Şimdi Ara

İsrail güvenlik güçlerinin açtığı ateşte en az 62 Filistinli hayatını kaybetti (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
1
Favori
7.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-07C238B73

    Bu mesaj silindi.
    Oradaki dava Filistin değil Kudüs kafayı çalıştırın biraz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karşında dünyanın en gelişmiş silah ve elektronik sistemleri bulunan bir devleti varken çıkıp eline taş alarak gösteri yapmak nasıl bir cahil cesareti anlamak mümkün değil. Ayrıca 8 milyonluk israil’in, 1,5 milyarlık müslüman nüfusu şamar oğlanına çevirmesi kabul edin ya da etmeyin bence takdir edilesi bir yönetim gücünü gösterir. Müslümanların ise yıllardır mağduriyet ve boş konuşmaktan öte bir halta yaramayan kalabalıklar olması ayrı bir heyecan. Ellerinde bir 20 yıl sonra nerede olmak istediklerini beyan eden vizyonları dahi yok. İslam dini ve müslüman toplumlar dünya en zayıf halkalardır ve bundan 150 yıl sonra yeryüzünden silinecek ilk din olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah'tan rahmet diliyorum. Şu mübarek ramazan ayını kana bulayanları da Allah KAHHÂR ismiyle, kahrı perişan eylesin, inşallah.

    Esas hedef islam dır. Ama Allah'ın da bir hesabı vardır. Kıyamete kadar teminatı yüce Allah^tır.
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Ne yapsın insanlar, teslim mi olsun, yurtlarını mı terk etsin.

    O sizin gelişmiş über, süper, ultra silahlarınız , bakalım Allah'ın gazabı vurunca bir işe yarayacak mı, yoksa kaçacak delik mi arayacaklar.
  • die.Rache kullanıcısına yanıt
    Millet mi kaldı, daha doğrusu bunlara MİLLET denmez, ne deneceğini yazarım da süresiz ban alırız, meydanı boş bulurlar sonra.
  • el-KUDDÛS

    Hatâdan, gafletten, aczden ve her türlü eksiklikten çok uzak ve pek temiz...

    Allah, hissin idrâk ettiği, hayâlin tasavvur ettiği, vehmin tahayyül ettiği, fikrin tasarladığı her vasıftan münezzeh ve müberradır. O hatâdan, gafletten, acizden ve her türlü eksiklikten çok uzak ve pek temiz olandır. Bu bakımdan her türlü takdîse lâyıktır.

    İnsan su'-i ihtiyârı karışmadığı müddetçe kâinatta fıtrî olarak bulunan umumî temizlik hakikatı da, Cenâb-ı Hakk'ın KUDDÛS isminin tecellîsidir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Bu mesaj silindi.
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:38:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

    karşında dünyanın en gelişmiş silah ve elektronik sistemleri bulunan bir devleti varken çıkıp eline taş alarak gösteri yapmak nasıl bir cahil cesareti anlamak mümkün değil. Ayrıca 8 milyonluk israil’in, 1,5 milyarlık müslüman nüfusu şamar oğlanına çevirmesi kabul edin ya da etmeyin bence takdir edilesi bir yönetim gücünü gösterir. Müslümanların ise yıllardır mağduriyet ve boş konuşmaktan öte bir halta yaramayan kalabalıklar olması ayrı bir heyecan. Ellerinde bir 20 yıl sonra nerede olmak istediklerini beyan eden vizyonları dahi yok. İslam dini ve müslüman toplumlar dünya en zayıf halkalardır ve bundan 150 yıl sonra yeryüzünden silinecek ilk din olacaktır.
    Takdir edilecek bir durummuş, ne takdir edilecekmiş?

    Ellerindeki gücü, insanlık onuru gözetmeden vahşice, gözü dönmüş kuduz köpek gibi kullananımı takdir edelim?

    Yahu hiçmi insanlıkla alakanız yok sizin?!

    Şamar oğlanıymış?

