Şimdi Ara

İsrail ile yapılan anlaşmaların iptal edilme önergesi akp'liler tarafından reddedildi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
21.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
606 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hann- H kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bunu anlamıyorlar işte. Sırf muhalefet yapmak için muhalefet yapıyorlar. Kınadık işte daha ne yapalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    burada akp'ye sallayanlar çok saçma argümanlarla geliyorlar. israil ile ticari anlaşma var, ticaret var. sen bunları kaldırırsan şirketler batar. oradan kaç iş adamı türkiye'ye gelip iş yapıyor haberiniz var mı? liseliler çıkıp akp iki yüzlü diyor.

    protesto etmek farklı, ilişkileri kesmek farklı. 2018 yılında büyük devletlerden kimse israil ile ilişkilerini kesemez.
    E Rusya krizi sırasında çok dil döküldü bütün köprüleri atmayın diye

    Ne oldu?

    Milyarlarca dolar zarar

    Üstüne özür

    Kaç kişi de zarar etti hatta battı. Benim de yakın bir tanıdığım battı. Peki bu Rusya krizi sırasında ilişkilerin onca mahvolmasını bir kez eleştrebildi mi bir tekiniz? Yo varsa yoksa hamaset.



    Chp çok açık konuştu. Türkiye’yi iptali zor durumda bırakmayacak her anlaşma ve işbirliği iptal edilsin



    Yav bu kadar basit. Büyük bir tazminat yoksa ucunda iptal et diyor işte. Dinleyin anlayın şu chp’yi. Gayet doğru şeyler söylüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 16 Mayıs 2018; 14:31:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Haber kaynağı zaten yandaş medya, yalan atalım da belki inanan olur oyu bize verir hesabı
  • Hayatta inanmam

    İsrail ile yapılan anlaşmaların iptal edilme önergesi akp'liler tarafından reddedildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosis -- 16 Mayıs 2018; 15:59:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    burada akp'ye sallayanlar çok saçma argümanlarla geliyorlar. israil ile ticari anlaşma var, ticaret var. sen bunları kaldırırsan şirketler batar. oradan kaç iş adamı türkiye'ye gelip iş yapıyor haberiniz var mı? liseliler çıkıp akp iki yüzlü diyor.

    protesto etmek farklı, ilişkileri kesmek farklı. 2018 yılında büyük devletlerden kimse israil ile ilişkilerini kesemez.
    İşte o zaman, artizlenmeyeceksin fazla. Rus uçağını vurduğunuzda 2 milyon dolarlık işim iptal oldu benim.

    Avrupa'da işler aldım, Hollanda krizini patlattılar. Hepsi de içi boş goygoy. Tribünlere oynayan yöneticilerimiz boşa geriyor ortamı. Olan biz iş yapan insanlara oluyor. Sonra yöneticilerimiz bir bir tükürdüğünü yalıyor.

    Ama akıllandım. Artık "Türk" olarak hareket etmiyorum. Ne hali varsa görsün yöneticilerimiz. Kime çemkiriyorsa çemkirsin. Sloven şirketi ile iş tutuyor müşteriler. Ben de Sloven şirketi ile... Dünya'da Türk üretici gayet güvenilir olmasına rağmen, Türk siyasetine güven sıfır. "İlişkileri gerer bu herifler, olan bize olur" diye riske girmek istemiyor insanlar. Siyasi riski yüksek buluyorlar. Haklılar da...

