Şimdi Ara

Isparta Nasıl Bir Yer ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üniversitesine giden var mı ? Varsa gözlemlerini anlatırsa memnun olurum.

• Kardeş 1 yıldır süleyman demirelde okuyorum . Isparta eskişehirden sonra türkiyede ki 2. Öğrenci şehridir . Sokağa çıkarsın yerlisiyle öğrecisini direkt ayırt edersin . Günün her saatinde her yerde öğrenci kaynar . Çok büyük bi şehir değildir benim gitme sebeplerimden birisii buydu sana temin ederim ki büyük şehrin boğuculuğundansa gel küçük şehirde sıkıl. Şehirde öğrencilerin kullandığı 2 yerleşim yeri var birisi otogar çevresi diğeri ise modernevler denen semt . Kafelerin bulunduğu şehir merkezine otogardan 15 dakikaya yürürsün. Otogarı uzak olarak algılama otogar şehrin göbeğinde kalıyor ve otogar çevresindede bir sürü mekan var ve dahası yapılmaya devam ediyor . Eğlence olarak 3 tane club var , takılan herkes öğrenci olduğu için gayet güzel zaman geçiriyorsun . Belli başlı publar var gider oturursun biranı içer muhabbet edersin . Ulaşım olarak merkezden kampüse kart ile 1.5 nakit 2 lira. Otobüsler 10 dakika da kampüste oluyor. Kampüs olarak gayet büyük diyebilirim . İçerisinde yüzme havuzu ve spor salonu bulunduruyor , havuzun fiyatı yanlış hatırlamıyorsam tek girişlik 4 aylık 80 liraydı . Kampüste genelde bütün öğrencilerin boş zamanlarında takıldığı gsf kantini var önü çimenlik falan güneşli havalarda herkes çimenlere yayılır . Yurt kesinlikle önermiyorum kimse yurtlardan memnun değil 2 öğün yemek 1-2 ay sonrasında mide bulandırıcı şekilde çıkmaya başlıyormuş . En güzeli tek kişilik apartlar , fiyatlar 400-700 arası değişiyor fakat gelirsen ve okul dönemi altında taşıtın olmayacaksa kesinlikle üniversite duraklarına maksimum 5 dakika yürüme mesafesinde bir yer ayarla kışın kar yağdığında okula gitmek rezillik oluyor . Merak ettiğin şeyler olursa seve seve yardımcı olurum . Isparta cidden güzel memleket şuan yaz tatilindeyim ama şimdiden orada ki öğrenci hayatımı özledim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• THIS IS ISPARTAAA
  • alexturner kullanıcısına yanıt
    Böyle okuyunca çok hoş bir yer geldi gözümün önüne.
  • Bolca gül ürünleri satan biryer.

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hocam Manisa'dan gelen birisi çok sıkıntı yaşar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakiyyyy

Hocam Manisa'dan gelen birisi çok sıkıntı yaşar mı ?

Bilmiyorum hocam. Sadece birkaç saat kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tuzla nasıl bir yer?
    8 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
  • Asker ogrenci karisik yer 50 .piyade ve komanda taburu orda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isparta guzel sehirdir tavsiye ederim.ben mezun olali baya oluyor ama dun arabayla icinden gectim.sehir merkezine giremedim ama yine de gelistigini gozlemlemek zor olmadi.ayrica yukaridaki arkadasa katiliyorum eskisehir'den sonraki 2. Univ. sehridir.

• alexturner kullanıcısına yanıt
    apart olarak tavsiye edebileceğin bir yer var mı?

• çöp
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.