    Bıraksın amerika bakalım bu rezil devleti himaye etmeyi, ortada İsrail kalırmı!

    Ya sabır!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kınama ve lanet is loading.

    Sonra bizimkiler de iki kınamayla Filistin’i korduğumuzu falan sanacak.

    Her neyse.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cplusgazoz -- 15 Mayıs 2018; 10:50:30 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O ölen Filistinlilerden önce senin insanlığın ölmüş haberin yok.

    Söyleyecek başka bişey bulamadım, yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PKK nasıl Zarar vermedi kafan mı iyi senin?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Üzülmedim ölmelerine. Yas falan da tutmayacağım onlara.



    Ülkemizde binlerce şehit oldu. Her geçen sene şehit sayısı arttı, her arttığında yozlaştırıldık. Eskiden 1 şehit dahi olduğunda yas ilan edilirdi artık en aşağı 10 şehit vermeliyiz ki sadece 1 günlük yas ilan edebilelim. Bakın bir gün diyorum. Başka ülkeden insanlar sırf müslüman diye ölünce 3 gün yas veriyoruz. Televizyonlarda köşelerde siyah kurdele asılıyor. Kaç senedir hangi şehitten sonra televizyonlara böyle bir kurdele geldi? Tolga çevik hariç programını iptal eden dahi olmadı. Gene komedi gene survivor her şey olduğu gibi devam etti.



    İsrail'i ben savunuyorum bu noktada. Hep katil İsrail şu bu deniyor. filistinin hiç mi suçu yok? Adamlara taş at,vur ama mermi yiyince katil İsrail. Hadi ya. Hani Türk polisi merhametli falan diyorsunuz ya yok amerikada hemen adamı vururlar falan,sizce hangisi doğru? Ben Amerikalıyı da savunuyorum burada. Sen git polise vur,küfret ama o sana vurunca hemen ses çıkar.



    Ben yas falan ilan etmiyorum. Çıkar şimdi başımızdaki zat onlara da kapıları açar gelin Türkiye'ye size biz bakarız Safız biz derler alırlar hepsini ülkeye.



    Türkmenler öldürüldü/öldürülmeye devam ediyor. Yas verildi mi? Kınandı mı? Müslümanlık Türklükten daha önemli tabi bunlar için. Arapların bir yerlerini yalamak Türklükten daha önemli.



    Tekrar tekrar tekrar diyorum ki ben yas falan tutmuyorum. Hatta bunlar öldürülünce gerçekten mutlu bile oluyorum. Sırf müslüman diye adamlar arkamızdan işler çevirsin ( pkklıları savunmak/korunmak, ermeni soykırımını kabul etmek vs ) ama onlar mazlum hadi yas ilan edelim. Hadi ya. Sayıları artar inşallah.


    Edit : bakın konu sivillerin ölmesi değil. Müslümanların ölmesi. Brezilya'da orada burada ( müslüman olmayan ülkelerde ) 500-1000 kişi ölüyor ( terörden,canlı bombadan,füzeden ) ama gelip kınamıyoruz,yas ilan etmiyoruz. Neden çünkü müslüman değiller. Müslüman olmayınca doğrudan olarak masum halk da olmuyor. İnsan insandır dini dili olmaz, elin filistinlisine yas ilan ediyorsak gidip müslüman olmayan ülkelere de acımalıyız madem. Ama dediğim gibi bunların amacı masum siviller ölmesin değil,müslümanlar ölmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teyfik Sikret -- 15 Mayıs 2018; 11:15:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: They Killed Kenny

    Ortak olan şeyse neden 100 yıl savaştılar farklı dindeler miydi o zaman? Ortak olan şey paradır. Herkes çıkar ilişkisine göre hareket eder. Din dediğin orta çağda kaldı. İngiltere neden Avrupa birliğinden çıktı din mi değiştirdiler de bizim haberimiz yok?