    Özetle boşa yapılan atar zaten zarar veriyor bizlere. Tayyip Bey o kadar abarttı ki atarı, İsrail "alındı" ithalatı kesti mesela. Madem arkasını getirmeyeceksin, neden bu kadar sert tepki veriyorsun ki? "Ben ne gibi bir pisliğin üzerinde oturuyorum" diye sorgulamadan bu kadar sert tepki vereceksen, köprüleri yıkmayı zaten göze almadın mı şimdi? Herif kesti işte ithalatı... Bir ara İsrail'de bir firma ile iş geliştiriyorduk. Tutsa, ayvayı yemiştik belli ki... Bu kadar da güvenilmez bir siyasi yapımız var. O yüzden en sonunda bunalan Türk girişimci ne yapıyor? Yurtdışında firma kuruyor. Buradaki firmasını o firmasına taşeron ediyor. Bu da girişimciye vergi kaydırma olanağını beraberinde getiriyor. İsterse taşeron firmasına kar ettirmez, yurtdışı firmaya ettirir. İsterse yurtdışı firmaya ettirmez, taşeron firmaya ettirir... Eşeğin aklında hiç yoktu bu. Yöneticilerimiz düşürdü aklımıza... Siyasi riskin sebep olduğu iş kayıplarını engellemek için bir düzen kurduk, hop, vergi kaydırma imkanı da birlikte türedi. Nasıl engelleyeceksin şimdi bunu?

    O yüzden, baştan akıllı olacaksın. Geri tüküreceğin atarı yapmayacaksın. Bir atar yapıyorsan, üreticini, ihracatçını mağdur edeceksen arkasında duracaksın. Bir işe yaratacaksın. Duruşun belli olacak, dünyada da, ülkede de bir saygınlığın, saygınlığımız olacak ki, benim de kayıplarıma değsin lan. Ortada hiç bir kazanım yok. Ülke saygınlığı her geçen gün azalıyor. Üstüne ben de kaybettim. Yöneticilerimiz de tükürdüklerini her yaladıklarında saygınlıklarını kaybediyorlar. Herkes kaybediyor. Ne için? Üç kuruşluk koltuk için. Böyle bir mallık olamaz.

    Neyse, böyle giderse, bu düzende ben yokum aga. Onu bilin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 16 Mayıs 2018; 16:53:54 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Yok yanlış yazmışsın,

    hukuk gukuk demektir.

    Hepinize hatırlatacağım merak etme, takkiyeciler sizi, yukarıda yazdıklarıma cevap ver bakalım, hangisi yalan. Göstermelik cuma namazı mı, gazze çıkışı mı, şehit cenazesi mi, türban mı?

    Videonun uluslararası anlaşmalar ile ne ilgisi var?
    Oy verdikleriniz adamlar yıllarca bu adamlara Bakanlık yaptırdı bir defa hesap sormadınız ama lafa gelince sizden baka Müslüman yok. Hepiniz Bakara Makaracılar kadar Müslümansınız.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnoname -- 16 Mayıs 2018; 16:52:21 >




  • Cuma günü büyük oyunuz bozacağız..

    büyük resim..
    büyük oyun..
    bozacağız..
    fetöcü..
    hain..
    batı.
    kıskanç ameriga...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 16 Mayıs 2018; 17:59:50 >
  • T|G kullanıcısına yanıt
    ABD istediği için




  • Huseyin-ZST kullanıcısına yanıt
    son dediklerine ithafen çok saçma konuşmussun kardeşim. neden biliyor musun? çünkü bunların hepsi siyasettir. siyaset bir yalan söyleme sanatıdır. siyaset farklıdır. siyasette dürüst yoktur, güçlü vardır. sende farkındasın aslında siyasetin nasıl bir şey olduğuna ama hükümetten fazla haz etmediğin için tükürdüğünü yalamayacaksın falan deyip yüreğine su serpiyorsun alttan alttan. dünyada bütün siyaset ve oyunlar kirlidir ama türkiye mümkün olduğu mazlumun yanında olmaya çalışan bir ülkedir. arakan'da katliam yaparlar dünya susar, avrupa izler türkiye yardıma koşar. afrika'da türk kızılayı biter. türk halkı vefalıdır. her zaman mazlumun yanındadır. gazze olaylarında da mazluma olan oluyor.
  • Aktrollerin savunması ne acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • etkinus kullanıcısına yanıt
    Koka kola bicaklayin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir anlaşma yapılmışsa, altına imza atılmışsa ondan dönmek bir Müslümana yakışmaz, bundan sonraki adımlarını atarken İsraile karşı bir tavır almasını bekleriz. Var olan anlaşmaların iptal edilmesinde birçok sakınca olabilir. Ama en azından yenilerinin yapılmaması çok önemli. Bir diğer husus dünyanın bütün ticaretine bu siyonistler hakim, şimdi bunlara karşı savasacaksan her şeyi göze almalısın, bu millet bunu göze alacağı gün o zaman bizi yönetenlerin de gözü kara olur. Ne diyor peygamberimiz, bir millet nasılsa öyle yönetilir. Her şey birbiriyle bağlantılı bunu unutmayalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    O zaman bir zahmet iki de bir kalkıpta Filistinliler bizim canımız, kardeşimiz diye duygu sömürüsü yapmayın.
  • Coca cola döküp fanta içiyoz ya gerek yok...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dışa bağlılık böyle işte. Bağımsızlık bu yüzden önemli.

