Doğrumu Özkan.k? Albayım (@Allbaym) on X https://twitter.com/Allbaym/status/1742622208738873582?s=20 |
İsrail'i tek şikayet eden ülke Güney Afrika Cumhuriyeti.

-
-
Aynen treth.
-
İsraili yaratıcıya havale etmişsizdir belki.
Bm , mahkeme falan boş işler.
Yaratıcının gazabı daha kötü.
Yeryüzünden bile siler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sizin inancınız yok bellikide tarihdeki israil gibi devletere bakarsan kör gözün görür belki er yada geç israilin abdnin yok olacaktır.
-
Kaddafi öldüğünde Yahudiler bankerlerde astronomik paraları ortaya çıktı diğer yandan Orta Doğu da Müslüm iş adamı siyasetçi her Tatlısu müslümanının İsrail deyince gözünde dolar işareti oluşur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Babuş videoyu izledin mi?
-
oy verdiğin adamların protokoli yokmu.?
-
Koca İslam dünyasında, Güney Afrika mı dik durmuş? 2 lt kola, 4 kahve dökün belki kurtulur Filistin.
-
ona bakarsan bizim ülkede müslüman lakin siz dahil yahudilerin tarafındasnız.
-
Güney Afrika, ağir Hamas ve iran yanlisi. israil, kabul etmiş zaten, açik oturum yapilacak. israil ordusu gerçekten soykirim mi yapiyor, yoksa sivil kayiplari engellemek için her şeyi yapiyor mu ortaya çikacak olmasi açisindan güzel olmuş.
-
Hani iftira atmak büyük günahtı. Var mı kanıtın yahudilerin yanında olduğumuza dair.
-
Bu adam kim tamımıyorum. Neyden bahsediyor bilgim yok.
İsrail'e soykırım davası açılsa ne olur açılmasa ne olur ? Bir yaptırımı veya cezası olmadıktan sonra !
Bu mantıkla bizede 33 ülke resmi olarak bildiğin anayasalarında geçer şekilde meclisten çıkardıkları şekilde Soykırımcı diyor ! Buna AB üyesi ülkelerde dahil. Sözde Ermeni Soykırımını Türkler yaptı diyor ve tanıyor... Ne oluyor sanki incilerimiz mi döküldü onlar tanıdı diye !!! Veya bir ceza mı ödedik bir şey mi olduu yooo aynen devam ediyoruz hayata. Çokta umrumuzda sanki.
Bu tarz boş hareket ile ne olacağını sanıyorsunuz. İsrail çıkacak ben operasyon yapıyorum Terorist öldürüyorum katliam yapmıyorum diyecek çıkıcak işin içinden. Arkasında ABD'si İngilteresi Almanyası Fransası var iken BM'den ne çıkacak sanıyorsunuz İsrail e ??? 2 ayı geçti saldırılar ölen sayısı 25 000 e dayandı halen daha BM toplanacakta karar alacak ölme eşeğim ölme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 4 Ocak 2024; 17:16:24 >
-
Kur'an-ı Kerim'i yakan İsveç'i NATO alan imzayı kim attı sen onu söyle :)
-
cahal işveç natoya girmidi senin yaş 9-15 arası sanırım.
-
günahda sevapda bana ait yahudileri kınayan terör örgütleri ile aynı safta olmadığınızın kanıtı protokolo varmı.?
-
Birçok medeni ülke T.C. pasaportuna neden vize vermiyor araştırırsan nasıl sonuçlar doğurduğunu da görebilirsiniz...
-
Soykirim davasi gelecek hafta Laheyde baslayacakmis. Israil davaya savunmaci olarak katilacak, davanin önemli sonuclari olacaktir. Böyle davalarda herseyden önemlisi davaciya ne kadar ülkenin destek verecegi önemlidir. Yukarda dillinin dedigi gibi degil bu is. Israil soykirim tanimina uyan bircok eylem gerceklestirdi. Meydanlarda soykirim deyipte davaya destek vermeyenler bundan sonra Israile karsi konusamaz. Israil tankina Azerbaycandan giden petrolu bizimkilerin gemicikleri tasiyor. Bu ülkeye bircok kimyevi madde hatta cimento satiyoruz. Bu siyasal Islamcilarin yatacak yerleri yok, tek bildikleri meydanlarda miting yapmak, gercekte ise Filistinlilerin hayatlari umurlarinda degil, onlarin dertleri secimler.
Malezya Güney Afrikaya davada olan destegini yazili olarak bildirdi, Avrupadanda bircok ülke bu davaya destek olacaktir. Dava baslasin o zaman görürüz kim Filitinlileri gercekte düsünüyormus. Dava ayni zamanda Israile destek olan ülkeler ve kisiler icinde kötü sonuclar cikaracaktir, özellikle AB ülkeleri ve ABD.
Israilli bakanlarin acikca Filistinlileri Gazzeden Afrikaya sürme planlari yaptiklari ortaya cikti, bu bile soykirim tanimina uymakta.
-
Güney Afrika Cumhuriyeti bir islam ülkesi değil hocam. Zira ülkede müslüman yok denecek kadar az. % 1 falandır hani. Hristiyan çoğunluğa sahip.
-
birçok medeni ülke pkkya neden destek yada göz yumuyor yada ama onlar şarışın çocuk derken gazzdeki katliamı görmüyor.?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X