CHP'nin şaibeli kurultay soruşturmasına MASAK damgası! Hesaplara yapılan transferler deşifre oldu ![]() CHP'nin şaibeli kurultayıyla ilgili başlatılan soruşturmada MASAK raporu da dosyaya girdi. Dosyada, 55 hesaptan 16'sında kurultay döneminde aylık olağan dışı nakit yatırma işlemi tespit edildi. O hesaplar arasında CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile gazeteciler Şaban Sevinç ve İsmail Saymaz'ın da olduğu görüldü. Alınan paralar ise dudak uçuklattı. CHP'nin 38. Olağan Kurultayı şaibe iddialarıyla yankılanmaya devam ediyor. Başlatılan soruşturma çerçevesinde gazeteci Tolgahan Erdoğan tanık olarak ifade verdi. İfade bomba gibi iddiaları gündeme getirdi. Erdoğan 6 Kasım'da kurultay bittikten sonra bir kafede oturduğu sırada iki UBER şoförünün konuşmasına denk geldiğini söyleyip yaşananları şöyle anlattı: "Neler olduğunu sordum.'Ağabey, 5 Kasım 2023 Pazar günü dört VİP arabayla Tepebaşı'ndaki İstanbul Planlama Ajansı'ndan (IPA) 6-7 kişiyi alarak Laleli'deki Taç, Karadeniz, Servet ve ATS Gold Döviz bürolarına gittik. 50 MİLYON DOLARLIK İŞLEM Sabah Gazetesi'nin haberine göre, 5 Kasım 2023 Pazar günü "bazı döviz bürolarının açtırılarak 50 milyon dolar meblağında işlem yapıldığı" iddialarına yönelik olarak araştırma yapılması için Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından MASAK raporu talep edildi. Bu kapsamda MASAK tarafından 55 kişiye ait hesap hareketleri incelendi. İncelenen 55 hesaptan 16'sında kurultay döneminde aylık olağan dışı nakit yatırma işlemi olduğu tespit edildi. MASAK RAPORUNDA OLAN İSİMLER Aylık olağan dışı nakit yatırılan hesaplar arasında, makamında teröristler tarafından şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın alıkonulduğu ana ait fotoğrafı yayınlayıp "Adalet, adalet sarayında böyle sağlanır." şeklinde skandal paylaşım yapan İBB çalışanı Eda Ezgi Yıldız, belediye meclis üyeleri ve 'suç örgütü kurmak ve yönetmek', 'suç örgütüne üye olmak', 'rüşvet verme', 'ihaleye fesat karıştırma', 'edimin ifasına fesat karıştırma' ve 'mal varlığı değerlerini aklama' suçlarından tutuklanan CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile gazeteciler Şaban Sevinç ve İsmail Saymaz da yer aldı. MASAK raporundan olağan dışı para yatırma işlemleri de tek tek belgelendi. İŞTE ALDIKLARI PARALAR Buna göre, terör sevici Eda Ezgi Yıldız'ın hesabına 890 bin 975 lira, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın hesabına 7 milyon 383 bin 599 lira, Gazeteci İsmail Saymaz'ın hesabına ise 8 milyon 213 bin 593 lira yatırdığı görüldü. Şaban Sevinç'in 521 bin 732 lira, belediye meclis üyelerinin hesaplarına 10 milyon lira ila 350 bin lira arasında da para yatırıldığı belirlendi. Elden yatırılan paraların nasıl elde edildiği araştırılacak. |
İsmail saymaz 8 milyon, Şaban sevinç 521bin CHP'nin şaibeli kurultay soruşturmasına MASAK damgası!

-
-
Allah'ım yaa.. şuan buna troll diyenler vardı ya,
Bir gazeteciye milyonlarca tl para neden verilir.
Bağımsız araştırma yapsın diye mi en iyi niyetle:))
----
Bunlar Masak raporlarına yer almış.
Umarım İsmail Saymaz çıkar der ki, "yalan", "iftira, bakın hesap dökümüm..."
bakalım ne zaman diyecek, yada sessiz mi kalacak?
-
iftiracılar,algı yapmayı fetöcü abilerinizden mi öğrendiniz?
buyur Şaban Sevinç kendisiyle alakalı olan şeyi açıklamış.
MASAK raporunda hesabında kaç para olduğunu yazanlar paranın kimden geldiğini neden yazmıyor. kimden gelmişse o kişi o parayı nasıl elde ettiğini niye rapora yazmıyorlar?
işiniz gücünüz algı ve yalan.
x (formerly twitter)
Şaban Sevinç (@sabansevinc2) on Xhttps://x.com/sabansevinc2/status/1910809392624054421 -
FAZİLET DURAĞI Bozacısı fondaş İsmail
Saraçhane Bülbülü Şaban:D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık konuşmak lazım bu bilgi TEK BAŞINA DELİL OLMAZ.
Masak raporu bir tarih belirliyorsun ve o süreçte hesaba giren paraları gösteriyor sadece. Bu para nerden gelmiş kimden gelmiş kara para mı ak paramı bilmez sadece gelmiş der.
