Şimdi Ara

İsrail, İkinci İsrail'i Osmanlı-Müslüman topraklarına kuruyor. Osmanlıcılar nerdesiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • En büyük destek İsrailden. Ne de olsa Kürtleri köleleri yapıp, bölgede kara gücü yapacaklar. Dinlerinide olabildiğince kısa sürede değiştirtecekler. Bölgeyi zaten biliyorsunuz. Ermeni dinsiz,imansız devşirme kaynıyor. Ajanlarda cabası.

    Suriyede Hava desteksiz bir hiç olan güçleri, kahramanlık yazıyormuş gibi gösteriyorlar. Kendilerini tatmin sadece. Zamanı gelince süngerden çekilen su gibi onlarında kanını akıtacaklar.

    Osmanlıcılara, Müslümanlara, İnsanımıza söylüyorum. Tam dibinizde, sizin topraklarınızıda kapsayan Siyonist Yahudi İkinci bir İsraile ne diyorsunuz? Ardından gelecek Arz-ı Mev'ud işkencesine?

    Müslümanların mallarının,topraklarının, ganimetlerinin üstüne İsrail çökecek. Rezervler, su kaynakları, verimli araziler.


    İsrail tam güçte, arkasında abd desteği. Sağ tarafında Nato. Sol tarafında İngiltere.
    Yunanistan, Ermenistan, Güney Kıbrıs zaten palazlanmış bekliyor. Üstüne İsrail'de saldırır bize. Yunanistan'ı borçları karşılığında ikna eder. Ermenistanın Büyük Ermenistan isteği. Kıbrıs'ta hala enosis hayali.
    Abdnin Hatay ve çevresine işgal planı.

    “Türkiye Müslüman ve demokratik bir ülke olarak bu konuda öncü bir ülkedir.
    İslamiyeti yıkmak istiyorsak önce Türkiye’den başlamalıyız.”
    David Rockefeller (Abdli para babası siyonist)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Artık mehter açıp hayaller görmeler bitti , avrupa bizi kıskanıyormu , dünyanın en güçlü ulusu bizlermiymişiz görecekler , A haber çok tehlikeli o kanalı izleyen bizi dünya gücü sanar.Sınırımızda azerbaycan hariç geri kalan tüm devletler düşmanımız , bana kalırsa kuzey ırak harekatı düzenlenmeli , kıbrısa girdiğimiz gibi. Ecevit gibi biri olsa keşke.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makarnaya devam.
  • Barzani'nin bağımsızlık hedefini komplo teorisi ya da hayal olarak göremeyiz. Bireysel olarak istediğinizi düşünebilirsiniz ancak devlet olarak bu hayali ciddiye almak gerekir. Bu hedefte en ufak bir ilerlemeye bile izin vermemek gerekir çünkü bunu geri döndürmek, hatta daha ileriye gitmesine engel olmak çok zor olur.

    O tvlerde gösterilen harita Barzani'nin asıl hedefidir. Bunu ham hayal olarak görüp bu adamın adımlarına kesin olarak engel olmadıkça geç de olsa hedefine ulaşır.
  • Bop eş başkanıda görevini laikiyle yerine getirdi . Artık ülkenin altında dinamit yerleşmiş oldu geçmiş olsun . Adım adım parçalarlar artık bizimkilerdr nutukla avunur artık ..!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  İsrail, İkinci İsrail'i Osmanlı-Müslüman topraklarına kuruyor. Osmanlıcılar nerdesiniz?
  • egemena E kullanıcısına yanıt
    Barzani köprüden geçene kadar ayıya dayı diyor. Bunlar da dayı diyor diye seviniyor işte. Siyasi öngörüleri bu kadar o trollerin.

    Bir de yılanın başını küçükken ezmediklerine pişman olacaklar ama o zamana kabak başka partiye de patlayabilir.
  • En büyük destek İsrailden derken? Hayali birde alinti yapmis üstelik. Cahilligin sinirlarini bu kadar zorlamayin.

    İsraille Barzani arasinda diplomatik iliski bile yok. Buna karsin, Turkiyeyle aralarinda 10 milyar dolarlik ticaret hacmi var.

    İsrail kimseye saldirmaz. İsrailin askeri kiymetlidir. İsrail, kürtlere sadece arkadasligini teklif edebilir, onu da kabul ederlerse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlcyoneAlex -- 25 Eylül 2017; 1:40:4 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.