Bildirim
İsminizin yanına karikatür yazıp Google'da aratıyoruz ilk çıkanın SS'ni koyuyoruz (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-

_____________________________ Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar Püskevitler birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar şakalaşıyorlar ! O çocuk aklından geçiriyor benimde bir çikolatam olsa, benimde bir püskevitim olsa diyor. Anne bize niye almıyorsunuz ! Bizde niye yok diyor ! -

_____________________________ Şöyle güzel bir imza olsada kullansak -
quote:
Orijinalden alıntı: SüperEspri

Tam aşağı doğru iniyordum ki, adaşımı buldum. Aynı karikatür, koymama gerek yok._____________________________ FORUMDA DEĞİLSEM, BİL Kİ EVDE DEĞİLİM -
İlk çıkan değil ama en hoşuma giden buydu.

_____________________________ -

_____________________________ Ölüm en büyük uyarıcıdır.
Nasihat isteyene ölüm yeter.
-

-

Adım Berkay hahhahahha :D

_____________________________ iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless -
-
İsmi sami olan yandi
Aksam editlerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak... Metal Müzik süslü sosyete kızlarının değil,onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür.
(wayne's world , wayne's world party time excellent!) -
İlk resim açılmıyor, bu ikincisi

_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -

Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı