Şimdi Ara

Ispanyolca Kursuna Giden Var mı? (istanbul)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar. eylül ayından sonra okulumun baslamasıyla istanbulda bir ispanyolca kursuna gitmek istiyorum.

    cervantesi zaten bilen bilir en buyuk ispanyolca kültür ve dil temsilcisi. bunu anlatmama gerek yok gidebilsem buna giderim ama euroyla birlikte yeni fiyatlarının fırlayacağını düşünüyorum. zaten hafta sonu icin fiyatlari 1450 falandi simdi kac olur kim bilir. ama a1 seviyesini 60 saatte bitirebiliyorsun tek kur yeterli yani. diger seviyeler 2ye 3e bölünmüs. daha gidip görüsmedim telefona çıkmıyorlar :d

    galataray üniversitesi var. ama internet siteleri güncellenmemis. en son 2018 nisan ayının kursu duruyor. bi duyum aldım binada yangın cıkmıs ve bakimdaymis bilemiyorum. ayica a1i 2 kura bölmüsler toplam 100 saat ögrenciye 1600 liraya geliyor. bu nisan ayındakı fiyat eylülden sonra 2019 zamı gelebilir tam emin degilim. internette gidenlerin yorumlarina bakarsak egitim kaliteli. hazirlik egitimindeki hocalar giriyor derslere. ayrica bi universite olmasi dolayisiyla gozume daha bi guvenilir geliyor ne yalan soyleyeyim.

    firenze var. a1 tek kur olarak 1500 lira 4 ay suruyor. 96 ders olarak veriyorlar. odemeleride aylik 375 lira olarak yapiyorsun. bu adamlarin asıl isi italyanca ve italyan okullarına giris falan ama ispanyolca aynı aileden oldugu için ispanyol hocalarda bulunduruyorlar ve ispanyolca dersleri de veriyorlar. gittim gorustum cok mantıklı geldi. fiyatına egitim materyalide dahil buda iyi bir sey. hem de her dili barındıran bi dil okulu olmaması hosuma gitti. adamların tek isi italyanca ve ispanyolca.

    bunlar gitmeyi düsündüklerim. a1 kuru için suanlık hepsinin fiyatı aynı oluyor. sadece firenzenin ödeme yönü daha güzel.

    cervantes > galatasaray > firenze gitmeyi istedigim kurs sıralamasıda bu sekilde. cervantesten ve galatasaraydan tam guncel bilgi alamadigim icin suan en yakın firenze gozukuyor.

    dunya dilleri merkezi : buraya gidecektim ki gidip konustum hocalarin türk oldugunu ogrendim. hosuma gitmedi. ayrica kadikoy subesi 1000 tl dedi bagdat subesi 1250 :d kendi aralarindaki bu tutarsizlik hosuma gitmedi kamusal degiller.

    yeditepe universitesi ispanyolca kursu : 850 tlye 6 haftalık a1 kursu var. ama 6 haftada a1in bitecegine inanmıyorum. süre cok az ve ders programı beni tatmin etmedi.

    bunlardan farklı olarak ; ben gittim gördüm, hosuma gitti , arkadasim gitmis gormus, yararli oyle duydum gibi cumleler kurabileceginiz tavsiye edebileceginiz baska bir egitim kurumu var mı? tavsiyelere açıgım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • güncel.
  • güncel.
  • bende yakın zamanda ispanyolca kursuna gitmeyi düşünüyorum ben konu açıcaktım ama sizin ki kadar detaylı olmayacaktı sanırım umarım cevaplayan olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TR_Asker

    bende yakın zamanda ispanyolca kursuna gitmeyi düşünüyorum ben konu açıcaktım ama sizin ki kadar detaylı olmayacaktı sanırım umarım cevaplayan olur
    cervantesle konustum 5 eylulden sonra yeni takvim ve fiyat belli olacak diyor. eger fiyati uygun olursa oraya yazilicam. ben baska sehirden gelicem hafta sonlari. eger o olmazsa firenze dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 eylülü kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ama bende bir telefonla vs görüşmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TR_Asker

    5 eylülü kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum ama bende bir telefonla vs görüşmeyi düşünüyorum bakalım ne diyecekler
    suan sınıfların hepsi zaten eylül sonrası açılıyor. cervantes ekimde başlayacak büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-DA02D78F4

    suan sınıfların hepsi zaten eylül sonrası açılıyor. cervantes ekimde başlayacak büyük ihtimal.

    Alıntıları Göster
    google da çıkan kurslarda en iyi yorumlar sdm ispanyolca kursuna gelmiş yarından tezi yok telefonla görüşüp eğer uygunsa kursu görmek istiyorum bakalım dedikleri kadar varmıymış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.