Şimdi Ara

İsmini bilen var mi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kucukken izledigim bir cizgi filmi anlaticam az bisi var aklimda lutfen yardim edin ismini bulmama lazim. Evet anlatiyorum.

Simdi bi kız wardı yetim dedsiyle yasiyordu. Bunun en yakin arkadaşı erkek biri özel bi gücü wardı icat yapabiliyodu. O sehirdede özel cocuklar japonyada bi okula goturulup egitiliyolarmis.
    Bu cocugu goturuyorlar. Kiz bunu duyuyor hayattaki tek arkadasinin pesinden gidiyor. Dedesine mektup yazip.
    Sonra kiz yollara dusuyor. Otobusten gidiyor zornan buluyor ama özel gucu olmayanlari iceri almiyorlarmis
    Kiz zornan gitmisti. Oranin upuzun duwarina yaslais aglarken bir anda duwar patliyor we bi cocuk kacmaya caliiyor
    Sonra kiz yaralaniyor Bu cocugun gücü ateş kacamiyor falan oralari cok hatirlamiylrum
    Kizi iceri aliyolar. Ogretmenin biri yardim ediyor arkadasindan gorusuyor kizin ozel gucu olduguna inaniyorlar ama bunu nasil bulacaklarini bilmiyorlar
    Orada da bi orman warmis bunu ormana gonderiyorlar. Kiz gidiyo bi seyler oluyo orda falan sonra ilerde arkadasini goruyor tam ona dogru gidcekken ates gucu olan cocuk durduruyor we beni durdur onlara zarar vermemem icin diyo we elini kaldirip biseyler yapiyi iste arkadasinin etrafinda ates oluyo kiz korkuyo napacagini da bilmiyor gücüde yok cocuk bunu agaca yaslamis tutuyo arkadasina kosmasin diye sonra ates yukseliyor yaklasiyor kiz baya telaslaniyor we bi anda bagiriyor we tum ates sofalan
    Kizin gucu kalkan gibi bisey iste neyse bu derslere basliyor orda ki hocalarin bile gucu war hoca derste gucunu kontrolu ogretiyo bu hocada gecmise gidiyor engelleyemiyor kzi tahtaya kaldiriyor tam gecmise gitcekken kiz napacagini bilemiyor telaslaniyor hocaya sariliyor we hoca gitmiyor herkes cok sasiriyor falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bunun Nedenini Bilen Var Mı?
    17 yıl önce açıldı
    Ne olduğunu bilen var mı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.