14 yıl sonra İsrail’le ilk buluşma! Erdoğan’dan kritik açıklamalar… İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı. İkili arasında yapılan görüşme sonrası açıklama yapan Erdoğan, "Bu tarihi ziyaretin Türkiye-İsrail ilişkilerinde yeni bir dönem olacağına inanıyorum" dedi. Herzog'u havalimanında Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve diğer yetkililer karşıladı. ![]() |
İsrail Cumhurbaşkanı Ankara' da Resmi Törenle Karşılandı

-
-
free palestine
-
davosa gidecek mi tekrar :D
-
Sonunda. 🇮🇱
-
İsrail, Türkiye'nin doğal müttefiki. Aynı şekilde Türkiye de İsrail için öyle. Umarım geçmişteki hatalar tekrarlanmaz, iki ülke birlikte çalışmaya devam eder.
-
rabiacilar nerdesiniz la?
-
ama ama ümmet ama siyonistler ühüüüüü
-
Bu dünyada şunu öğrendim cebinde paran varsa başını kaşırsın ne okul ne eğitim!
paran varsa kral sensin.
-
-
R akp politikasıdır, bahsettiğim R nin RTE ile alakası yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 10 Mart 2022; 0:40:54 > -
Vayy bizim torun gelmis.
Osmanli devletinin doğurduğu ewlat😡
Veya zoraki doğurtulduğu mu desek🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiye israilin hiçbir zaman müttefiki olmadı olamazda onlar için sadce israil oğulları var.
-
Boykotcu kuklalar nerde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
doğru bir karar. gerçi israil'i, bizimle barışmaya zorlayan etkenleri hiçe saymak olmaz.
Rusya istediğini alacağa benziyor. Abdullah çiftçi'nin dediği gibi olacak sanırım: "Rusya istediğini alırsa, Batı bizi çiçeklerle karşılayacak" demişti..
ona doğru gidiyoruz. hayırlısı bakalım.
-
daha bir kaç ay önce israile aralıksız hakaret eden forumun akları şimdi kem küm kem küme geçmişler, noldu la sesiniz soluğunuz kesildi yine puhahah
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 10 Mart 2022; 14:1:40 > -
İsraillilerin geldiği iyi olmuş.
Markete pazara gidip fiyatları görünce gücümüzü hissedecekler.
Bu ülke ne kadar zenginmiş diyecekler ve korkudan her istediğimizi yerine getirecekler.
Hele benzin istasyonuna giderlerse bittiler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaşasın ramazan geliyor ümmet yeniden coca cola içebilecek ......
bu arada neden Filistin değil de İsrail ...
-
Haber Medyayoutube
Manisa'da İsrail'i boykot etmek isteyen vatandaş, marketten aldığı kolaları yola döktü. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran görüntüde İsrail'i boykot etmek isteyen bir vatandaş marketten aldığı kolaları yola döküyor. Görüntülerde vatandaşın kolaları paketlerinden çıkartarak teker teker yolun kenarına döktüğü görülüyor. "Mısır, Suriye ve Filistin'deki müslümanlara eziyet yaptıkları için bende onların mallarını böyle eziyorum ve döküyorum" diyen vatandaş boş şişeleri ezerek İsrail'e olan tepkisini açıkça gösteriyor.https://www.youtube.com/watch?v=RRcYpieA8io -
van münüt, van münüt...
rabiacilar nerdesiniz la? |
ama ama ümmet ama siyonistler ühüüüüü |
daha bir kaç ay önce israile aralıksız hakaret eden forumun akları şimdi kem küm kem küme geçmişler, noldu la sesiniz soluğunuz kesildi yine puhahah |
davosa gidecek mi tekrar :D |
mazlum filistine ne oldu :D bumu islam aleminin lideri bi tarafımla gülüyorum :) |
Boykotcu kuklalar nerde
![]() |
Ümmetin elinde kola gözünde yaş.
![]() |
Benzer içerikler
- dikmen metrosu
- ibb bina tespiti
- pazarcık petrol kuyusu
- makam odalarında cumhurbaşkanı resmi zorunlu mu
- depreme dayanıklı masa
- havaray nedir
- gsm operatörleri
- ötv ne zaman kalkacak
- depremde olen sayisi
- tusaş iha
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X