Şimdi Ara

İspanyolca Geliştirmek İçin Ne Yapılabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.  


    Biraz merak, biraz heves, biraz da ingilizce'ye benzemesi sebebi ile İspanyolca çalışmaya başlamıştım. İngilizcem ileri seviyede olduğu için İspanyolca'nın cümle yapısını da kısa bir sürede çözüp ana hatları ile insanlarla iletişim kurabilecek düzeye gelmiştim. (Bir nesnenin rengini, konumunu, sıfatını belirtmek. 5N1K sorularını çok basit düzeyde sorabilmek, bildiğim sıkça kullanılan fiilleri çekilmeyerek 'evden geliyorum' 'buraya gidiyorum' 'elma yemek istiyorum' gibi basit ama kendimi ifade edebilmek gibi)  


    Bu becerileri kazanmamın üzerinden birkaç yıl geçti, hala çoğu bilgi aklımda olmasına rağmen sıfırdan eğitime başlamak istiyorum. A1-A2-B1-B2-C1 şeklinde ilerleyen bir formatta öğrenmek istiyorum çünkü bu şekilde daha verimli öğreneceğimi düşünüyorum. Bunun için Udemy'den bir kurs satın aldım ve şu anlık iyi gidiyor.


    A1 ve A2 düzeyini kendimce halledebileceğimi düşünüyorum. B1 ve B2 düzeyini ise kursa giderek halletmeyi düşünüyorum. Malum kurs fiyatları biraz yüksek olduğu için mümkün olduğunca kendimce halletmek istiyorum.  


    Sizin de bu şekilde deneyiminiz olduysa veya eğitim konusunda tecrübeleriniz varsa önerilerinizi bekliyorum. Önerdiğiniz kaynaklar (ücretsiz olursa çok daha iyi olur) ve önerdiğiniz teknikler nelerdir?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.