Şimdi Ara

ISO dosyalarını açmak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
56.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • internetten playstation2 için pes2009'u indirdim.49 adet RAR. dosyası bulunuyor ve her birinin içindede birer ISO. uzantılı dosya.ancak bu ISO.dosyalarını nasıl açacağımı bilmiyorum, daha önce hiç yapmamıştım.Power ISO virtual driver programına da sahibim, ne şekilde yapacağım konusunda yardımcı olursanız sevinirim..



  • ps2'de oynayacaksan,önce 49 adet rar dosyasından birini sağ tıklayıp herhangi bir yere çıkar(extract) de, sonra boş bir DVD'yi DVD yazıcına yerleştir "ultraiso" ile "imajı diske yazdır"a tıkla,rar'dan çıkardığın dosyayı seç.biraz zaman alabilir yazdırma işlemi.

    ultraiso yerine nero'yu da kullanabilirsin.nero'da da "kalıbı diske yazdır" seçeneği bu iş için uygun.
  • çok teşekkür ederim ama biraz kafam karıştı kusuruma bakmayın daha önce böyle bir işlemi(iso dosyasından)yapmamıştım.şimdi 49 adet rar.'lı dosya ve her birinin içinde de birer adet iso. var.bu 49 dosyadan sadece herhangi biri için mi bu işlemi yapıcam diğerleri için gerekmiyor mu onu mu demek istiyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigatron23 -- 31 Ekim 2008; 13:03:09 >
  • rar dosyalarını açtığım sırada "m-pes09.ISO içinde paket veri hatası.cilt bozuk" mesajı verdi...

    3 gb dosyayı boş yere mi indirmiş oluyorum

    ayrıca 49 dosyanın sadece 31'i rar dosyası halinde bunda bir sorun yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigatron23 -- 31 Ekim 2008; 15:06:09 >
  • Arkadaşım şimdi ben anlatayım sana:

    1- İndirdiğin 49 adet dosyanın ilkine sağ tıklıyorsun.(Part1.rar uzantısı)

    2- Klasöre çıkart diyorsun.

    3- Bir görüntü dosyası oluşacak. Bu dosyayı Nero programı ile boş bir DVD ye yakıyorsun.

    Not: Dosyaları açmak için bilgisayarında WinRAR programının kurulu olması gerekir. Eğer dosyaları açarken hata verir ise hangi part(cilt) olduğu söyler. Bunun anlamı o partı indirirken bağlantının kesilmiş olması yada hatalı şifre dir. Hatalı partı internetten tekrar indirip denemen gerekiyor.
  • o kadar da acemi değilim win rar tabii ki yüklü..rar dosyalarını çıkartırken cilt hatası veriyor indirmede bir sorun oldu sanırım hangilerinde hata olduğunu zaten söylüyor en baştan yüklemem gerekecek ama nasıl yapmam gerektiğini anladım teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigatron23 -- 31 Ekim 2008; 15:29:54 >
  • sanıyorum halloldu.2,92 gb'lik dediğiniz gibi bir dosya oluştu çıkartma işlemi sonucunda..fakat bunu ne şekilde diske yazdırmam gerekiyor.nero kullanıyorum ve bu cdyi playsatation2 de kullanıcam.
  • Nero'da kalıbı diske yazdır seçeneğiyle isoyu seçerek yazdır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ozanunal

    Nero'da kalıbı diske yazdır seçeneğiyle isoyu seçerek yazdır.

    ya da ultraiso ile CD imajı yazdır diyoruz CD dediğine bakmayın DVD de yazdırırsınız imaj neyse odur.bu arada indirdiğin oyunun adı nedir?inşallah tahmin ettiğim oyundur.
  • indirdiğim oyun pro evolution soccer 2009 ps2 versiyonu..ancak tüm bu söylenenleri yaptım, iso dosyalarını açtım o şekilde dvd'ye attım olmadı, dvd'ye direkt iso dosyası yarat şeklinde attım bu kez de olmadı..ilk açılışta sony playstation2 yazısı çıkıyor tamam açıldı diyorum ancak devamı gelmiyor.sanırım birşeyleri ya eksik yapıyorum ya da yanlış off 3 adet dvd çöpe gitti bu arada

    bir resim dosyası var birde sarı power iso dosyası hangisinden açmam gerekiyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigatron23 -- 31 Ekim 2008; 19:58:42 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tigatron23

    indirdiğim oyun pro evolution soccer 2009 ps2 versiyonu..ancak tüm bu söylenenleri yaptım, iso dosyalarını açtım o şekilde dvd'ye attım olmadı, dvd'ye direkt iso dosyası yarat şeklinde attım bu kez de olmadı..ilk açılışta sony playstation2 yazısı çıkıyor tamam açıldı diyorum ancak devamı gelmiyor.sanırım birşeyleri ya eksik yapıyorum ya da yanlış off 3 adet dvd çöpe gitti bu arada

    bir resim dosyası var birde sarı power iso dosyası hangisinden açmam gerekiyor?