    Para akışı tamamen duygusal bir karar. Bütün gün lanetle ama ticaret yap, marjinallikte son nokta..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paranın, gücün kölesi olmuşlar için yarın İsrail en iyi ülke; öbür gün ise Filistinlilere zulüm yapıyorlar denir.

    Her şey göstermelik beyler amaç para ve güçtür bu dünya da.....

    Burada Akp destekçilerde maaşları için trollük yapıyorlar yada onlar sayesinde bir çıkarları olduğu için, yoksa kimin umurumda dolar uçmuş ülke batmış parası olan için ülke, vatan, din onur, haysiyet diye bir şey manasızdır ve sadece amaçları için bir piyondur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vollkan59

    Bırak Allah'ını seversen, boş boş birde konu açmışsın. Uluslararası anlaşmaların ,öyle kolay kolay silinemeyeceğini CHP adı gibi biliyor.

    Uluslararası hukuk nedir? Böyle bir şeyden haberin var mı?

    Buradan seçilirseniz, her gün hatırlatırım sana bu konuyu.

    Tüm CHP lileri görürüz o zaman.

    Saçma sapan, işler, yok Cuma'ya giderler, yok şehit cenazesine giderler (orada da kakır kakır gülerler), yok Gazze ye gideceğim, yok yıllardır umursamadıkları, insanların eğitim ve çalışma ve yaşam haklarını elinden alındığı, desteklediği günleri unutup, Türban alı çalışması....

    Takkiyenin dik alası.
    Eğer mevzu bahis vatanın şerefi, onuru ve itibarıysa yemişim uluslararası hukukunu. Ülkenin başındakiler az basiretli olsun böyle bir uygulama yapsınlar, gider ilk ben veririm oyumu akp'ye.
    Chp'liler cumaya gidemez de bir tek sen mi gidersin ?
    Şehit cenazesine gidemez de bir tek sen mi gidersin ? (Şehit cenazesinde gülen hıyardır, ama bunu eleştirmeden önce 15 temmuz açıklaması yaparken sırıtan damat BAKAN için bir eleştiride bulundun mu, hayır.)
    Gazze'ye de giderler, unuttukları insanları da ziyaret ederler. Bu gösterir ki adamlar hatalarından ders almış. Peki sen hatalarından ders aldın mı, tabi ki hayır.
    Cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın.




  • 20 milyona 10 vatandaşını satan adamların Filistin konusunda samimi olduğuna inanan ya çok saftır ya iflah olmaz yalakadir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu AKP'nin her zaman yaptığı gibi tribünlere oynanabilecek bir konu değil. Ondan reddedilmesi normal. AKP olmayıp başka parti olsa da reddedilirdi. Ülke yönetmeyi takım tutup futbol maçı yönetmeyi sananlar durup 2 dakika düşünsün. Tabii becerebilirlerse...
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Uçak krizinde rusya-türkiye nasıl durdurdu bir çok ilişkiyi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.