    Al senin paranı istemiyorum, ben yaşar usta deyip bir tomar parayı suaatına mı savursun?



    İsraili şundan dolayı tebrik ediyorum. Yıllardır filistin deki zulümü görmezden gelen, ciddiye almayan, "bırakın bu Arap seviciliğini yaaauuuuooooovvvv" vb diyen bir partiye Filistin kaşkollarını giydirip Filistinli kardeşlerimiz dedirtti ya, cennetlik oldular diyemem ama cehennem azabını azalttılar. :)



    İnşallah seçim sonrası da bu hassasiyet gösterilir. Sadece Filistin için değil, "orada ne işimiz var" dedikleri tüm mazlumlar için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçen gün Abd 'nin İsrail'de Kudüs'ü başkent ilan etmesiyle beraber ,Filistin'liler tarafından yapılan haklı ve silahsız protestoda, onlarca masum insanı, tarayarak katletmesinden dolayi ülkemiz hem Abd ye, hem Israile sert tepki göstermiş ve bu masum insanlardan akitilan kanın sorumlusu olarak hem Abd yi hem de Israili sorumlu tutmuştu.

    Mecliste olan partilerden Hdp hariç, ortak bir bildiri yayınlanmıştı.

    Chp bu adımla yetinmemis, Israil ile olan tüm anlaşmaları iptal edilmesini istemişti. ( bende şimdi izledim Sadece Mavi Marmara dan bahsediyor, burada algı nirvana)

    Ben ise ve bazı arkadaşlar Chp nin her zamanki gibi, ikiyüzlü olduğunu, din ve islam ile alakası olmadığı halde, öyleymiş gibi davranıp, fırsattan istifade etmeye çalıştığını yazdık.

    Tıpkı sözde kılınan Cuma namazı gibi, tıpkı, şehit cenazesinde gülen tipitip gibi, tıpkı zamaninda üniversitelerde surundurulen, darp edilen, hayatı elinden alınan ve ses cikarmadiklari türban kullanan vatandaşlar ı ,şimdi sözde önemsiyormuşcasina davranması gibi, ikiyüzlü,fırsatçı bir politika.

    Bu arkadaşlara soruyorum, Hükümete Israil ile yapılan tüm anlaşmaları kaldıralım dediğinizde samimi iseniz,
    Buna sebep olan ve israilin sağ eli kanliysa, sol el olan ve en az sağ el kadar eli kanlı olan Abd ile neden tüm anlaşmaları kaldıralım demiyorsunuz/diyemiyorsunuz.

    Diyemezsiniz, çünkü ikiyüzlü, kendi çıkarı uğruna ülkesini önemsemeyen,firsatci,cikarci bir yapınız var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 17 Mayıs 2018; 7:26:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • aktassa A kullanıcısına yanıt
    Tamamen ikiyüzlülük, siyasi cikarcilik.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Volkan bey kendin çalıp kendin oynarsan olmaz. Önce sor, cevabını al ondan sonra sağa sola iki yüzlü dersin.





    Birincisi Chp’nin açıklamalarını iyi oku. Türkiye’yi çok zor durumda bırakmayacak anlaşmalardan ve işbirliği protokollerinden çıkalım diyor. Yani ucunda büyük tazminat olmayanlardan çıkılsın diyor kısacası. Bakın İsrail saniyesinde çıktı - bizden gıda ithalatını durdurdu. E sen de armut toplamayıver.



    Sürekli atarlanıp atarlanıp ülkeyi milyarlarca dolar zarara sokup özür dilemek de Muharrem İnce’nin yaptığı bir şey değil. Kimin yaptığını da çok iyi biliyoruz.



    Sana bir kişi bile “aman İsrail’e dokunalım da Amerika aynen kalsın mı dedi?” Bir kişi yahu? Haybeye kendi varsayımlarınla sağa sola saldırıyorsun.

    Amerika’nın şu anki durumu biraz başındaki turptan da kaynaklanıyor. Amerikan dengesiz atarlı milliyetçi muhafazakarı işte. Bunun hiç bir ülkedeki hiç bir versiyonunu savunmamak lazım. Ne Türk’ünü ne Avrupalısını.