    Sizin gibileri din din diye uyuturlar böyle. Sokaklar evsiz insan dolu bir çok insan borç içindeyken 30 milyar Suriyelilere verirler niye din kardeşimiz çünkü. BAE farklı dinden olduğu için kabul etmedi Suriyelileri değil mi?



    Bizim ülkemizde protesto olduğunda değil polisin vurdukları hepiniz elinize pala alıp cikmadiniz mı sokaklara. O zaman sivilleri öldürürken sesiniz çıkmıyordu. O zaman yas ilan edilmiyordu. Onu geçtim AKP zamanında binlerce askerimiz şehit oldu 2 mehmet için ara veremeyiz diyenler 3 gün yas veriyor. Bunlar ne peki sayın dindar? Mehmetçik müslüman değil miydi?



    Protesto ediyor diyorsunuz videolara resimlere bakıyoruz adamlar ne buldularsa saldırıyorlar kimi taş atıyor kimi bilmem ne yapıyor. Dünyada polise taş atarsan o taşı bir tarafına monte ederler adamın. Bakma sen reis askerlere kışladan çıkma izni vermeyip karakol önünde PKK tarafından kimlik kontrolü yapılan bir ülkede yaşadığın için bilmezsin.



    Velhasıl kelam kimse bizim din kardeşimiz değil. Kafalarına füze yedikleri zaman akıllarına gelmeyecek kardeş olduğumuz. Gerçek kardeş zor günümüzde de yanımızda olur. Açıp iki araştırma yapsan Filistin'in PKK ya ne yardımlar ettiğini kendinde görürsün. Acaba Filistin ile PKK da mı din kardeşi bilemedim şimdi.



    Ona buna para saçacak kadar zengin ülke değiliz. Önce kendimizi güçlendireceğiz ki İsrail'e artistlik yapalım. Ha bu arada reis değil miydi ya meşrubat fabrikası açıyorum diye Coca Cola fabrikası açan?



    Neyse olayı anladın şimdi git gönül rahatlığıyla reise oyunu ver sonrada Filistinli kardeşlerimiz diye ağlamaya devam edebilirsin.

    Alıntıları Göster
    Tahmin ettiğim gibi oluk oluk akan cahilliğiyle bu arkadaşın söylediği doğrulara cevap verememiş. Bunlara ver mehteri sabaha kadar akitten gördüklerini anlatırlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Filistin de eli ekmek tutan gösteriye gidiyor mu acaba merak ediyorum. Bunlar hep işsizlikten oluyor. Gençler İsrail askerine taş atmayı hobi haline getirmiş. Bknz Güney ve Doğu Anadolu. Konsolosluk Kudüs’e taşınıyor diye ne bu yaygara,siz zaten zamanında İsrail’e topraklarınızı satmadınız mı? Sekiz aylık bebeğin protestoda ne işi var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurFB1453 -- 15 Mayıs 2018; 11:16:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TITAN

    İsrail'i savunanları anlamıyorum orada ölenler müslüman kardeşlerimiz değil midir?
    Değildir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seçim mi var
  • Kişisel görüşümdür;
    Ne filistin, ne de suriye ve diğer arap ülkeleri UMRUMDA bile değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atmaca57

    seçim mi var
    Sağdan oy almak için göstermelik protesto yoksa umurlarında değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten durum vahim, müslüman dünyasını takan yok, ölen müslüman olduktan sonra Batı sessiz kalıyor, hatta kendilerini Müslümanların başı zanneden en azından öyle davranmaya çalışan Arabistan, Mısır, BAE, gibi ülkelerden de tık yok. Aslından Filistin'lier birazda Dedelerinin yaptıkları hataların bedelini ödüyor. Osmanlı Devleti sadece dış müdahalelerle yıkılmadı bunu da kabul etmek gerekir.
  • Şu yorumun en çok beğeni alması forumun bilgi ve zeka seviyesini ve dahi körleşmiş zihniyetini temsil ediyor. Yazık çok yazık!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.