Bu insanlar bu kadar saf veya cahil değildir diye düşünüyorum. Usulsüz para alacak ve bunu hesabına yükleyecek kadar ! Maaşlı çalıan birine senin hesabına bu para nerden geldi diye sorulacağını bilemiyecek insanlar değil bunlar.
Haa bu kadar saf ve cahil iselerde bilemem çünkü TAM KURULTAY HAFTASI OLAN HESAP HAREKETLERİ BUNLAR. Adamlar durmuş durmuş tam CHP kurultay günü hesabıma milyon milyon TL ler yükleyeyim dedilerse o kadar telaş içinde oda bir garip...
Mahkeme sürecinde bu paralar nerden geldi nerden gitti amaç ne nasıl kazanıldı sorulacaktır artık. Şaun masumiyet karinesi var direkt para almışlar demekte olmaz.
Not: Ama bana garip gelen İsmail Saymaz birden yok oldu farkında mısınız !!!. Ev hapsinde tamam ama genede canlı yayınlara çıkmayı yazı yazmayı twit atmayı bıcak gibi kesti o bana çok garip geliyor açıkçası. Bu 8 milyon TL neyin parası açıklaması bir Twte bakar aslında açıkladımı ben göremedim.
Şaban sevincin parası belli ki kendi birikimi ona bir şey diyemiyecem zaten kendiside eşimin hesabından bana geldi ve onunla Samsun'da bir ev aldık diye açıklama yapmıştı.
-
1 delille 40 alimi yenersin,
40 delille bir cahili yenemezsin.
esas budur.
karşıdaki kitlenin durumu çok vahim malesef.
-
x (formerly twitter)
Milliyetçi Gazete (@MilliyetciX) on Xhttps://x.com/MilliyetciX/status/1911336739785920709
-
Öyle. İnatla iftiralarla, algılarla muhalefete saldırıyorlar. Bunlar patladığında yeni yalanlar, yeni iftiralar geliyor. 40 delil değil, 40 bin delil olsa değişmez.
Bak konu sahibi Ezgi Yıldız iftirasına devam ediyor. O kişilerin farklı olduğu kanıtlanmıştı ama iftira devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 13 Nisan 2025; 19:38:20 > -
Iftira atariz yanimiza kalir diye kendi donemlerinde her turlu pisligi atarlar guc zehirlenmesi
Konu zaten akpli toplantisi olmus hepsi bi arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Nisan 2025; 19:38:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hep aynı üyeler zaten. Burada bilerek yalan söyleyip, iftira atıyorlar. Mesela şu konu sahibinin ek olarak paylaştığı ezgi yıldızın iftira olduğu, o kişilerin farklı olduğu ortaya çıktı ama inatla iftiraya devam ediyor. Bu da bunları kasıtlı yaptıklarının kanıtı.
-
x (formerly twitter)
Şaban Sevinç (@sabansevinc2) on Xhttps://x.com/sabansevinc2/status/1911410169826718110Açıklamasını yaptığım halde MASAK raporunu kesip biçerek, hakkımda iftira üreten meczuplar ve gazete görünümlü haysiyet cellatlarıyla mahkemelerde hesaplaşacağız. Bu alçaklar için bir kez daha söyleyeyim: “MASAK raporunda görünen para kendi birikimimiz.” Banka hesaplarım, gelir ve giderlerim devletin kayıtları altındadır. Ahlaksızlık yapmayın.
x (formerly twitter)
Mehmet Andaç (@mehmetandac_) on Xhttps://x.com/mehmetandac_/status/1904948136310681955Havuz medyası yalana doymuyor;
"Savcı Kiraz’ın katili öven Ezgi Yıldız, Özgür Özel'in otobüsünde görüldü.” şeklinde haberdeki kişinin Bengisu isimli bir genç olduğu ortaya çıktı!
-
Bunları biliyor zaten. Dediğim gibi bunlar kasıtlı yapıyor.
-
Algiyi nerden beslendiklerini iyi anlatiyor video
DW Türkçeyoutube
"Türkiye'de medyanın gerçek sahibi Saray" - DW Türkçehttps://www.youtube.com/watch?si=tdUwuMx6hvUuA9mB&v=oo3yZVkeuaI&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Nisan 2025; 20:26:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bengisu isimli kadın açıklama yaptı, “ben Ezgi Yıldız değilim” diye. Onu hedef gösteren birçok AKP’li “özür diledi” bunun kafası geç çalışıyor veya yurt dışından mesaj atıyor.
-
Sonra bu tarz üyelerin ne olduğunu söyleyince ceza alıyoruz.
-
İşleri güçleri sağa sola çamur atmak . bilmem kimlere şu kadar rüşvet verirmiş onlarda saf gibi banka hesapları üzerinden rüşvet almışlar öyle mi? bu bile başlı başına dğzmece kumpas olduğunu gösterir.
rüşvet nasıl verilir akp liler bunu çok iyi bilir. ayakkabı kutuları içine dolarları veya külçe altınları doldurursun. sonra kargo görevlisi kıyafeti giyip rüşveti vereceğin kişiye parayı ayakkabı kutusu içinda kargo gönderisiymiş gibi teslim ettirirsin.
