Şimdi Ara

İspanya domineligi bitti artik (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
0
Favori
10.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jakiro125

    yav he he ispanyolların ölüsü> ingilizlerin dirisi

    Malum takımın malum taraftarı işte. Böyle konuşması normal. Size göre de Türkiye de en iyi iki büyük takım yok siz varsınız.

  • son 12 yılda şampiyonlar ligini 8 kez ispanyol takımları , yine son 12 yılda avrupa ligini de 8 kez ispanyol takımları kazanmış olması dışında bir sıkıntı yok  

  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Gören de sanar ki Liverpool inanılmaz pozisyonlar kaçırdı. Mane direkten dönen. Salah sağ ayak bir tane de salahın iyi bir şutu vardı o yani.


    Bomboş şutlar kalan hepsi. Real Madrid'in bir golü verilmedi. Zaten 1 tane de attı. Bir Tane da casemironun kaçırdığı var. Net pozisyon olarak başa başlar. Nasıl ezilmiş oluyor?


    Şu çok şut atmanın boş koşmanın maç kazandırmadığını öğretemedik hala size. 2016dan beri aynı terane


    İngliizler daha mı üst :D İngiltere liginin ilk üç takımın Real Madrid eledi. Unitedı Atm eledi. Cortuoisi konuşuyorsun ya rulliye dua et sen. Rulli olmasa Final maçı Madrid vs İspanya köy takımı arasında olacaktı

  • Maçı izlememişsin belli. Real in pozisyonu ofsayt zaten. Yeni kurallardan haberin yok. Kalecinin arkasında kalan oyuncu sayılmıyor. Liverpool ise çatır çatır top oynadı. Bütün herkes bile diyor kupayı kaleci kazandırdı diye hala daha boşu boşuna inkar ediyorsun. Tabi maçı izlemeyip özeti atlata atlata izleyince böyle oluyor.

  • Kara Mithat kullanıcısına yanıt

    Adam konuyu zaten 2018 in sonunda. Yani 2019 sezonundan itibaren söyleyerek açmış.


    2019 dan beri de söyledikleri doğru çıkmış zaten. İspanyollar bir kere kazanmış. O da bu sene. İspanyollar şampiyon olamaz dememiş. Domineliği bitti demiş. Dedikleri doğru yani.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsanelerölmezunutmayın -- 30 Mayıs 2022; 8:18:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

    Maçı izlememişsin belli. Real in pozisyonu ofsayt zaten. Yeni kurallardan haberin yok. Kalecinin arkasında kalan oyuncu sayılmıyor. Liverpool ise çatır çatır top oynadı. Bütün herkes bile diyor kupayı kaleci kazandırdı diye hala daha boşu boşuna inkar ediyorsun. Tabi maçı izlemeyip özeti atlata atlata izleyince böyle oluyor.

    Bence sen ne izlediğini anlamıyorsun olabilir. Bakmak ile görmek farklı şeyler

    Mesele adamın arkada olması mı sencee cidden ahahahaha




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 30 Mayıs 2022; 8:35:54 >
  • maçı izlemeyip kağıt üzerindeki istatisliğe bakan biri LVP'nin Real'i ezdiğini zanneder ama şutları izleyince ben de LVP'nin ezici bi oyununu göremedim. çok fazla şut çekmek, ezici oynamış olmak değildir.

    ortalıkta iyi bir kurtarışın var olması, bilinçli atılmış mükemmel bir şutun var olduğunu göstermez. herif şut vuruyor, şut belki kalecinin üzerine gidecek, sonra şut kendi oyuncusuna çarpıp sekiyor ve şans eseri köşeye yöneliyor ama topun hızı kesiliyor. Courtois bunu kurtardı diye millet "inanılmaz kurtarış" diyor. tamam kurtarış çok iyi ama LVP'nin atağı da şutu da üfürükten teyyare abi kimse kusura bakmasın.