    Kendisi seçildiğinde ben bizzat buradaki malum parti sevinenlere “sevinecek hiç bir şey yok” diye paragraflar yazdım. “Aramız hiç bu kadar iyi olmamıştı” diyen yandaş gazetelerin bin punto manşetlerini de unutmayın; ve hatta televizyonlardan Trump ile görüştük vaooov diye ha bire kırmızı altyazılar geçirenler de yandaşlardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 17 Mayıs 2018; 7:46:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Cem Bey, burada açılan konuda mesajlara bakarsanız, bunun sadece dediğiniz gibi olmadığını görürsünüz. Chp'nin tüm anlaşmaları iptal edelim dedi, hükümet redetti algısı yaratılmaya çalışılıyor. Konu başlığında da bu sabit.

    Şimdi bunu diyen CHP İstanbul milletvekili Ali Şeker;

    Filistinlilerin katledilmesi sonrası Mavi Marmara Anlaşması dahil İsrail ile yapılan anlaşmaların iptal edilmesi önerisi AKP oylarıyla reddedildi. AKP İsrail ile anlaşmaya devam dedi.

    Yani sizin dediğiniz ve iddia ettiğiniz gibi de değil olay.

    Abd ile ilgili, dürüst ve samimi isek, bunu demeleri gerekirdi. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Burada birbirimizi kandırmayalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vollkan59 -- 17 Mayıs 2018; 8:38:10 >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Chp çok açık konuştu bu konuda. “Türkiye’yi zor durumda bırakmayacak her anlaşma” dedi.

    Doğrusu da böyle olması zaten.



    Chp kısacası çok doğru bir tavır alıyor. “Tüm anlaşmaların” denmesi zaten bu anlamda kendisine zarar verir. Yani öyle bir açıklama yaptıysa bile kendine zarar. Bir çok kişi “yav yapılmış anlaşmalar bir kere; haybeye tazminat ödemeyelim” diyecektir. Yani sizin iddia ettiğiniz şey Kendi faydasına yönelik bir manipülasyon olmaz.



    Fakat tekrar yazayım çok açık ifade etti chp. Ucunda ağır koşul olmayan anlaşmalar ve protokoller iptal edilsin dedi. Haklı da.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 17 Mayıs 2018; 9:0:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    Yukarıda size koyu yazı ile Chp milletvekilinin twetini paylaştım.



    Konuya tekrar dönecek olur isek, burada bunu ne kadar çirkin bir fırsatçılık, samimiyetsizlik olduğunu şu iki mesaj ile daha da belirgin hale getireceğim.

    Bir diğer konuya değiniyorum şimdi. İlk mesaj;

    ABD Kudüs’te elçilik açarken, Gazze’de on binlerce Filistinliye kurşun yağdıran İsrail’e en büyük tepki, 3 günlük yas ilan eden Türkiye’den yükseldi. Meclis’te özel oturum düzenlendi; AK Parti, CHP ve MHP ortak bildiriyle “ABD, İsrail zulmüne ortak oluyor” diyerek katliamı kınadı.

    Buraya kadar her şey normal.

    İkinci mesaj;

    HDP Diyarbakır Milletvekili Sibel Yiğitalp de "Partimiz Hdp’nin İsrail ile ekonomik, askeri, siyasi tüm anlaşamların sonlanması, İsrail'e ekonomik yaptırım uygulanması amacıyla Meclis genel kuruluna sunduğu genel görüşme talebimiz AKP ve MHP oylarıyla reddedildi." ifadelerini kullandı.


    E hani neden o zaman, mecliste siyasi bildirgeye ortak olmadın HDP . Yoksa İsrail babanız, sakın ha mı dedi, Pkk ya verdiği desteği mi çekerim dedi?




  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Siz chp nin ne olduğunu bilmiyorsunuz. Siz sadece rte nin size anlattığı chp yi biliyorsunuz. Ufkunuzu açın biraz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.