-
Bir isim rüşvet aldığı mal varlığından veya yaşam şekilden çıkar ortaya hemen üstüne düşüldümü...
Bir gazeteci atıyorum 100-150 veya 200k maaş bile alsa 30-40 milyonluk evde oturamaz. Veya 200 bin TL kira veremez veya 4-5 milyon TL'lik arabaya binemez. Kredisiz peşin para 10 milyonluk ev alamaz flan.
5 yıl önce sıradan bir gazeteci iken muhalefet güzellerken birden evleri arabaları lüxs yaşamı üstüne lüxs tatilleri başlamışsa anlaki ondan bir şey var... Bazı TV lere çıkan gazetecilere bakıyorum adamların 2-3 takımı var döndür döndür onu giyiyor evim kira diyor bu adam ne rüşveti alacak...
Mesela geçen Gazeteci Nedim Şener yazıyordu Murat Ongun 300 bin TL kirası olan villada kalıyormuş. Hemde 1 yıllık peşin vermiş. Bu aşırı anormal geldi bana. Murat Ongun Gelirinide 350 bin TL olarak açıklamış !!! İmamoğlunun danışmanı nasıl bu kadar para alıyor hadi aldı diyelim bu kadar lüks nasıl yaşayabiliyor açıklanması lazım.
x (formerly twitter)
Nedim Şener 🇹🇷 (@nedimsener2010) on Xhttps://x.com/nedimsener2010/status/1909583452007195061
iftiracılar,algı yapmayı fetöcü abilerinizden mi öğrendiniz? buyur Şaban Sevinç kendisiyle alakalı olan şeyi açıklamış. MASAK raporunda hesabında kaç para olduğunu yazanlar paranın kimden geldiğini neden yazmıyor. kimden gelmişse o kişi o parayı nasıl elde ettiğini niye rapora yazmıyorlar? işiniz gücünüz algı ve yalan. Şaban Sevinç (@sabansevinc2) on X https://x.com/sabansevinc2/status/1910809392624054421 |
Şaban Sevinç (@sabansevinc2) on X https://x.com/sabansevinc2/status/1911410169826718110Açıklamasını yaptığım halde MASAK raporunu kesip biçerek, hakkımda iftira üreten meczuplar ve gazete görünümlü haysiyet cellatlarıyla mahkemelerde hesaplaşacağız. Bu alçaklar için bir kez daha söyleyeyim: “MASAK raporunda görünen para kendi birikimimiz.” Banka hesaplarım, gelir ve giderlerim devletin kayıtları altındadır. Ahlaksızlık yapmayın. Mehmet Andaç (@mehmetandac_) on X https://x.com/mehmetandac_/status/1904948136310681955Havuz medyası yalana doymuyor; "Savcı Kiraz’ın katili öven Ezgi Yıldız, Özgür Özel'in otobüsünde görüldü.” şeklinde haberdeki kişinin Bengisu isimli bir genç olduğu ortaya çıktı! |
FAZİLET DURAĞI Bozacısı fondaş İsmail Saraçhane Bülbülü Şaban:D |
1 delille 40 alimi yenersin, 40 delille bir cahili yenemezsin. esas budur. karşıdaki kitlenin durumu çok vahim malesef. |
Öyle. İnatla iftiralarla, algılarla muhalefete saldırıyorlar. Bunlar patladığında yeni yalanlar, yeni iftiralar geliyor. 40 delil değil, 40 bin delil olsa değişmez. Bak konu sahibi Ezgi Yıldız iftirasına devam ediyor. O kişilerin farklı olduğu kanıtlanmıştı ama iftira devam ediyor. |
Bengisu isimli kadın açıklama yaptı, “ben Ezgi Yıldız değilim” diye. Onu hedef gösteren birçok AKP’li “özür diledi” bunun kafası geç çalışıyor veya yurt dışından mesaj atıyor. |
aktollerin yazdigi paylastigi 1 tane seyde dogru, durust olsun...Agzi maklube kokan tayfadan durustluk beklenmez zaten.
|
İsmail Saymaz'ın hesabına geçen 8 milyon TL'nin Sözcü TV'den Halk TV'ye geçişi için ödenen transfer ücreti olduğu açıklandı. hatta aynı tarihte Halk TV sahibi Cafer Mahiroğlu'nun hesabından da 8 milyon TL'lik çıkış varmış. MASAK raporunda paranın kaynağı olarak yazmışlar. haberi tam ve çarpıtmadan vermek lazım. |
Yukarıda da dediğim gibi o kız Ezgi Yıldız değil Bengisu Akın'dır. Masak raporunda da Ezgi Yıldız'a ya da Bengisu Akın'a 890 bin 975 lira aktarıldığına dair tek bir ifade bile yok. |
Benzer içerikler
- erdoğan dublör mü kullanıyor
- ideoloji testi
- dream games maaş
- fulbright bursu alan türkler
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- telefon taksit sayısı
- kuantum bilgisayar nedir
- 5g ihalesi ne zaman
- insansı robot
- togg kaç adet satıldı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X