    LVP'nin çoğu şutu ya fason şut (şut olmuş olsun diye vurulmuş şut) ya da iyi şut olsa bile çok zor pozisyonlarda vurulmuş şutlar. Real attığı her iki golde de boru gibi net pozisyon var. LVP böyle net pozisyon yakalayabilmiş mi onu söyleyin. önünde 5 tane defans yerleşmişken vurduğun şut direkten döndü diye rakibi ezmiş olmuyorsun. Real'i iki gol pozisyonu dışında da yakaladığı çok net gol şansları oldu, son anda Real oyuncuları aptalca pas hataları yaptıkları için net gol olacak pozisyonları şut dahi vuramadan kaçırdı Real.

    ben ortalıkta Real'i ezmiş bir LVP oyunu göremedim. Real bu maçta LVP'den daha çok sayıda "yüzde yüz gol pozisyonu" denen pozisyon yakaladı. Trent'e sürekli orta açtırıp şut abandırarak, Salah'a topu geri çektirip ters çatala şut deneterek rakibi ezmiş olmuyorsun. o zaman Real alsın Bale'i oyuna, Bale orta sahadan 30 tane şut vursun, Alisson hiçbirini yemeyecek tabi, sonra Real taraftarı: "abi şut sayımıza bakın ya" desin. böyle bi dünya yok. rakibi ezmek demek, rakip defansı rahatça geçip kaçırılması çok zor gol pozisyonlarını rahatça yakalayabilmek demektir. LVP'nin yaptığı tek şey "çok sayıda" şut çekmek idi. ama şut kaliteleri düşüktü çünkü Real'in açık vermemesi nedeniyle hep zor pozisyonlarda zor şutlar denemek zorunda kaldılar. LVP kendi defasında ise çok sayıda açık verdi Real'e. Villarreal bile LVP karşısında çok rahat şekilde ve fazla sayıda yüzde yüz gollük pozisyonlar yakalayabildi. savunmanız bu kadar kötüyken nereye rakibi ezmekten bahsediyosunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 30 Mayıs 2022; 15:56:8 >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Öğretemedik şunu bir türlü işte hocam.Maçı özetten izleyip geliyorlar. Real hem skoru alan takım hem de net pozisyonu daha fazla. Kaleye körlemisene şut atmayı top oynamak sanıyorlar. İngilizler bu yüzden başarılı değil zaten. 10 yıl oldu nerdeyse bu forumda ispanya epl tartışılıyor. Hadi biz görmüyoruz diyelim sonuçlar da mı yalan söylüyor. Villareal bile liveyi eliyordu az daha. Atm cityiy eliyordu. Reale bile kalmıyordu iş. Eplnin ilk üç takımı geldi çarptık gönderdik. Daha ne istiyorlar anlamış değilim.

  • Real de oyun namına hiçbir şey yok. Tamamen şans ve bal. Sen maçı izlememişsin belli ki. Ofsayta bile gol diyene gülerim ben anca.

  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Şans ve bal bir kere olur dört kere olmaz.  

  • Hocam tüm maçları izledim. Real cidden bu sene çok şanslı takımdı. Genel olarak şans faktörü Real de her zaman mevcut. Nasıl fenerde bir basiretsizlik varsa realde de aksi yönde şans mevcut. Bu sene ekstra ballıydılar.

  • Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

    Hocam şans bir kere olur hadi bilemediniz iki kere olur ama üst üste bu kadar mucizevi galibiyetlerin bir sebebi olmalı. Son dakikada gelen gollerin oyuncu değişiklikleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum şahsen. Camavinga, Rodrygo gibi rezerv oyuncuların oyuna ettikleri tesir ile açıklayabiliriz bence bu durumu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 31 Mayıs 2022; 10:32:16 >
  • her konusanı adam zanneder deger verırsenız boyle olur asdasdas :D
  • ATM son saniye golüyle kupayı kaçırdığında Arda Turan şöyle demişti: "Tarih kazananları yazar"
  • Özetle İspanya dominasyonu bitti artık. Konuyu açan arkadaş doğru söylemiş. Yeni yıldızlar, yeni ambargo koyacak klüpler geliyor.
  • ULAN KAC YASINA GELDINIZ HALA FUTBOL DA FUTBOL.


    BI ISE FALAN GIRIN AMK.

  • O zamanlar ne yazdıysak gene geçerlidir. İspanyollar turnuva takımıdır. Havalandığın an çakarlar kafana.. zaten Real Madrid bu işin tanrısıdır. Geriye kalan tüm kulüpler onu eğlendirmek için vardır.
  • İspanya domineligi bitti artik

    Aynen ispanya bitti aynen
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.