    imaj yazdırırken mümkün olduğu kadar yavaş bir hız seç.yine olmuyorsa ya oyunda bir sorun vardır ya da ps2 lensinde.son zamanlarda ve birçok oyunda öyle sorun çıkarıyorsa sorun lenste olabilir. yine olmazsa ps2'yi açıp lensi temiz; iz, kıl,tüy bırakmayan bir bezle sil bastırmadan.önemli: adamlar çok enteresan bir şekilde montaj yapmışlar,insan açarken kırarım diye korkuyor,yavaş ve dikkatli bir çalışmayla herşey açılır.

    açarken cihaza birşey olursa sorumluluk kabul etmem ben açtım çünkü.


    ayrıca kaliteli boş CD/DVD'leri tercih edin, verbatim gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Kasım 2008; 3:17:09 >




  • cihazımda bir sorun olduğunu sanmıyorum cd seçmiyor hepsini zorlanmadan açıyor.genelde verbatim kullanıyordum ama bitti bu kez maxell vardı elimde onlarda fena sayılmaz.ayrıca en düşük hızda çekiyorum ama bu kez olmadı.sanırım dosya hatası mevcuttu neyse sağlık olsun gider parasını verir alırız onda değilim ama o kadar uğraştım 5 tane cd yaktım emeğime yanıyorum..

    tüm arkadaşlara zamanlarını ayırıp yardımcı oldukları için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar bayatlamış bi konu belki ama müsade ederseniz ben yeniden açmak istyorum
    internetten ps2 oyunu indirmekteyim 20 partlık bi oyunun 10 uncu partındayım şimdiden partları açmaya çalıştım (açmak doğrumu onuda bilmiyorum )
    gerekli cilt yok diye bi hata veriyor bu partların hepsini indirmem gerektiği anlamına mı geliyor yoksa partlar mı bozuk yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden cok teşşekür ederim
  • Deamon Tools ile açacaksın direk yüklemeye geçer o
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LivinG DeaD

    Deamon Tools ile açacaksın direk yüklemeye geçer o

    mesajı okumadan ne diye yorum yazıyosun ps2 için diyor adam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arda_83

    arkadaşlar bayatlamış bi konu belki ama müsade ederseniz ben yeniden açmak istyorum
    internetten ps2 oyunu indirmekteyim 20 partlık bi oyunun 10 uncu partındayım şimdiden partları açmaya çalıştım (açmak doğrumu onuda bilmiyorum )
    gerekli cilt yok diye bi hata veriyor bu partların hepsini indirmem gerektiği anlamına mı geliyor yoksa partlar mı bozuk yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden cok teşşekür ederim


    Winrar, rar'lı dosyaları sırayla açar. Sizde 10 adet part varsa 11. parta geldiğinde bu partı açmaya çalışacak, olmadığı için de sizi uyaracak ve orada hata verecektir. Tamamını indirmelisiniz.
  • şimdi, öncelikle o parçalardan birini sağ tıklayacaksınız klasöre çıkart diyeceksiniz. ardından iso dosyası klasöre çıkmış olacak. poweriso isimli program ile açacaksınız o iso dosyasını. yukarıdan yerleştire bastığınızda eğer bir sanal sürücü göremezseniz sürücü sayısını 1 yapın. daha sonra boş olan sürücüye tıklayın ve yerleştire basın. daha sonra iso dosyasını seçin. bilgisayarıma giderek yeni gelen sanal diskten yükleyin.
  • arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim
  • Bozuk cilt hatası veriyorsa hata verdiği partı tekrar yüklersen büyük ihtimal sorun kalmayacaktır.

    Bir kaç kez benimde başıma gelmişti. Yeniden partı yükleyince çözüldü.

    Ayrıca film vb. dosyalar da aynı hata ile karşılaşırsan. (partlardan birisi yarım kalmadıysa)
    Winrar da çıkart dedikten sonra hatalı/bozuk dosyayı koru diye bir seçenek var onu işaretlersen işlem bitince dosyayı silmez ve genellikle film dosyası bozuk olmuyor. Düzgün bir şekilde izleyebiliyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.